Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program zmniejszający ping.

Chamsae

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wiem gdzie o tym napisać więc piszę tu ;f, szukam programu, który zmniejsza ping na Amerykańskim lub Azjatyckim serwerze, by z tego 200+ zrobiło się mniej. Wiem, że są jakieś proxy, tylko jakie polecacie? ;d

Opublikowano

nie ma i nigdy nie będzie takiego programu, kup po prostu lepsze łącze

proxy opóźnia i tak łącze , sama gra przez proxy praktycznie nie jest nigdy możliwa, przez VPN tak ale znowu musisz sobie kupić takie by zapewniło dobre połączenia czyli zapłacisz dość sporo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Cześć, nie wiem gdzie o tym napisać więc piszę tu ;f, szukam programu, który zmniejsza ping na Amerykańskim lub Azjatyckim serwerze, by z tego 200+ zrobiło się mniej. Wiem, że są jakieś proxy, tylko jakie polecacie? ;d

Proxy jest po to żeby ew. ominąć jaką blokade na twoje domyślne ip, a zmienia na inne nie dając przy tym zmniejszenia pingu. 

Jedynym rozwiązaniem jest bardzo dobry internet.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Istnieje taki program, jest to program koreański, a jego nazwa to Nimakin, ma dwa tryby, do gier i do internetu. Mi pingu wiele nie zmniejsza, ale staje się znacznie stabilniejszy i nie skacze. Nie mam teraz linku, ale jak poszukasz powinieneś znaleźć z poradnikiem jak pobrać.

Opublikowano

Istnieje taki program, jest to program koreański, a jego nazwa to Nimakin, ma dwa tryby, do gier i do internetu. Mi pingu wiele nie zmniejsza, ale staje się znacznie stabilniejszy i nie skacze. Nie mam teraz linku, ale jak poszukasz powinieneś znaleźć z poradnikiem jak pobrać.

Też polecam ten program,  używam do grania na serwerach amerykańskich i NIGDY sie nie zawiodłem.

Ping nie skacze, jest BARDZO stabilny da rade grać np. w Lola bez strachu o skakanie z 60 do 2k ping :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

nie łącze, nie nasz internetu jest tu problemem -,- zacznijcie używać mózgu. Server stoi np w kanadzie i dlatego mamy ping 180-230 a nie 0-80... i Ty gosciu piszesz,ze ktos ma kupic sobie lepszy internet? rozpędź się i zaj$b w sciane potem napisz tutaj drugi raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...