Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję skróconej animacji Triple Bash

xSagos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz to Ci wyśle "Animations Editor" i sam się pobawisz :P 

Standardowo na tego skilla jest 0,000003 dasz 2 zamiast 2 zapiszesz i zobaczysz jak śmiga ;d

ubh6c.png
Opublikowano

A jak zamienić tą spierdoloną animację z GN02 na tą starą(tzn.ta bez animacji) z tym samym czasem wykonywania?(Nie chodzi mi o ułatwienie tylko o zmianę wyglądu tylko u mnie i żeby nie była przyspieszona)

Opublikowano

PheZ poprosze bardzo jak mozesz, nowy system i Wjeb***alo mi all ednity ...;/

Wyslij PW jak mozesz :)

123695094.png

Opublikowano

A jak zamienić tą spierdoloną animację z GN02 na tą starą(tzn.ta bez animacji) z tym samym czasem wykonywania?(Nie chodzi mi o ułatwienie tylko o zmianę wyglądu tylko u mnie i żeby nie była przyspieszona)

Z tego co wiem to Wizatek ma na tyle mózgu żeby w bazie danych zapisać ile trwać powinien jakiś skill.

Np. jeśli masz thriple bash który trwa 3 sek na serwie, a ty zmodyfikujesz i zajmie Ci tylko 1 sek, to przez kolejne 2 sekundy będziesz miał napis "Another skill is in use".

Opublikowano

moze skill editorem by sie dalo ?  animacji nim nie zmianialem( mam namysli  animacja tb jak np skill 102.) ale moze by sie dalo jakby sie  ktos pobawil.

Opublikowano

Z tego co wiem to Wizatek ma na tyle mózgu żeby w bazie danych zapisać ile trwać powinien jakiś skill.

Np. jeśli masz thriple bash który trwa 3 sek na serwie, a ty zmodyfikujesz i zajmie Ci tylko 1 sek, to przez kolejne 2 sekundy będziesz miał napis "Another skill is in use".

W takim razie czemu ludzie lecą za edity? :D

Nowicjusz
Opublikowano

W takim razie czemu ludzie lecą za edity? :D

ci, którzy mają tzw "edytowane" poprostu podmienili plik .ba z folderu characters/knight na stare, dlatego tak łatwo wykryć i dużo osób za to leci, najlepiej byłoby stworzyć nową tzw "pustą" animacje i poprostu zmienić jej fps, ale do tego potrzebna jest albo struktura pliku .ba albo plugin do 3ds max który ma bardzo mało osób

Opublikowano

Temat dalej aktualny :D I nie piszcie mi ze są zabezpieczenia, są takie ze każde dziecko jak pomyśli to ominie ;)

123695094.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...