Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Heitos4S -> Gemstony, Patch 4.3 ze starym gui jak na P4S

hersentokrul

#Ankieta #Bez #Sensu  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy maja byc duze szanse na wbicie gemstona jesli tak to jakie

2. 2. Eq za lvl?

• Normalne +22+4(gemy) na 5 dni
    • PvP +21+3(gemy) na 6 dni
  3. 3. Czy prezentacja ma byc oprawiona w grafike?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w jakich językach będzie gra? Przeczytałem cały temat i nigdzie to nie pisze :

zapewne w Angielskim niemieckim i Czeskim

Opublikowano

bardzo ładnie, mam nadzieje ze zagra sporo typa + jakas reklama by sie przydala na yt, sporo gaczy by po tym przybylo. Jeżeli serwer  wystartuje to bede musial zrobic sb chwilowa przerwe od pl'a 

Opublikowano

Adrian, jesli strona jest angielska powinenes sie domyslic - Angielski, czeski niemiecki oraz polski ( lekko ) screen od testera z nowym eq i kruffkom . ;)

5578714044078931187376.jpeg

Macie pomysly co dodac na serwerze / stronie? Piszcie

Opublikowano

Heitos4s? Znaczy serwer do hejtowania jak sama nazwa wskazuje, a tak ogólnie to zobaczę jak zostanie włączony, bo mnie już ten p4story nudzi i wkurza mnie ten brak porządnego pvp. Wszystkie cepy chodzą do krypty gdzie z tp-ka skaczą z całym pt na jedną osobę, normalnie bezmózgi jakby do ARDIR nie mogli chodzić.

Opublikowano

Dobrze, otworzylem specjalnie temat, aby dodac strone itp a wy juz hejtujecie..

Zan przestan zbierac warny bez sensu.. rozmawialem z tb wczoraj na pl'u i to nie prawda ze serwer pod donate jest ustawiony tam za darmo beda kk co 12h 100kk mozna zgarnac..

I nie, Tomek nie bedzie mi dupy lizal o pliki jak ty wczoraj to mowiles, poniewaz jak serwer nie wypali udostepnie je tutaj dla wszystkich, wiec nie przesadzaj.

I tak padnie? Nie padnie testowalem na maszynie wszystko mozesz ddosa caly dzien i noc robic nic sie nie stanie, wczoraj pisales ze padnie ze wzgledu na mnie - Dziwne, ja zrobilem pliki z tymi gemami mapami itp a Ty mowisz ze ja nie umiem nic? Bez sensu zamykam temat do startu serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...