Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie najwydajniejsze GPU do 600zł?

lord z wuce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 600zł to najlepiej będzie kupić R7 265. Ale lepiej dołożyć 50zł i kupić R9 270 i podkręcić troszeczkę.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Do 600 PLN najlepszy wyborem wydaje się być GTX 750 Ti - patrząc na wydajność, pobór mocy i cenę.

Jeśli jesteś w stanie odrobinę dołożyć, to celowałbym w R9 270. Szersza szyna i większa liczba jednostek robią swoje ;)

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-r9-270-oc-2gb-ddr5-256bit-pci-e-2dvi-hdmi-dp-box-r9270-dc2oc-2gd5--599490/

29 PLN dopłaty.

Opublikowano

Najlepszym wyborem jest Radeon r9 270, najlepiej od MSI lub Sapphire - te drugie ma lepsze chłodzenie, ale krótszą gwarancje, do tego jest troszke dłuższa i jest droższa, więc bierz MSI :) 629zł na morelach, lub używka za 500 na allegro z długą gwarancją. Kupując używke masz stówke, żeby dobrze zestaw ochrzcić :)

Opublikowano

Tak ale ona juz bdzie wysluzona wiec wolniejsza . Powiedzcie mi czy radeon r7 265 uciągnie wiedźmina 2 na wysokich , 3 na chociaż niskich? Bo nie ukrywam ze mam dosc nietypową bo na komp zbierac dopiero zaczynam.uzbieram może za jakiś rok może 1,5.czy za ten czas ta karta nie będzie tak nadzorca żeby zaraz po zakupie trzeba było ją wymieniać???

Opublikowano

To napisz przed samym kupnem, bo tak nie ma sensu. Chcesz kupić teraz grafikę i trzymać ją w szafie?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli nie kupujesz komputera teraz to wybieranie części w tym momencie nie ma żadnego sensu.

Przez ponad rok może zmienić się wszystko i na pewno pojawią się nowe części które będą lepsze od tego co teraz wybrałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...