Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Steam

Namegar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że to nie ten dział , ale nie wiedziałem gdzie mam to dać .

Otóż mam jednego kompa z bratem ale mamy osobne konta steam, i ja kupiłem sobie cs go , ale mój brat nie może grać bo tylko ja je mam. I jest taka opcja że ja moge mu tą gre jakby udostępnić że ja i on możemy ją mieć . I tu pytanie jak to działa ? jeżeli mu ją udostępnie on będzie miał mój nick i to wszystko ? Czy to będzie calkiem osobna gra ? i czy mógłbym w każdej chwili mu ją zabrać ?

Opublikowano

Jest coś jak steam family sharing w ustawieniach ustawiasz by na tym kompie udostępniało. Ogólnie to on gra na swoim nicku i ma swojego eq ale chyba nie może grać turnieji(z tego co czytałem)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Tzn ja wiem jak to ustwaić bo on musi kliknąc takie coś i mi przychodzi to na email ale jak to aktywuje to niewiedziałem co sie stanie, dzięki. Może ktos inny coś napisze jeszcze

Opublikowano

Poprostu dajesz mu swoj pin i on wklepuje i macie gry wpodzielone.Moze on grac w cs:go na swoim nicku z jego konta steam i wogole lecz nie dropia mu itemy i nie moze grac turniejii ale moze grac zwykle tryby z toba i innymi.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...