Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG - Sura WP - 61 lvl - solo dt do kowala

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

tutaj opis mojej surki:

Lvl: 61

Biolog: Oddaje lody

Koń militar

Skille:

Ostrze - m9

Strach - m9

Wirek - m8

Staty:

INT i PŻ 90

reszta w SIŁ

Eq:

FMS +9 2x KD +3 - śmierci i potwora, śr 36%

Zbroja na 42 lvl +6 + 1k PŻ

Hełm na 60 lvl +6 czysty

Tarcza na 41 lvl +7 czysta

Ebo +9 czyste

Bransa i naszyjnik 1.5k HP, buty 2k HP

Buff 40 lvl,  błogo, pomoc m3

Mam do wydania 110 kk. W co się zaopatrzyć żeby móc dociągnąć dt do kowala? I ewentualnie na czym teraz zarobić? Siedzę w v2, doexpiam noob konta na dt, przy okazji dropię śmieci w stylu ebo +4, hełmy na 21 +5, tarcze na 41 +5, które później będę podbijać u kowala :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Witam,

tutaj opis mojej surki:

Lvl: 61

Biolog: Oddaje lody

Koń militar

Skille:

Ostrze - m9

Strach - m9

Wirek - m8

Staty:

INT i PŻ 90

reszta w SIŁ

Eq:

FMS +9 2x KD +3 - śmierci i potwora, śr 36%

Zbroja na 42 lvl +6 + 1k PŻ

Hełm na 60 lvl +6 czysty

Tarcza na 41 lvl +7 czysta

Ebo +9 czyste

Bransa i naszyjnik 1.5k HP, buty 2k HP

Buff 40 lvl, błogo, pomoc m3

Mam do wydania 110 kk. W co się zaopatrzyć żeby móc dociągnąć dt do kowala? I ewentualnie na czym teraz zarobić? Siedzę w v2, doexpiam noob konta na dt, przy okazji dropię śmieci w stylu ebo +4, hełmy na 21 +5, tarcze na 41 +5, które później będę podbijać u kowala :)

Kup lepszą zbrojkę, ta jest masakryczna ;D Zarobek na metinach, typowo. Na twoim miejscu ten nasior zamieniłbym na perłowy z wysokim+ i domixował do niego hp. Cała reszta wydaje się spoko, jeszcze napisz ile masz hp, deffa i dmg.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ostrze na G przy takim lvl'u by się przydało.

110k to grosze  Sorry mój błąd xD Lepiej stwórz i poexp Bodego do 22/23 i Loch Małp, albo Metki m2. Potem jakieś fishboty.

Eq jest dobre. Ewentualnie zbrojkę mógłbyś podrasować.

giphy.gif ­

Opublikowano

110kk, nie k :P

Mam 35 lvl body, 2x M1 na metki.

Przypominam że TO SG. Jakikolwiek Fishbot, Expbot czy coś = ban

2l6yat.jpg

Opublikowano

Potrzebujesz więcej deffa i najlepiej podciągnij skille do g1. No i zbrojka wymień i dopłać za jakąś fajną duchową.

8536a44dbfa38.jpg

Opublikowano

Skille czytam codziennie.

A czy od razu kupować coś z bonami? (Dobre bony to koszt rzędu 200kk) Czy wystarczy mi kupić czystą tarczę i zbrojkę na 61 +9? Czy brać zbrojkę na 61 lvl, KD Speeda, Defa +3, vita +4 z bonem 1.5k HP za 20kk?

2l6yat.jpg

Opublikowano

Skille czytam codziennie.

A czy od razu kupować coś z bonami? (Dobre bony to koszt rzędu 200kk) Czy wystarczy mi kupić czystą tarczę i zbrojkę na 61 +9? Czy brać zbrojkę na 61 lvl, KD Speeda, Defa +3, vita +4 z bonem 1.5k HP za 20kk?

Jak zbroja +7/8/9 to bierz ;)

Opublikowano

A właśnie, co z jakimś ewentualnymi bonami w eq? Bo podejrzewam że przy dt się przydadzą.

W takim razie nie kupuj tej zbrojki. Co z bonami?? Chociaż te 40% na nieumarłe by się przydało ;) Dodaj je do ebo i kup jakąś fajną pięciokątną+9 z dt.

Opublikowano

min 40% na dt, + zmieniłbym zbrojke na coś lepszego. Nawet na 34lv z hp + wartośc / strzały / coś do PZ.

W SG na rynku można kupić dodanie/zmianę bonu. Dodanko jakieś 9kk trzeba wydać. Opłaca się samemu wkładać bony? I ewentualnie do czego?

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...