Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flagowanie

adrenaux12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesto na forum pojawia sie "kto chce poflagowac". Moze ktos mi wytlumaczyc o co chodzi? i jak sie to robi?

GG: 645191

See you in game

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze mowie, ale ktos musi zalozyc rooma na haslo. Mowisz ze chcesz zagrac na flagi, wiec on podaje ci haslo i wchodzisz na rooma. Zaczynacie grac normalnie, tylko we dwoje. Gra polega na tym by przejmowac flagi. Raz on przejmuje all flagi, a ty musisz ze odebrac i tak na zmiane. Wtedy wzrasta exp itp. Jesli sie mysle to prosze o poprawienie mnie xD

Opublikowano

dobrze mówisz, masz racje! Ale to strasznie monotonne się staje po 3 razie! xD

Gadu-Gadu Number: 2749942

0[] 20[] 40[] 60[] 80[] 100[x]

Opublikowano

Wlasnie tak robilem ale za kazda flage dostaje tylko 2 pkt... nie wiem czy to oplacalne. No i jest 200 deathow potrzebnych do

zakonczenia mecza wiec ktos niezle sobie ratio zepsuje... moim zdaniem to zbyt czasochlonne i nieoplacalne

GG: 645191

See you in game

Opublikowano
No i jest 200 deathow potrzebnych do zakonczenia mecza wiec ktos niezle sobie ratio zepsuje...

Czlowieku wiesz co mowisz? Przeciez jak sie flaguje to za kazda flage odejmuje 2 dedy. Wiec nikt nie musi dedac.

18706.png

Opublikowano

@UP ale 2 dedy od rozgrywki a nie od konta ;/

@TOPIC 1. robisz rooma na haslo na BG(koniecznie musi byc na 8 osob tylko!!!)

2. ustawiasz gre na CONQUEST

3. w lewym gornym rogu jest czas...do uplywu tego czasu jeden z graczy przejmuje JEDNĄ dowolnąflagę...po uplywie czasu obaj gracze zbierają sie na FLADZE GŁÓWNEJ gracza, ktory przejął tą jedną dowolną flage...i przejmujecie..gdy dojdzie do 30 flag odchodzicie od flag i ten co NIE PRZEJĄŁ jednej flagi przejmuje tą JEDNĄ ktorą przejął gracz nr 1 przed uplywem czasu ;]

@EDIT no kriss dobra juz daj se luzz ;p

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano
@UP ale 2 dedy od rozgrywki a nie od konta ;/

A czy ja napisalem ze od konta. Pisze wyraznie ze nikt nie musi dedac. Wiec chyba kazdy sie domysli ze od rozgrywki.

18706.png

Opublikowano

z tego co wiem i widzialem za flage mozna 7 pkt zdobyc, czeka sie do 30 flag i potem przejmuje sie glowna baze, czyli cos kolo 400p

czasochlonne to troche jest, ale lvl szybko idzie xD

Jeżeli twierdzisz że osoby co maja sygny typu kaka jest złym modem to debile wklej to do swojej sygny

• Dodaj nową pozycję...