Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zacinaniem

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam sobie dziśaj battlefield 3 i w wszystko ok i tak dziwnie co jakiś czas zacina mi nic nie mogę zrobić postać idzie do przodu mam tak pierwszy raz co zrobić żeby tak nie było'??

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

właśnie zauważyłem pod paskiem wyboru Online itp. jest napis  We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience.  czy to możliwe ze to przez to ?

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

właśnie zauważyłem pod paskiem wyboru Online itp. jest napis  We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience.  czy to możliwe ze to przez to ?

z tego co zdołałem zrozumieć z tego komunikatu, który wklepałeś to prawdopodobnie dostałeś nie uzasadnionego bana przez punkbustera, bo mają z tym jakiś problem i proszą o cierpliwość :)

aczkolwiek dziwne, ban i grasz? 

Opublikowano

On nie dostał bana lol -_-

Tak lekkim jezykiem tlumaczac , oni pracuja nad tym , że PunkBuster rozdawał  bany na lewo i prawo. Nawet ludziom którzy nie mieli hackow i nic takiego , a oni pracujac nad tym aby to poprawic + dziekuja za (cierpliwosc - chyba) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...