Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championship riven

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupisz u Selexa chyba za 50zł

http://selex1337.yolasite.com/

Złóż podanie ma 29 skinow na składzie :)

Jedyna taka okazja :)

https://www.facebook.com/selex1337

potwierdzam :) ja juz kupilem zajebisty i mily koles

Opublikowano

tez chyba kupie od selexa kilka osob poleca mam nadzieje ze mnie nie wychuja, dam odpowiedz jutro jak kupie

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

@pepson132

@odwal sie

Tylko czekam aż dostaniecie bana.

To jest fake, i btw "przyjaciele" mają multi i piszą, że wszystko działa a tak na prawdę nie zobaczysz nic oprócz pliku 10gb do pobrania hah jak to miał jeden użytkownik.

można dostać już za 100$ ale nie za tyle. Za twoją kwotę to jakiś 1-10 lvlik z takowym skinem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@morness

Za co mamy dosać bana kolego?

Możesz mi wytłumaczyć ?

Czemu naciągasz ludzi na coś co nie istnieje? Nie ma czegoś takiego jak free vip, mają go tylko scripters +, więc? Skrypt do omijania skillshotów... Masz vipa i masz iVade prawie to samo co Evadeee. O reszty rzeczach nie wspomne. 

Ja tu się w dyskusję nie będę wdawać bo nerwica mnie strzeli na takich jak ty. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czemu naciągasz ludzi na coś co nie istnieje? Nie ma czegoś takiego jak free vip, mają go tylko scripters +, więc? Skrypt do omijania skillshotów... Masz vipa i masz iVade prawie to samo co Evadeee. O reszty rzeczach nie wspomne. 

Ja tu się w dyskusję nie będę wdawać bo nerwica mnie strzeli na takich jak ty. 

o czym ty pierdolisz buraku ? lepiej stad wyjdz bo nie kupowales to nie oczerniaj sklepu wedlug mnie jest wszystko spoko i mily sprzedawca wszystko wytlumaczy lepiej wyjdz nara

Opublikowano

Okey sorry , że dopiero dzisiaj  ?

A czy ja piszę o skryptach , crackach , czy no-limit vipie ?

Czemu na jego FanPagu nikt nic nie mówi , że został oszukany , a ja nie jestem żadnym multi kontem :)

Dziękuje proszę to Zamknąć , bo mnie też szlak trafi :)

Opublikowano

o czym ty pierdolisz buraku ? lepiej stad wyjdz bo nie kupowales to nie oczerniaj sklepu wedlug mnie jest wszystko spoko i mily sprzedawca wszystko wytlumaczy lepiej wyjdz nara

Daj screna z dowodem ze masz ta riven.

/top 

w sumie nigdzie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Minimalną ceną za którą kupisz championship riven to około 900zł(przeliczając z 300$)... Za 50-200zł nigdzie nie kupisz, a z stronki selexa1337 nie kupuj ;)

graphic.png

Opublikowano

Minimalną ceną za którą kupisz championship riven to około 900zł(przeliczając z 300$)... Za 50-200zł nigdzie nie kupisz, a z stronki selexa1337 nie kupuj ;)

Czemu ma niby nie kupowac ?

Opublikowano

kupilem od selexa riven wlasnie i wszystko dziala nie wiem o czym wy mowicie pozdro

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

kupilem od selexa riven wlasnie i wszystko dziala nie wiem o czym wy mowicie pozdro

To nie zaden fake cebulo, sam kupiem rivenke

dowody, dowody pls

Tak p******** to i ja mogę. "Dostałem black alistara od selexa bo kupiłem za piątkę u niego na fp!!!!!"

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Okey sorry , że dopiero dzisiaj  ?

A czy ja piszę o skryptach , crackach , czy no-limit vipie ?

Czemu na jego FanPagu nikt nic nie mówi , że został oszukany , a ja nie jestem żadnym multi kontem :)

Dziękuje proszę to Zamknąć , bo mnie też szlak trafi :)

A wiesz, że można usuwać komentarze dlatego nie ma tych "negatywnych"?

A jeśli kupiłeś to pokarz dowody bo nikomu z tych "kolegów nie wierzę". Wolę kupić u mathewa, znany seller, skype czy teamviewer i jest dowód, że kod działa bez oszusta. 

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...