Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P-Server]Solace

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sygnajpg_eeaqqqx.jpg

Jako jeden z administratorów Solace mam zaszczyt go teraz Wam zaprezentować.

Poznajcie prywatny serwer NosTale - Solace!

FAQ

Jaka jest strona główna serwera?

- Strona główna serwera znajduje się pod tym adresem:

http://solace.xaa.pl/

(Służy jako forum, ale również będziemy tam publikować nowości)

Czy gra na Solace coś kosztuje?

- Absolutnie nie!

Większość rzeczy z NosMarketu będzie dostępna do zdobycia w grze!

Już na sam początek są planowane świetne wydarzenia, w których będziecie mogli zgarnąć wyczepiste nagrody!

Kiedy Solace będzie udostępniony?

- Data udostępnienia Solace nie jest jeszcze dokładnie znana.

Jeżeli będziemy w stanie podać tę informację, z pewnością się o tym dowiecie.

Jaki poziom maksymalnie mogę zdobyć na Solace?

- Maksymalny poziom na Solace to 99, a profesja 80

Jakie są przeliczniki rat Solace?

- Doświadczenie *10

- Złoto *10

- Drop przedmiotu *1

Czy reputacja będzie zdobywana szybciej?

- Tak, bo przelicznik zdobywania reputacji zostanie zwiększony.

Zostanie wprowadzona również wspaniała opcja dla graczy, którzy wolą sobie poexpić -

za zabicie stwora gracz będzie otrzymywać 3 punkty reputacji!

Czy Solace będzie dostępny cały czas?

- Jak najbardziej po wydaniu tak!

Mamy już odłożone pieniądze na zakup serwera, dzięki któremu gra będzie

dostępna całą dobę dla graczy.

Czy Solace będzie na takim samym poziomie w ilości aktualizacji co NosTale PL?

- Po części tak!

Jednakże będziemy wprowadzać również własne aktualizacje jak i wydarzenia do gry!

Czy Karty Specjalisty będzie się zdobywało takim samym sposobem jak na NosTale PL?

- Nie, system zdobywania kart został zmieniony przez administrację, został uznany za lepszy i

na sto procent zostanie niebawem wprowadzony do gry. Szczegóły wkrótce!

Jaka będzie maksymalna ilość członków w grupie?

- Aktualnie nie jestem w stanie wam odpowiedzieć.

Będziemy jeszcze zastanawiać się, czy nie zwiększyć limitu, czy też w ogóle go usunąć.

Jak z ulepszaniem Kart?

- Jak najbardziej wszystko zostaje na miejscu, jednakże szansa ulepszenia do +8 zostanie zwiększona.

Jak z ulepszaniem ekwipunku?

- Podobnie jak wyżej, tylko że szansa zostanie zwiększona do ulepszenia na stopień +6.

Czy w NosMarkecie i grze będą dostępne kostiumy i czapki kostiumowe, które nie są dostępne na NosTale PL?

- Oczywiście, że tak! Będzie nawet możliwość zdobycia takowych w wydarzeniach!

Czy nabór na GM, Moderatora Forum albo Skrybę jest otwarty?

- Aktualnie nabór jest ZAMKNIĘTY.

Można jeszcze zostać Skrybą, osobą, która pomaga ludziom na forum, odpowiada na pytania

związane z grą (Solace) i tworzy poradniki również z nią związane (2 miejsca)

Czy będzie można zobaczyć jakieś filmiki z serwera, zdjęcia, cokolwiek?

- Tak, ale wszystko w swoim czasie. Na razie powstrzymamy się do zdjęć, natomiast, gdy wyjdzie większa aktualizacja,

użyjemy specjalnego kanału na YT, aby wam to zaprezentować!

Czy będą dostępne nowe pojazdy i karty?

- Tak, na serwerze będzie można znaleźć nowe pojazdy, których nie widziano na oczy na Polskim NosTale.

Co do kart... To już zależy od szczęścia. Nie chcę spojlerować, ale jeżeli SP7 zostanie niebawem wgrane do klienta NosTale PL, lecz nie zostanie wydane,

istnieje duża szansa, że będziemy mieć siódmą kartę przed GF'em.

Czy nowe zwierzątka będą dostępne w grze i NosMarkecie?

- Tak, w NosMarkecie jak najbardziej znajdziecie nowe zwierzątka, w grze będą dostępne one jako nagroda w wydarzeniach.

Administracja?

[ADM]Kubaman - Zajmuje się sprawami technicznymi, korektą patchy i dba o serwer tak, aby go wam urozmaicić

Dawca pomysłu.

[ADM]karer - Zajmuje się sprawami technicznymi, mistrz programowania, tworzy dla was aktualizacje, dzięki którym serwer rozwija się.

Wielkie brawa!

[tGM]Loog - Próbny Mistrz Gry. Zajmuje się sprawami graficznymi i będzie dbać o spokój na przedmieściach NosVille!

Noł-lajfi w CS'a godzinami!

Posiada również kanał na YouTube

[tGM]Slash - Próbny Mistrz Gry. Miły i spokojny człowiek, z pewnością was nie zawiedzie w roli Mistrza Gry!

Posiada również kanał na YouTube

[tMOD]Kushimatsu - Próbna Moderatorka Forum. Stylowa, utalentowana, kobieca, piękna...

Jej wdzięk i gracja sprawią, że odechce wam się spamować na forum!

[tMOD]Breejg - Próbny Moderator Forum. Haha, szalony człowiek! Dla użytkowników forum będzie bezlitosny!

Posiada niezwykły dar, którym jest... po prostu bycie Breejgiem!

Zdjęcia

picture1p_eeqppxx.png

picture2p_eeqppxn.png

Narazie to tyle, pozostaje wam tylko czekać na więcej nowości, na temat których informacje będą pojawiać się w

Tym temacie bądź też na stronie serwera.

Dziękuję za przeczytanie i chcę, abyś w przyszłości dołączył w raz z innymi

poszukiwaczami przygód do naszego community.

Pozdrawiam w imieniu całej administracji

Kubaman

Pytania można zadawać pod tematem.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Prezentacja jak dla mnie jest za sztuczna, to nie jest opowiadanie dla dzieci, no ale widzę, że wszystkie są tak tworzone.

Nie wiem który raz już jest kolejna wersja, ale jak widać masz team do pomocy, więc tym razem liczę na solidny serwer.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Prezentacja jak dla mnie jest za sztuczna, to nie jest opowiadanie dla dzieci, no ale widzę, że wszystkie są tak tworzone.

Nie wiem który raz już jest kolejna wersja, ale jak widać masz team do pomocy, więc tym razem liczę na solidny serwer.

Za sztuczna? Rozwiń swoją wypowiedź. Jakoś nie widzę prezentacji serwera w stylu

serwer taki i taki

to jest to i to tam no dobra to cześć

Prezentacja musi być napisana w takiej formie aby zachęcić czytelnika... A przentacja w powyższej formie by mi się nie przejadła.

Ale dziękuję za Twoją opinię

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Znowu skończy się tak że będzie milion bet po 1 dzień, a na końcu wszystkim poznikają konta na PL'u. I wyjebiesz z tekstem ze GF się tym zainteresował a za tydzień kolejna prezentacja.

Nie, dziękuję. Następny.

PS. forum na nulledzie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Znowu skończy się tak że będzie milion bet po 1 dzień, a na końcu wszystkim poznikają konta na PL'u. I wyjebiesz z tekstem ze GF się tym zainteresował a za tydzień kolejna prezentacja.

Nie, dziękuję. Następny.

PS. forum na nulledzie.

Papa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam slonce nie bede tego komentowac, tlumaczylem wielokrotnie ale efektow nie widac

lofki kocham``111

Wydałem własne pieniądze na NosDolary, aby chociaż odkupić Łuk mojej przyjaciółki, która też wcześniej grała, sam straciłem swoje konto na Enigmie, a pozostali postanowili mnie zbluzgać. Pouczałem wielokrotnie aby nie podawać swoich prawdziwych danych (nawet serwer wysyłał specjalny pakiet aby na czacie co jakiś czas przelatywała wiadomość "Pamiętaj! Nigdy nie podawaj swoich prawdziwych danych!"),ale nie, lepiej powiedzieć, że to spisek. To już jest wasz wybór, złodziej "został zablokowany", chociaż i tak uważam, że to jest głupota, wasza, i moja, osób, które podają swoje prawdziwe dane. Nie będę pisał dalej bo i tak wiem, że masz to gdzieś. Tracę swój czas...  :unsure:

------------------

Dziś zostanie wstawiony film prezentujący nowe funkcje.

Serdecznie zapraszam do oglądania!

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kuba powiedz mi jedno czy w końcu zabezpieczyliście bicie mobków? Bo ja siedząc w kopalni zabijałem całą mapę w NosVille po wysłaniu kilkunastu pakietów.

@EDIT. Nawet zgłaszałem to karerowi...

Poprawiliśmy to jeszcze za czasów Privately ;)

Opublikowano

A co jeśli dowie się znów o tym GF, i pieniądze wydane na otwarcie servera pujdą w błoto ?

Wtedy pieniądze pUjdą na słownik.

Opublikowano

Edycje przez NosFantasią(na tej gdzie była wielka kradzieża kont) dalej działało ;P

Działało bo specjalnie zmniejszyłem cd skilli. Tak to działa, proszę się nie martwić. ;)

@limonz ALE MY SIE TYM NIE PRZEJMUJEEEEEEMY - Cytat agatki

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Czyli wiedzieliście, że da się zabić wszystkie mobki z byle jakiej mapki gdziekolwiek?

Jak najbardziej, ale skoro to beta to wszystko jedno czy ktoś zabije jednego moba czy całą mapę na hita xD

Filmik może pojawić się nie dziś, lecz jutro, wciąż dokańczamy

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Czy GF przeszkodzi wam na tworzeniu serwera ? Tak jak było to z NosFantasia?

Opublikowano

update.png

Dzisiaj zostały wprowadzone zmiany na serwer.

Co zostało konkretnie zmienione?

• Nowy system ekwipunku

• Zmiana działów forum

Atmosfera podkręca się.

Jesteście gotowi na większą dawkę adrenaliny?

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Co to delay? Nie moge się doczekać. Pytanie Czy będą te glupie bety? Czy od razu Oficjalny Start?

Opublikowano

Nie, dziękuję. Następny.

PS. forum na nulledzie.

Czy ktoś każe komuś wpisać swoje prawdziwe pasy ???

Opublikowano

Powiem krótko - coś co jest prywatne nie musi być bezpieczne.

PS. Słyszałem że żeby na tym serwerze grać trzeba wysłać na email'a wiadomość z nazwą postaci i hasłem do niej ... no okej ale zauważcie że może się znaleźć jakiś naiwny dzieciak który .. poda to samo hasło co ma do emeila a być może też do gry i co wtedy ? hasło jest podane na tacy. Co do tych keyloogerów to kiedy serwer wyjdzie z przyjemnością przyjrzę się pliką które udostępnisz do pobrania. ;)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Bo ludzie to debile i wszędzie podają te same hasła i loginy...

@EDIT.

Wiesz w ogóle jak wygląda stopka forum IPB nulled?

Wiesz w ogóle że podrobienie stopki to 2min roboty?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja p******e, ile razy mam powtarzać, że keyloggera wysłał mi stary właściciel tego konta? Sam władowałem w to konto w choooj hajsu i co? Poszło się walić.

Dzieci płaczki niech się wynoszą z tego tematu bo nawet ich nie chciałbym mieć na serwerze.

Co do tematu, dziś bądź jutro zostaną zaprezentowane kolejne nowości.

Forum jest na nulledzie, i co w związku z tym? Mam płacić fortunę za forum, na którym siedzi 5 osób?

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kuba, to może spytamy się gameforga czy tak naprawdę miały być konsekfencje z serwera?.

Na dodatek, forum jest nielegalne .. widzę ze nie zależy ci na graczach skoro nawet licencji nie kupisz.

Wulgaryzem, tylko odwołujesz graczy, na szczęście nie udało ci się ukraść dużo kont.

To moja opnia..

Wypowiadasz się na temat, o którym nie masz pojęcia.

Nie będę z Tobą toczył dalej tej dyskusji.

Twój post to dla mnie zwykły spam.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania dot. serwera zapraszam na shoutdoxa na forum.

Temat zamykam tymczasowo, aż płaczące mohery odejdą.

I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...