Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

saimon312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamentowy Glob

ip: s1.diaxglob.pl

wer. 1.7.2
Czysty Extremalny Survival + Frakcje z niesamowitą Areną PVP.
Nowy - świeży w rozbudowie
non - premium

www.diamentowyglob.waw.pl

Promocje - nagrody - eventy
do końca czerwca promocyjne ceny w itemshopie
Zapraszam

http://diamentowyglob.waw.pl/

post-1159948-0-67483500-1403305234.png

post-1159948-0-41873900-1403557297_thumb.png

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

Wiesz nic się nie dowiedziałem z tej prezentacji! Dodaj jaki drop co trzeba na gildie itp. i daj jakies inne IP!!!!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Witam popraw trochę prezke :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Wiesz nic się nie dowiedziałem z tej prezentacji! Dodaj jaki drop co trzeba na gildie itp. i daj jakies inne IP!!!!

Domena pod ip już wykupiona - zajmę sie tym lada dzień i przekieruje domenę pod serwer. Drop z rudy i myślę , że tak jest lepiej. Na serwerze nie ma plotme - lada chwila pojawią sie plecaki. Kilka fajnych rozwiązań nowatorskich takich jak : teleporty do wszystkich warpów , ciekawa farma, wymieniarki , wypalarki czy cafe bistro i nie tylko , cały spawn na jednej wyspie + warp survival bezpośrednio na survivalu. Ciekawe rozwiązanie na zwiedzanie wyspy spawnu kolejka pkp - można zwiedzać i oglądać. Epicka arena PVP ,do wykończenia ale już często używana. Nowatorska strzelnica dla chętnych używania i ćwiczenia umiejętności łuczniczych. Nieziemski parkur - naprawdę trudny. Standardowy warp górnik dla chętnych.

Frakcje tanie 100 tyś. do założenia to nie dużo - wkrótce pojawią się prace gdzie będzie można zarabiać kaske. Ciekawe możliwości kupna w itemshopie - oceńcie sami. Pogromca czeka - 20 zł za sms to moim zdaniem nie dużo. Sami oceńcie i powiedzcie co was interesuje - co zmienić , co dodać.

Nagram filmik i pokaże tutaj. Graczy już troszkę jest i grają. Ciekawym rozwiązaniem sa teleporty na krańce świata.

post-1159948-0-38800300-1403360353_thumb.png

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

A o czym tu się wypowiadać? Nic nie opisane w prezentacji, więc taka liczba postów to norma.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...