Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Powiadomienia BAN

Falem

Powiadomienia podczas bana  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie aby mozna bylo odczytac powiadomienia i wiadomosci?

• TAK
      10
    • NIE
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeżeli dostanie się bana to wiadomości i powiadomienia dochodza lecz nie da sie przeczytac.Mozna byłoby zrobić ze mozna to odtworzyc i czytac ale nic wiecej bo potem 50 dzoneczkow jest i niewadomo co sie dzieje.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja jestem na tak. Tyle, że jeśli jesteś zbanowany możesz TYLKO zobaczyć powiadomienia i PW, ale nie możesz tam odpisywać (PW) i wchodzić (linki w powiadomieniach).

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ja jestem na tak. Tyle, że jeśli jesteś zbanowany możesz TYLKO zobaczyć powiadomienia i PW, ale nie możesz tam odpisywać (PW) i wchodzić (linki w powiadomieniach).

Opublikowano

Opublikowano

@ down

Tak :v Warto byłoby chociaż przeczytać za co dokładnie jest ten ban, zobaczyć tego posta czy coś .. Pamiętam jak sam dostałem bana i nie mogłem się porozumieć w jego sprawie z Moderatorem działu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jak dla mnie odpada.

Ban to ban, na zablokowanym koncie jeszcze przywilejów chcecie? :D

Pomyślałem o tym samym :D

Ban to ban, przy nadawanych banach powinien być temat w zbanowanych i na tym się kończy.

Opublikowano

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Opublikowano

Ludzie czytajcie uważniej.Nie chodzi o odwołanie ani nic tylko ze jak zawiesza nam konto to pokazuja sie powiadomienia jak na nie wchodzimy kolo dzwoneczka i wiadomosci a ja chcialem zeby mozna bylo to zobaczyc ale nie odpisywac ani wchodzic w link.Byloby tak jak jest tylko dzwoneczek mozna odtworzyc.Mi nie chodzi o odwolanie sie od bana bo od tego jest konto.I tez nie chodzi o powod jak to @1373230489-U611928.pngDami90x pisał. Bierzcie tez udzial w ankiecie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ludzie czytajcie uważniej.Nie chodzi o odwołanie ani nic tylko ze jak zawiesza nam konto to pokazuja sie powiadomienia jak na nie wchodzimy kolo dzwoneczka i wiadomosci a ja chcialem zeby mozna bylo to zobaczyc ale nie odpisywac ani wchodzic w link.Byloby tak jak jest tylko dzwoneczek mozna odtworzyc.Mi nie chodzi o odwolanie sie od bana bo od tego jest konto.I tez nie chodzi o powod jak to @1373230489-U611928.pngDami90x pisał. Bierzcie tez udzial w ankiecie.

W takim razie nie bo ban to blokada, konto zablokowane do użytku które nie powinno mieć żadnych profitów oprócz zalogowania się i widoczności tego że ma się bana.

Opublikowano

Tak.

Zawsze jak dostaje bana, to nagle mam 20 dzwoneczków 

i dziwie się co tam jest.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ban to ban, taka osoba nie ma mieć dostępu do forum, a sposób odwołania od blokady konta wkrótce ulegnie zmianie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...