Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań w sprawie PlayStation 4

toomeek515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !  Mam do was pytanie dotyczące ps4 a mianowicie  

Czy po kupnie PS 4 interface jest w języku polskim ,bardziej opłacalne jest kupno ps4 czy xOne i który pad bardziej " leży na dłoni" xOne'a czy psa 4? 

Przepraszam jeżeli był już taki temat . 

Opublikowano

Po pierwszym odpaleniu konsoli poprosi Cię o wybór języka... także wybierzesz sobie sam.

Wg. mnie bardziej się opłaca kupić PS4.

A skąd ja mam wiedzieć co będzie Tobie lepiej leżało w dłoni?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Po pierwszym uruchomieniu jak zresztą w każdym nowym urządzeniu ustawiasz główne ustawienia jak data i czas, język, obraz itp.

W naszym kraju Xbox One nie jest zbyt dostępny, co najwyżej mogą mieć sklepy/firmy/sprzedawcy, który sprowadzili konsolę z kraju, gdzie jest dostępna.

Jednak i tak poleciłbym Ci PS4, ma większy potencjał zarówno jeśli chodzi o moc, jak i o exclusivy. 

Co do pada, sam musiałbyś sprawdzić jak leży w dłoni, jak Ci się gra, ale nie tak, że weźmiesz w dłoń na minutę/dwie. Musiałbyś parę godzin przegrać. Ja wolę pady od konsol Sony'ego, nie pasuję mi ani wygląd pada od Xbox'a, ani to, że analogi nie są symetrycznie rozstawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...