Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Glador s1

Przepraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak każdy wie co się dzieje z serwerm..
Liczba osób na serwerze rzadko kiedy przekracza 60 graczy.

Doszło kilka bugów, wszystko pada.
Ja jak i wiele innych graczy ubolewa nad tym jakże zajebistym serwerem, stąd pytanie :
Czy ktoś może wie coś więcej o serwie?
Ma ktoś kontakt z kimś z Teamu?

Serwer stanie jeszcze na nogi?
Jestem przekonany gdyby wrócił do stanów świetności, + panowałby porządek na bieżąco to bez problemu grałoby tam +2k graczy jak dawniej.

Jak myślicie, jest szansa że będziemy tam jeszcze kiedyś naparzać? :>

@Edit
Chętnie mogę zostać GM od eventów, OX, porządku na serwie, moderatorem forum, obojętnie zupełnie CHARYTATYWNIE jedynie żeby serwer znów stał twardo na ziemi :)
Chce pomóc! 

Jeśli ktoś coś wie, ma jakieś info lub kontakt do kogokolwiek z Teamu to piszcie, nóż widelec może uda się coś wskurać.
Byłoby świetnie gdyby Glador znów normalnie funkcjonował.

Opublikowano

Dokładnie, przydałoby się żeby administracja ogarnęła serwer. Z chęcią bym zagrał. Jestem tez za tym by przywrócić dawną serwerownie. Serwer Divine był też super. Z chęcią moge pomóc, jak coś PW :)

Opublikowano

DarkSince poprawial oceny teraz wakacje ida wiec powinien zajac sie serwerem.

beki nigdy dosyć, ale masz jakieś potwierdzone info że Darek to gimbus / lub dalej kontynuuje naukę? :D

Opublikowano

beki nigdy dosyć, ale masz jakieś potwierdzone info że Darek to gimbus / lub dalej kontynuuje naukę? :D

Tak,ma on bodajze 16 lub 17 lat.W kazdym badz razie nie jest pelnoletni.

@ Gracze pouciekali ze wzgledu na bug z pewnym pierscieniem dzieki ktoremu mozna bylo na 15lvlu zabic 250 :>

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak,ma on bodajze 16 lub 17 lat.W kazdym badz razie nie jest pelnoletni.

@ Gracze pouciekali ze wzgledu na bug z pewnym pierscieniem dzieki ktoremu mozna bylo na 15lvlu zabic 250 :>

Tak wiem o jakim bugu mówisz ;)

Ale eliminacja bugów + postawienie serwera na nogi + systematyczne zajmowanie się serwerem wróży sukces, tylko chyba nie chce mu się dupy ruszyć..

Masz z nim jakiś kontakt?

Jak myślisz, chciałby nawiązać współprace lub przyjąć bezinteresowną pomoc?

Opublikowano

Tak wiem o jakim bugu mówisz ;)

Ale eliminacja bugów + postawienie serwera na nogi + systematyczne zajmowanie się serwerem wróży sukces, tylko chyba nie chce mu się dupy ruszyć..

Masz z nim jakiś kontakt?

Jak myślisz, chciałby nawiązać współprace lub przyjąć bezinteresowną pomoc?

Dark nie przyjmuje pomocy :) Bo  sie o pliki martwi. A po drugie darkowi nigdy sie niechcialo  ;) Hajs dostaje z is to co mu wiecej trzeba ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dark nie przyjmuje pomocy :) Bo  sie o pliki martwi. A po drugie darkowi nigdy sie niechcialo  ;) Hajs dostaje z is to co mu wiecej trzeba ?

Skoro na serwerze jest +/- 30 osób stojących w m1 i pierdolących jak to ich dupa nie boli od siedzenia przed kompem 

to chyba zbyt dużych wpływów nie ma :v

Opublikowano

Skoro na serwerze jest +/- 30 osób stojących w m1 i pierdolących jak to ich dupa nie boli od siedzenia przed kompem 

to chyba zbyt dużych wpływów nie ma :v

Spokojnie, logika.. serwer działa to i hajs jest.

Dark był, jest i będzie leniem.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Na tym serwerze przydałoby się wiele rzeczy zrobić i dopracować. Fakt jest taki, że serwer głównie stoi dla hasju i nikt tego nie ukrywa.

Mimo braku zainteresowania serwer jest i tak jednym z najlepszych. Gdyby zrobili resart i naprawili większość bugów + znaleźli osobę, która może się tym zająć... to serwer by wybił się w kilka godzin, może i na szczyt.

Tej osobie nie można wiele zarzucić, bo ZUO jak miało być co tydzień, tak było. Ten człowiek mimo lenistwa jest odpowiedzialny i stworzony do prowadzenia serwerów :) 

Opublikowano

A co w tychp likach sie martwić ? Jak 99% rzeczy są ogólno dostępne... Jedynie co sami zrobili to te monety i dolary i zioła(?) reszta jest z epvp.

Taki serwer jak glador, divine itd można zrobić w 1-2 tyg.

A co do serwera darkuś ma wyjebane i liczy czy hajsiwo idzie...

Opublikowano

Na tym serwerze przydałoby się wiele rzeczy zrobić i dopracować. Fakt jest taki, że serwer głównie stoi dla hasju i nikt tego nie ukrywa.

Mimo braku zainteresowania serwer jest i tak jednym z najlepszych. Gdyby zrobili resart i naprawili większość bugów + znaleźli osobę, która może się tym zająć... to serwer by wybił się w kilka godzin, może i na szczyt.

Tej osobie nie można wiele zarzucić, bo ZUO jak miało być co tydzień, tak było. Ten człowiek mimo lenistwa jest odpowiedzialny i stworzony do prowadzenia serwerów :)

Zgadzam się że stoi dla hajsu, lecz to nie jest żaden przymus. Kto chce to inwestuje w IS, lecz są tacy co doskonale radzą sobie bez Smoczych Monet.

Fakt faktem glador kiedyś był wysoko wysoko w tabeli, i mógłby dalej być. Serwer jest przemyślany od początku do końca, naprawdę zajebiście się gra.

Nie wiem dlaczego ten ziomek nie chce nic z tym zrobić skoro w czasach świetności miał wiele więcej przybytku :v

Z niecierpliwością czekam na ponowny start a raczej restart już na pełnych obrotach. Najlepszy serwer na rynku ;)

Opublikowano

Mówicie, że boi się o pliki ? Toć parę osób na MPC jak i na (UWAGA) ePvP miało te pliki . Dość często widziałem je na ePvP .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

MAM ZASADNICZE PYTANIE, KTO NORMALNY BĘDZIE PŁACIŁ GMOWI $$$$, WEŹ TY SIĘ CZŁOWIEKU ZASTANÓW, primo 2 nikt ci nie da gm od tak.

Ten serwer jest gównem sam w sobie i nie wiem jak można tam grać wiedząc że admin ma totalnie wyjebane jak i jego brat idiota2, kolejny serwer na wakacje postawią i tyle z tego będzie.

cd. plików ma dostęp do nich parę osób ale liczba nie przekracza 15;)))

Opublikowano

MAM ZASADNICZE PYTANIE, KTO NORMALNY BĘDZIE PŁACIŁ GMOWI $$$$, WEŹ TY SIĘ CZŁOWIEKU ZASTANÓW, primo 2 nikt ci nie da gm od tak.

Ten serwer jest gównem sam w sobie i nie wiem jak można tam grać wiedząc że admin ma totalnie wyjebane jak i jego brat idiota2, kolejny serwer na wakacje postawią i tyle z tego będzie.

cd. plików ma dostęp do nich parę osób ale liczba nie przekracza 15;)))

Szkoda gadać na ten serwer, już ponad rok temu zleciał na psy, a liczba graczy cały czas malała -.- .

@imaaguś

Miałeś kiedyś coś takiego jak czytanie z zrozumieniem, lub chociaż "dokładnie" ?

Mam doświadczenie na stanowisku GM`a. Po drugie primo mówiłem coś o jakiejś flocie? o.O

Mógłbym POMAGAĆ zupełnie za DARMO. Żeby tylko serwer dalej funkcjonował. 

@DziuDziuxp

Liczba graczy malała bo od "x" czasu zaczęto olewać serwer, bugi, ataki itd..

Lecz uwierz mi, grałem tam od samego początku i jestem pewny że Glador pod dobrą opieką i kilkoma zmianami (mapki, dungi etc) 

Stałby się no.1 na rynku, bo co jak co ale te serwery co teraz są to sam badziew z skurwionymi setami broni i zbroi "z dupy smoka czarnego furii"..

Lecz kredyt zaufania jest mocno nadszarpany, musieliby się dobrze postarać żeby znów nie dać dupy.

Opublikowano

@imaaguś

Miałeś kiedyś coś takiego jak czytanie z zrozumieniem, lub chociaż "dokładnie" ?

Mam doświadczenie na stanowisku GM`a. Po drugie primo mówiłem coś o jakiejś flocie? o.O

Mógłbym POMAGAĆ zupełnie za DARMO. Żeby tylko serwer dalej funkcjonował. 

@DziuDziuxp

Liczba graczy malała bo od "x" czasu zaczęto olewać serwer, bugi, ataki itd..

Lecz uwierz mi, grałem tam od samego początku i jestem pewny że Glador pod dobrą opieką i kilkoma zmianami (mapki, dungi etc) 

Stałby się no.1 na rynku, bo co jak co ale te serwery co teraz są to sam badziew z skurwionymi setami broni i zbroi "z dupy smoka czarnego furii"..

Lecz kredyt zaufania jest mocno nadszarpany, musieliby się dobrze postarać żeby znów nie dać dupy.

serwer potrafi funkcjonować bez gma, nikt o zdrowym mózgu ci go nie da, myśl co piszesz i czytasz

Opublikowano

serwer potrafi funkcjonować bez gma, nikt o zdrowym mózgu ci go nie da, myśl co piszesz i czytasz

potrafi funkcjonować bez GM`a ale lepiej jakby był, normalne :O

Bezsensowna dyskusja, temat wyczerpany.

Opublikowano

Dark To czysty debil moim zdaniem.

Miał zajebisty serwer a zjebał go gnój j****y .

On tylko by kase liczył a przy serwerze chuja robi.

Gimbus j****y.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Posiada ktoś Kontakt do Darka? Crypta?
Lub kogoś kto ma do nich jakikolwiek kontakt?
Lub może ktoś wie jak nazywa się "Darek"? :)

Piszcie PW, lub tutaj. To spróbuje coś zdziałać.

Opublikowano

Jejciu pamietam starego gladora, jakby nie patrzec najlepszy server na jakim grałem, no moze NovaMT2 byla troche lepsza.
Glador jak na swoje czasy byl wyjebany w kosmos i do tej pory moze sie rownac z nowymi serverami.
No ale to jesli chodzi o server, jesli chodzi o darka to racja ze ma naście lat, no i praktycznie od samego startu do teraz ma wyjebane, przez dwa lata zrobił jedną niewielką aktualizacje ktora zajela mu tydzien roboty i w sumie tyle.
Eventy? tez mi problem napisac skrpyt albo nawet pospamowac komendami przez 10 minut.
Strasznie mu sie dziwie przeciez on moglby ten server bez przerwy utrzymywac na 1k + graczy, bez przerwy mialby ogromny hajs z tego servera, a tu taka olewka.
Chyba ze zajmuje sie czyms co daje mu wiekszy zysk, albo poprostu pieniadze nie sa mu juz potrzebne, w sensie dodatkowe.

Na ponowne wstanie na nogi gladora bym nie liczył, chociaz bardzo bym tego chcial.

@Przepraszam sory ziomek ale twoje rozumowanie jest na poziomie 13 latka ktory gra w metina tydzien, z czasem pewnie sie nauczysz 1. nigdy nie dostaniesz gma, chyba ze zrobisz swoj server , 2. kazdy admin ma wyjebane w graczy i w server. kazdy.       Pomysl sobie sam, masz server, zajmujesz sie graczami czy nie i tak są, i tak przychodzą wiec po jaki c**j mialbys ryzykowac, dawac dostep do komend jakiemus lamusowi, ryzykując rozjebanie servera, i praktycznie nic na tym nie zyskując? No i drugi punkt, pomysl sobie ze masz server, hajs Ci leci, nagle w kieszeni pojawia Ci sie kilka tysiecy, tak z dupy, siedzialbys 24h na dobe przed kompem zeby dbać o dobro graczy?
No sory ja poszedlbym sie napierdolić i coś poruchać, a gracze i tak zostaną jak server jest dobry.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jejciu pamietam starego gladora, jakby nie patrzec najlepszy server na jakim grałem, no moze NovaMT2 byla troche lepsza.

Glador jak na swoje czasy byl wyjebany w kosmos i do tej pory moze sie rownac z nowymi serverami.

No ale to jesli chodzi o server, jesli chodzi o darka to racja ze ma naście lat, no i praktycznie od samego startu do teraz ma wyjebane, przez dwa lata zrobił jedną niewielką aktualizacje ktora zajela mu tydzien roboty i w sumie tyle.

Eventy? tez mi problem napisac skrpyt albo nawet pospamowac komendami przez 10 minut.

Strasznie mu sie dziwie przeciez on moglby ten server bez przerwy utrzymywac na 1k + graczy, bez przerwy mialby ogromny hajs z tego servera, a tu taka olewka.

Chyba ze zajmuje sie czyms co daje mu wiekszy zysk, albo poprostu pieniadze nie sa mu juz potrzebne, w sensie dodatkowe.

Na ponowne wstanie na nogi gladora bym nie liczył, chociaz bardzo bym tego chcial.

@Przepraszam sory ziomek ale twoje rozumowanie jest na poziomie 13 latka ktory gra w metina tydzien, z czasem pewnie sie nauczysz 1. nigdy nie dostaniesz gma, chyba ze zrobisz swoj server , 2. kazdy admin ma wyjebane w graczy i w server. kazdy.       Pomysl sobie sam, masz server, zajmujesz sie graczami czy nie i tak są, i tak przychodzą wiec po jaki c**j mialbys ryzykowac, dawac dostep do komend jakiemus lamusowi, ryzykując rozjebanie servera, i praktycznie nic na tym nie zyskując? No i drugi punkt, pomysl sobie ze masz server, hajs Ci leci, nagle w kieszeni pojawia Ci sie kilka tysiecy, tak z dupy, siedzialbys 24h na dobe przed kompem zeby dbać o dobro graczy?

No sory ja poszedlbym sie napierdolić i coś poruchać, a gracze i tak zostaną jak server jest dobry.

Kilka tysiecy? Przy 50-100 graczach online watpie czy zwraca mu sie za dedyka.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...