Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak evadee caly czas sypie bugsplatami i bedzie - wyszla nowa wersja evadeee ale jest bardziej zabezpieczona i nie wiadomo czy ktoś go scrackuje

A sprawdzałeś zabezpieczenia, że twierdzisz, że jest bardziej zabezpieczona?

BTW: cracked

Opublikowano

tak sprawdzałem robie coś w kierunku crackowania evadeee

Widze nie tylko mnie to kręci :) Crackowanie skryptów do Bola 1.0 to sama przyjemność.

Opublikowano

nie ma żadnego zabezpieczenia więcej. po prostu był konwertowany w programie za 15zł.

i tak, evadeee nie działa. ja już prawie mam scrackowanego, teraz tylko przepisuje skrypt na non vipa bo tak to się nie opłaca ;)

Opublikowano

@^yarker^

Jak przepisujesz na non vipa, gdy evadee uzywa pakietow ;o

@top

Cracked aktualnie nie dziala, trzeba czekac na stefsota.

poczekaj na efekt końcowy. mam pewien pomysł, jeśli wypali to będzie gitara. a jak nie to na vipie, no cóż. i tak mam vipa za free więc płakać nie będę :)

miłego dnia

Opublikowano

@yarker jest crackowane skrypty = PERM takie jest teraz zabezpieczenie watpie aby stefsot coś z tym zrobił... ;/

perm, hmmm. słyszałeś o takim czymś jak vpn? sprawdza tylko pierwsze logi,później możesz używać swojego adresu IP. wszystko da się ominąć, trzeba czasu i pomysłów
Opublikowano

perm, hmmm. słyszałeś o takim czymś jak vpn? sprawdza tylko pierwsze logi,później możesz używać swojego adresu IP. wszystko da się ominąć, trzeba czasu i pomysłów

Mi chodzi o perma na BoLu jak ktoś ma vipa to go traci i dostaje range banned

kwwLI6C.png

Opublikowano

I jak idzie crackowanie evadeee? :D

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

Już nie idzie :)

Skończone czy nie da rady? :D

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

Evadeee (nie zcrackowany) działa tak samo jak działał przed patchem. Nie sypie żadnymi errorami.

Opublikowano

Skończone czy nie da rady? :D

Skończone :) Wszystko ładnie działa, ale 0.966 lepsze przed chwilą testowałem. Znajomy (ten który crackował, ja nie miałem czasu ;( ) mówił, że troche zabawy w LASM'ie było, ale bez większych przeszkód :)

Opublikowano

Sorry nie zależy to ode mnie, nie jestem w całości twórcą cracka i nie ode mnie zależy decyzja o jego udostępnieniu czy nie.Być może w nie dalekiej przyszlości, ale nic nie obiecuję.

Opublikowano

Sorry nie zależy to ode mnie, nie jestem w całości twórcą cracka i nie ode mnie zależy decyzja o jego udostępnieniu czy nie.Być może w nie dalekiej przyszlości, ale nic nie obiecuję.

W nie dalekiej przyszlosci na pewno inni uzytkownicy go udostepnia, a raczej, juz mozna go znalezc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...