Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

r0ga1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

Po sporej przerwie postanowiłem znów pograć sobie w metina, mój wybór padł na Metin2.SG, otóż mam dwie postaci:

Body 35 Lv Aura M3, Berek M1

Mental 57 Lv Silne M6

Poniżej przedstawiam statystyki mentala:

asdasdasd_eeaawxp.png

Teraz kilka pytań:

Czy z takimi statystykami i takim RIBkiem wraz z buffem Pomoc M3, Błogo M1, Odbicie M2 (wszystko około 28-30%) dam rade zwojować coś w v2? (na V1 daje rade najwiekszego spota)

Czy w ogóle jest sens expić mentala? Czy może założyć sure WP, a może expić bodego(którego jak nie trudno się domyślić wykorzystuje do dropu w m2)?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Opublikowano

Myślę, że w v2 na szponach coś ogarniesz, masz dużo defa ;p

Ja bym nie expił mentala, tylko tak jak mówisz, założył surke WP, jest wiele lepsza + pewnie ku są tańsze troszke.

Surką sb 75lv wbić i na mapki, masz obronke i strach dzięki czemu łatwiej bd się expić.

Co do bodego to do dropu w m2 jak najbardziej się przyda ;)

by Neosieł

Opublikowano

Dasz rade w v2. Dużo defa, buffki może słabe ale powinieneś po troszke ogarnąć. Jest sens expic mentala :) W ogóle, zacznij od tego czym CHCESZ Ty grać, nie co my chcemy , tylko co Ty chcesz ziomeczku :)

Opublikowano

Mentalem dasz radę spokojnie, exp z konia to czysta bajka. Szybko pójdzie.

Exp Bodego odpada, bo postać do zarobku bardzo się przydaje.

Co do Sury WP to wszystko zależy od Ciebie, ale ja wolałbym jednak grać Mentalem.

giphy.gif ­

Opublikowano

Exp w V2= Lajtowo

Co do surki. Możesz stworzyć surę. Będzie to twój główny dropek(75 lvl ostrze P eq +9 i zarabiasz na 7 DT więcej niż Bill Gates ;D)

8536a44dbfa38.jpg

Opublikowano

Postanowiłem sprawdzić, no i, mentalem biorę po 3-4 grupki szponów i jakoś to idzie.. Posłuchałem waszych rad i mój plan wygląda następująco, dobije mentalem 75, expiąc w tym samym czasie surę, który później będzie moim dropkiem, po wbiciu 75 na obydwu postaciach będę czytał skille, w między czasie dropiąc w m2, a ostatecznie surą wyexpie sobie bodego na maina :D

Ogólnie dziękuję wszystkim za porady, myślę, że temat można zamknąć, pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...