Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ciekawej gry MMORPG lub innej, która wciąganie

FrozenBlood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;p szukalem dluugo jakiejś gry MMORPG która mnie na prawdę zaskoczy i wciagnie na długo.. Nie znalazłem niczego konkretnego.. Może znacie jakieś ciekawe tytuły? Nie lubie gier typu AION, Rappelz. Lubie ostra napierniczanke, nie klikanie po jednym potworku. Rozbudowane postacie, ciekawe wyposażenie, obszarowo niszczące skille itp. Metin w tym był ok ale to juz przeszłość.. Szukam czegoś z dużo lepsza grafika. Mile widziane także gry typu Warframe, Left 4 Dead. Chodzi konkretnie o to żeby przeciwników niszczyć grupowo nie pojedynczo tak jak to często bywa np w Dead Island, Far Cry 3. Mogą też być gry które da radę popykac przez hamaka nie online ktore trzeba kupic gdyż nie zamierzam wydawać kasy na cos co i tak się znudzi ;p dziękuje

Opublikowano

Te dwie to już kompletnie nie dla mnie (; takie rysunkowe.. Wole takie bardziej przypominające graficznie rzeczywistosc nie rysunki ;p ta Tera Online to cos dobrego tylko ze trzeba troszke pobierać c; jak na razie pobieram Tere ale czekam tez na dalsze propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...