Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EXP Body? WP? A moze cos innego?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam Bodego 31lv ale mysle nad zrobieniem WPka ... Zeby kupic jako takie eq na WP mam obecnie 60kk, i Tarcze +7 na 21 ;p Nie duzo, ale zawsze moge zarobic wojem ;p

Tak wiec lepiej katowac tego bodziaka? Czy moze zrobic sobie surke WP?

61093c6efb.png

Opublikowano

Jak się teraz zastanawiasz, to zrób sobie WP-ka ( Później gdy wbijesz wyższy lv będziesz żałował i body będzie monotonnią ). To zależy jeszcze czy wolisz expić, czy stawiasz na pvp / wojny etc. opisz więcej, to postaram się pomóc.

Opublikowano

Jak się teraz zastanawiasz, to zrób sobie WP-ka ( Później gdy wbijesz wyższy lv będziesz żałował i body będzie monotonnią ). To zależy jeszcze czy wolisz expić, czy stawiasz na pvp / wojny etc. opisz więcej, to postaram się pomóc.

Bardziej pod Expa, cociaz z dobrym EQ kazda postac jest ok na pvp )

61093c6efb.png

Opublikowano

Bodziak wg. mnie najciekawsza postać w metinie, dodatkowo na lv 90+ jest naprawde przyjemny w pvp, aczkolwiek gorzej z wojnami. Bez aury za dużo nie zrobisz.

Opublikowano

Body jest przyjemną postacią na początku gry lecz potem potrzebujesz dobrego eq aby coś nim ogarniać. Surą WP wystarczy ostrze m8+

i przy średnim eq osiągasz efekty podobne do woja z aurą g.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Najlepszy na początek jest WP bo tańszy od bodego i dużo lepszy do expa jak już się w miare skile ogarnie. I na 75 można nim ładnie zarabiac

Opublikowano

Ja myślę, że lepiej zrobić surę. 31 poziom nie jest trudno wbić, skille pewnie też jeszcze nie są rewelacyjne, więc warto zacząć od nowa surą.

Na większym lvlu będzie użyteczniejszy.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Katuj bodego do 35 rob boja i do m2 co do WP jest dobry na wyższym lvl w expie surką bez czarowanego P i strachu P cięzko sie expi zwlaszcza do tego 30lvl. Choc biorąc pod uwagę podstać Wallandera bodego 69 to on jest lepszy od WP xD

Opublikowano

Polecam surkę wp, to chwilą by wbić 30lvl+ najpeirw podrop,zarób na woju i exp sobie wp'ka i potem lecisz. WP kosa do expa jak i pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...