Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do TERY?

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto wrócić do Tery ? Pamiętam że kiedyś grałem na serwerze Killian bo tam było najwięcej (?) polaków. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś opisał mi sytuacje graczy na serwerach oraz odpowiedział na kilka pytań:

1. Miałem wtedy warriora ale nwm czy to był dobry wybór co najlepiej wybrać żeby kosiło na pvp i w expie tylko nie mówcie o postaciach magicznych ani archerze bo go już miałem i średnio mi nim szło.

2. Jak stoją ceny w grze ?

3. Można spotkać na expowiskach graczy czy raczej wszyscy w mieście ?

4. Pamiętam że wtedy nie miałem ani warriorem ani archrem wysokiego lvl max 30 jednym i drugim ile mi zajmie wbicie maks lvl ( teraz wakacje jest czas ) i co można na maks lvl robić ?

5. Jeśli są to czy ciekawie wyglądają jakieś wojny gildii ?

6. Co się zmieniło w grze przez ostatnie pół roku ( wtedy ostatnio grałem )

7. Dużo trzeba farmić na dobre eq ?

Na razie tyle jak sobie coś przypomnę jeszcze zapytam z góry dziękuje daję lajki

gQSkfLC.png

Opublikowano

Warto wrócić do TERY?

Pewnie, dopóki nie zdobędziesz najlepszego gear'u zawsze jest cel by grać ;) Poza tym jest wieeeele nowości - choć nie wiem jak długą przerwę od TERY miałeś ;)

Pamiętam że kiedyś grałem na serwerze Killian bo tam było najwięcej (?) polaków. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś opisał mi sytuacje graczy na serwerach

Obecnie na Killian'ie jest najwięcej graczy, Polaków też jest masa ;)

Sporo rodaków gra też na Arcadi i Fraya.

oraz odpowiedział na kilka pytań:

1. Miałem wtedy warriora ale nwm czy to był dobry wybór co najlepiej wybrać żeby kosiło na pvp i w expie tylko nie mówcie o postaciach magicznych ani archerze bo go już miałem i średnio mi nim szło.

Najlepszy jak dla mnie sorcerer, ale Ty nie chcesz maga, więc odpada :D Nie wiem co Ci polecić... jeśli ogarniałeś temat warrior'em to może warto grać nim dalej? Też zajebista klasa ;)

2. Jak stoją ceny w grze ?

Czego?:>

3. Można spotkać na expowiskach graczy czy raczej wszyscy w mieście ?

Nie gram obecnie na serwerze PvP więc Ci nie podpowiem :P

4. Pamiętam że wtedy nie miałem ani warriorem ani archrem wysokiego lvl max 30 jednym i drugim ile mi zajmie wbicie maks lvl ( teraz wakacje jest czas ) i co można na maks lvl robić ?

Myślę że w 2-3 tyg wbijesz 60 poziom od zera :D 

Na max lvl zaczyna się dopiero gra...

- Instancje... masa - możesz skupić się na wbijaniu statusu: Skilled na wszystkich xD

- Battleground'y - jeśli wolisz PvP to możesz napierdalać na BG i farmić kredyty na coraz to lepsze itemy :D

- Alliance - idzie na tym w opór zarobić :D Exarch za wygranie niedzielnego konflikty zgarnia 70k gold'a :>

5. Jeśli są to czy ciekawie wyglądają jakieś wojny gildii ?

Hmm... no ja osobiście jakiejś zajebistej wojny gildii to w życiu nie widziałem choć gram w TERE od daaawna :D

6. Co się zmieniło w grze przez ostatnie pół roku ( wtedy ostatnio grałem )

Wejdź na stronę TERY i przejrzyj kilka stron z news'ami to się wszystkiego dowiesz ;)

7. Dużo trzeba farmić na dobre eq ?

Nawet sobie nie wyobrażasz jak dużo... xD

Na razie tyle jak sobie coś przypomnę jeszcze zapytam z góry dziękuje daję lajki

Pozdro :P

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto wrócić, zwłaszcza, że teraz weszła nowa klasa i ogólnie dużo fajnych update'ów było. :D Zapraszam na Veritas. :D

hk4L7fR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...