Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DO bot

ghost01221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

na pewno powiecie ze bylo 1000razy ale no cóż napisze temat jeszcze raz. A więc spędziłem sporo czasu na instalowaniu i szukaniu działającego bota do DO ale naściagąłem tylko ze 20 botów nie działających a połowa z nich to wirusy. Jedyny bot który coś kolwiek  zadzałał to vbot ale i ten lata po mapie jak debil i nie zbiera skrzynek(ustawiłem prędkość taką jaka jest w zestawieniu i nie podkręcałem kamykami żadnymi). Większość linków na tym i innych forach są już nie działające więc bardzo proszę podeślijcie jakieś działające linki do pobrania botów których sami używacie. Bota chce odpalić z zemsty ze zbanowanie mi konta przez support za to iż ośmieliłem się zapytać czy będzie jakaś rekompensata za ich lagi bo nie mogłem sprzedać surowców(a pózniej to mnie trochę poniosło hehe) tak więc liczę na pomoc i pozdrawiam wszystkich koksów i flaxsów:)

Opublikowano

O bosze... (nie, to nie jest mój błąd...to jest specjalnie z błędem)

Doszedłeś tak daleko...stworzyłeś konto na mpc forum, pobrałeś vbota, nawet założyłeś temat że nie działa ci vbot bo lata jak po___ny i nie zbiera boxów, a jednak...zabrakło intelektu by wejść w zakładkę "tutoriale" i poszukać odpowiedzi? Naprawdę jest tam chyba z 3 tutki związane z vBot-em...

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...