Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputerek do gier

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wmMsKNi.png

Co powiecie o tym zestawie ? Warty swojej ceny ? I jeżeli dobry to proszę o dobranie mi jakiejś fajnej Obudowy do niego. Mój budżet to około 2k. Na tą chwilę mam tyle bo te 2k będą na następne wakacje :) Teraz mam 1.1k

Wypowiadać się :)

Tak wiem, nie ma jeszcze chłodzenia itp lecz to jest to na co teraz pozwalają mi moje fundusze. Jaki zasilacz, chłodzenie do tego zestawu?

Opublikowano

Wiesz, nie znam się na montowaniu komputera :) Myślałem że będzie dobry ale cóż... Widzę zero pomocy od kogokolwiek ^^

Opublikowano

Patrzyłeś w ogóle na socket procesora i MOBO? Piszę, że go nie złożysz. Nie da się.

Kiedy kupujesz PC? Skoro teraz masz 1,1k, ale piszesz o 2k za rok...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Pierwsza rzecz: Intel ma nóżki na MOBO (płycie główniej), a takie a'la otwory na CPU, a z kolei AMD ma nóżki na CPU, ale nie ma ich na MOBO

Jak za rok będziesz miał 2K to przyjdź do nas, może się wszystko zmienić (np. gtx 880, gtx 870, gtx 860)

...Widzę zero pomocy od kogokolwiek ^^

Wiesz.... jak montujesz procesor Intel do płyty głównej do AMD to się nie dziw że cię wyśmieją

PS: Jedna osoba się wypowiedziała, a ty już piszesz "Widzę zero pomocy od kogokolwiek "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...