Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kilkakrotnie otrzymac kod na 25 ND Grimfall?

RonteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może jak zresetowac zapis z grimfall tak zeby miec czyste konto w grze, i móc znowu otrzymać kod?

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Albo także robisz kilka nowych kont na NosTale i na każdym wykonujesz tą "misję" tylko, że przed robieniem kodu na nowe konto musisz odinstalować tą grę.

Jeden mój znajomy na NosTale UK codziennie wyciaga spokojnie 18mln+ ;]

Opublikowano

Jak to cofnąc?!

@limonz Chyba mnie nie zrozumialeś... mam problem z zainstalowaniem Grimfall tak, żeby gra była czysta, od nowa 100 monet i szansa na nowy kod.

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Czyściłem dane w menu aplikacji, nie zadziałało. Korzystasz aktualnie z androida czy iOS? Bo kumplowi z iOS działa zaraz po ponownym zainstalowaniu...

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Tak propo jak szybko wbijać punkty w tej grze? Wystarczy rozbudowywać te budynki? :D

I takie pytanko jak dobrze wyczyścić dane na BlueStack żeby kilka razy dostać kupon?

Opublikowano

Niestety już jest po zakupach. Właśnie przeglądałem "supermarket" i zmienili koszt owych bushi z 25Nos$ na 26Nos$.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...