Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk

magram12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy z tym dyskiem jest wszystko okej ? myślalem że już ledwo zipie a tu niby pokazuje że stan dobry.. chodzi oto że np on strasznie wolno chodzi windows wczytuje się cały [żebym mógł cokolwiek robić na pulpicie] ok 2-4 minuty, do tego ma dzwiek tak jak by cos mielił..

http://scr.hu/136k/a90m8 -< screen z crystaldiskinfo

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Najlepiej gdybyś postawił system na nowo po prostu, ale na chwilę obecną możesz wywalić niepotrzebne pliki, programy, wyłączyć zbędne usługi, wywalić niepotrzebne rzeczy z autostartu a na sam koniec zdefragmentować.

Opublikowano

Chodzi o to że ja mam świeżo postawiony system już 2-3 raz próbowałem innych systemów , programów mam niewiele także to nie od tego problem :(

Świdwin stacja kolejowa

Opublikowano

Te temp jak na dysk 3,25" i to jeszcze w stacjonarce są niepokojące

Jak dla mnie to win 7 po przeźroczystości okna widać

daj SS z programu hdtune zakładka benchmark

1378331621-U719057.png

Opublikowano

System to win 7 64 bit ultimate ale to nie od systemu gdyż na XP miałem to samo, mam też tak że np jak już kończe robić coś na komputerze i chcę wyłączyć komputer to wyłącza się z dobre 3-4 minuty bo dysk jeszcze coś "mieli".

Na prośbę załączam ss z HD tune.

http://scr.hu/136k/7a53c

Świdwin stacja kolejowa

Opublikowano

Dysk ma bardzo niskie prędkości, ale raczej nie na tyle żeby system włączał/wyłączał się po 5 minut. Chociaż jeśli po formacie jest tak samo, to może być winowajcą.

Opublikowano

Dysk ma bardzo niskie prędkości, ale raczej nie na tyle żeby system włączał/wyłączał się po 5 minut. Chociaż jeśli po formacie jest tak samo, to może być winowajcą.

Tzn ten dysk już troszkę ma 4 lata będzie, ale wczesniej tak nie było. Strasznie mnie to irytuje bo nawet jak odejde od kompa i pobieram jakąs gierke to po 10 min jak komp bezczynnie chodzi dysk zaczyna mielić coś znowu..

Formatując robiłeś formatowanie szybkie czy pełne? 

Pełne.

Świdwin stacja kolejowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...