Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do 4400 SB

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc mam zamiar kupić auto do 4400 punktów Boost.

Co mi polecacie? Chciałbym dobre, oraz szybkie auto. :) Mam również 800k, które mógłbym poświęcić na tuning. Może jest też jakieś dobre auto, które po kupieniu ma dobre części? :)

// I jeszcze jedno pytanie. Jak wpiszę kod na auto, to gdzie je mogę odebrać? W grze w garażu nie mam..

graphic.png

Opublikowano

Jak wpiszesz kod na auto, to będzie ono u dilera za 0 Boost.

Tą za 6900, czy 2100? Bo ta 2100 jakoś nie za bardzo interesująca..

graphic.png

Opublikowano

Tą za 6900, czy 2100? Bo ta 2100 jakoś nie za bardzo interesująca..

To jest to samo auto, tylko, że za 6900 jest w specjalnym stylu wizualnym. Tuning osiągów taki można sobie zrobić samemu.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

To jest to samo auto, tylko, że za 6900 jest w specjalnym stylu wizualnym. Tuning osiągów taki można sobie zrobić samemu.

Jakoś mi nie przypadł trochę do gustu i wolałbym, aby miał te umiejętności dobre, typu +25% mocy nitro. Czy jest coś takiego? :)

graphic.png

Opublikowano

Jakoś mi nie przypadł trochę do gustu i wolałbym, aby miał te umiejętności dobre, typu +25% mocy nitro. Czy jest coś takiego? :)

Graj ucieczki drużynowe, to wygrasz...

Opublikowano

Kup sobie mr2 zwykla za 2100 boost. Nie ma sensu az tyle dokladadc do body, czesci i skilli. Predzej czy pozniej i tak Ci wpadna, a za taka ilosc boostow mozesz kupic sobie inne dobre auto na wyprzedazy. Np wysylasz esa za 3 zeta masz 500 boostow i za rowne 5000 boostow masz nismo :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Kup sobie mr2 zwykla za 2100 boost. Nie ma sensu az tyle dokladadc do body, czesci i skilli. Predzej czy pozniej i tak Ci wpadna, a za taka ilosc boostow mozesz kupic sobie inne dobre auto na wyprzedazy. Np wysylasz esa za 3 zeta masz 500 boostow i za rowne 5000 boostow masz nismo :D

Okej, więc brać mr2 za 2100? Teraz mam 2150, ponieważ był ten kod na 2000 i miałem jakieś tam swoje. A te 2250 mógłbym doładować - kupić za nie coś? Ulepszenia, czy co?

graphic.png

Opublikowano

Okej, więc brać mr2 za 2100? Teraz mam 2150, ponieważ był ten kod na 2000 i miałem jakieś tam swoje. A te 2250 mógłbym doładować - kupić za nie coś? Ulepszenia, czy co?

Bierz MR2. Ulepszenia wygrasz.

Opublikowano

Z tego co rozumiem jak kupisz mr2 za 2100 to mozesz sobie doladowac jeszcze 2250 i zostaje Ci 2300? Kupuj tansza toyote i czekaj sobie potem na wyprzedaz. 

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Z tego co rozumiem jak kupisz mr2 za 2100 to mozesz sobie doladowac jeszcze 2250 i zostaje Ci 2300? Kupuj tansza toyote i czekaj sobie potem na wyprzedaz. 

A ten nismo to co to takiego? ;d 

graphic.png

Opublikowano

Jednym slowem to rozpierdalator :D Najlepsza fura w klasie A, ma tak kosmiczne przyspieszenie i idealnie trzyma sie dorgi, v-max tez mega.

Ten nissan nismo? ;d Aż taki dobry? Lepiej wziąć go, czy te mr? 

graphic.png

Opublikowano

Ten ten :P Nismo bedzie tylko w klasie A, ale jest mnostwo frajdy z jazdy, natomiast mr2 swietnie sie spisuje w klasach D,C,B. Najlepiej jest kupic oba samochody xD 

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Ten ten :P Nismo bedzie tylko w klasie A, ale jest mnostwo frajdy z jazdy, natomiast mr2 swietnie sie spisuje w klasach D,C,B. Najlepiej jest kupic oba samochody xD

Nie mam możliwości kupna obu, więc jakie wziąć? MR na początek chyba wystarczy, nie? :)

graphic.png

Opublikowano

Sam musisz zdecydowac. mr2 siada niby w 3 klasach, ale przy tej ilosci cheaterow i tak na ta chwile nie powbijasz sobie klasowek. Jezeli dopiero zaczales grac w nfsw to nie bedzie tragedii, bo na nizszych lvl jest ich bardzo malo. Z drugiej strony Nismo tez pojawialo sie w tanszej wersji z roznymi skillami na poscigi nie pamietam za ile dokladnie, ale cos lekko ponad 3k.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Nie mam możliwości kupna obu, więc jakie wziąć? MR na początek chyba wystarczy, nie? :)

Lepiej MR. Tak MR wystarczy.

Opublikowano

Jednym slowem to rozpierdalator :D Najlepsza fura w klasie A, ma tak kosmiczne przyspieszenie i idealnie trzyma sie dorgi, v-max tez mega.

Z bólem to mówię ale nismo przy pagance w klasie a nie daje rady, ale z wiekszascia innych na kretych trasach dasz rade. Kup mr2 bo król b,c,d i resztę trzymaj na jakąś okazje

93988298266825447943.png

Opublikowano

Z bólem to mówię ale nismo przy pagance w klasie a nie daje rady, ale z wiekszascia innych na kretych trasach dasz rade. Kup mr2 bo król b,c,d i resztę trzymaj na jakąś okazje

Kupiłem mr i tak średnio. Wcześniej miałem colbalta (czy jakoś tak) SS, jeździło się tylko troszkę gorzej, a kosztował o wiele taniej. 

graphic.png

Opublikowano

Kupiłem mr i tak średnio. Wcześniej miałem colbalta (czy jakoś tak) SS, jeździło się tylko troszkę gorzej, a kosztował o wiele taniej.

Spróbuj wygrac cobaltem w b, owszem w d daje rade cobalt, co nie zmienia tego iz mr 2 jest rak wyjątkowy m wozem, że nawet w a możesz coś wygrać
93988298266825447943.png

Opublikowano

A, mam jeszcze jedno pytanie. Jak jest tych 5 kart, to losowo są nagrody? Nie ma, że w którejś przeważnie jest xxx?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...