Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nunu

kampiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na soloq nie ma sensu, jego skille sa do bronienia adc, a soloq sie samemu keruje a nie broni sie raka adc

slaby pick na jungle moim zdaniem, na supie juz zrobi wiecej

­

Opublikowano

Jak dla mnie to do jungli jest super narazie mało gram na suppie więc nie mam poruwnania zabardzo :/

Opublikowano

Na supp moim zdaniem odpada. Może ma i ten harass dobry z E ale nic poza tym.

Lepszy byłby w jungli gdzie miałby takie "2 smity" Q+sam smite wszystko twoje. Jungla byłaby szybka ale tylko dzięki Q. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Do jungli raczej nie chociaż potrafi ściągnć moba na e(to chyba te ugryzienie). słaba możliwość dobrego ganku na suppa teżoim zdaniem nie. Ja stawiam go na topa pod ap/tank i wychodzi to zawaliście ;)

Opublikowano

Do jungli raczej nie chociaż potrafi ściągnć moba na e(to chyba te ugryzienie). słaba możliwość dobrego ganku na suppa teżoim zdaniem nie. Ja stawiam go na topa pod ap/tank i wychodzi to zawaliście ;)

e to slow ;)

A co do tematu raczej słaby pick na jungle. Masz dużo o wiele lepszych picków. (Vi Elise Hecarim)

8536a44dbfa38.jpg

Opublikowano

Kiedyś był top junglerem w s1-s2 bo jego Q było wykorzystywane do counterjunglingu przez co przeciwny jungler był w dupie bez buffów a Nunu mógł ładnie gankować a przeciwny jungler musiał odrobić te lvle.

Teraz jest słabszy by nie powiedzieć słaby bo osłabili mu makabrycznie Q (kiedyś było silniejsze od smite'a).  Na suppie jest świetny z Vayne bo zwiększa jej atk speed i ms a jednocześnie zmniejsza to samo dla przeciwnego adc.

Opublikowano

Kiedyś był top junglerem w s1-s2 bo jego Q było wykorzystywane do counterjunglingu przez co przeciwny jungler był w dupie bez buffów a Nunu mógł ładnie gankować a przeciwny jungler musiał odrobić te lvle.

Teraz jest słabszy by nie powiedzieć słaby bo osłabili mu makabrycznie Q (kiedyś było silniejsze od smite'a).  Na suppie jest świetny z Vayne bo zwiększa jej atk speed i ms a jednocześnie zmniejsza to samo dla przeciwnego adc.

To bylo w sezonie 3, gdy ludzie go albo pickowali albo banowali bo byl taki silny.

Teraz nie oplaca sie go pickowac. Po nerfie jest troche useless.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

To bylo w sezonie 3, gdy ludzie go albo pickowali albo banowali bo byl taki silny.

Teraz nie oplaca sie go pickowac. Po nerfie jest troche useless.

Jakiego nerfa dostał ?

Opublikowano

Ja gram na jungli na supporta mi się nie podoba jeszcze na topie musze spróbować :)

Opublikowano

Ja gram na jungli na supporta mi się nie podoba jeszcze na topie musze spróbować :)

Właśnie obecnie jeśli gdzieś nunu ma być grany to tylko na supporcie :D

­azYIWDl.png

Opublikowano

Jeśli ogarniesz to w jungli niszczy nawet jeśli dostaniesz invade, ale trzeba ogarniać bo skille może i ma do bronienia adc ale slow + dmg i buff do szybkości całkiem nieźle się sprawuje na gankach. Poza tym Ult ma niszczące przeliczniki ( Jeśli dotrwa do końca ). Więc jak najbardziej jungler a support też całkiem fajny i o niebo łatwiej się gra.

Opublikowano

AGRYWALNE O KRUWA ROZJEBAŁEŚ MI MUZG

nunu nie ma prawa istnieć w tej grze

Jak nie ma prawa isnieć?? o.O

Opublikowano

Bo

- jungle: złe ganki

- wszystko inne: 0 dmg

Dobre ganki z tej lodowej kulki i z speed a 0 dmg to zobacz sobie na ulta ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...