Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena zestawu (ostatnie poprawki)

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie ostatnie poprawki i ocena 

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77718&s=69355&s=89847&s=77565&s=72517&s=67056&s=77780

komp do o/c- wentylator później dokupię

czy obudowa zmieści później takiego Thermalright HR-02 Macho Black White  lub be quiet! Dark Rock PRO 3

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak chcesz wykręcić procka dobrze to kup Raijintek Nemesis. I wentylatory wyciągające ciepłe powietrze z obudowy.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Wszystko jest w porządku. Ja bym ci radził taki sam zestaw zrobić na morele tam taniej ci wyjdzie + jeszcze możesz kody promocyjne wpisać na 1 zł na montaż i 0 za wysyłke.

Opublikowano

wyszło mi a kurat 4230 zł bo odliczali rabat 2,2%  bo  chcę zapłacić przez e-przelew 

a w techplanet 4170 max wychodziło 

Opublikowano

Kto ci włożył deusa do zestawu? Do OC? Wrzuć cokolwiek innego. Polecam ci coś typu Corsair RM 650W, jak za dużo to bierz TT Smart SE 630W LUB Corsair CS 650W

Opublikowano

jak na razie ten zasilacz ma wystarczyć na rok max półtora roku a potem zmieniam na silniejszy bo będę robił możliwe sli 780 lub coś przyszłościowego i lepszego dla tego biore np Z97 bo będę mógł rozbudowywać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...