Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metinek.eu

mamuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym rozpocząć dyskusję, na temat serwera Metinek.eu. Zacznę moimi poglądami na temat tego serwa, jest tego tak dużo, że nawet nie wiem od czego zacząć...

Napiszę może najpierw że ss'y z potwierdzeniem mojego wypracowania znajdziecie w spoilerze na samym dole :)

No więc zacznę od mojego bana permamentnego, który dostałem sam nie wiem za co i nikt mi tego nie chce wyjaśnić. Próbowałem się kontaktować z H@ lecz ten mnie olewał, nw co mu nawciskali Admini (Ziomus, Visual, i Weexer). Powiem najpierw o sytuacji gdy dostałem bana na dzien. Wbijam na ts'a wyjaśnić sytuację pytam za co ban dajcie mi dowody. Kazali mi sprawdzić na forum w zgłoszeniach. Wchodzę na forum niczego nie widzę, poza jednym zgłoszeniem na mnie, za "obrazę" dostałem karę gaga na 3h na czacie. Karę odbyłem, mówię oleję (kara została nadana dzień wcześniej), ale po tym jak dostałem 2 karę za to samo wykroczenie, już mi nerwy puściły i mówię nie popuszczem im tego. No więc któryś z podanej wyżej trójki dał mi ss'a od gracza JaramTHC (taki tam dzieciak, potem o nim) jak pisałem na wołaju, tekst dla beki "Jestem miszczem i nie interesuję mnie zdanie niższej warstwy społecznej" (ktoś tam na mnie coś pisał nie pamiętam dokładnie co) mówie chyba ich powaliło, ja dostaje bana za coś takiego a JaramTHC nie dostał za groźby zupełnie NIC, groźby które podlegają nawet kodeksowi prawnemu, czyli groźby karalne. No więc postanowiłem, powiedzieć to adminom zebranym na tsie. Poczekałem aż się wypowiedzą, po czym zacząłem mówić. W trakcie mojej wypowiedzi, której nie mogłem dokończyć wpierzył mi się jeden z trójki GM/GA i nie dał mi dokończyć, po czym stwierdził, że ich wyzywam i mi zabrał mikrofon, do tego kazał siebie słuchać. Gdy się postawiłem temu i mutowałem go (wyciszałem ts'a ta opcja w której nikogo nie słyszę) i po chwili włączałem głos. Zrobiłem tak parę razy, w końcu olałem to i zmutowałem Ziomusia (to on mi zabrał mikrofon z tego co kojarzę, wiem na pewno że to on kazał się słuchać, a mi nie dał dojść do głosu) . Po tym jak dowiedział się że go zmutowałem i pisałem na czacie (skoro nie mogłem mówić) dali mi "nie mogę pisać" (wiadomo po nazwie nie mogłem pisać na czacie). Następnie wszedł SA (nw co ten skrót oznacza jakiś admin ts czy coś w tym stylu) i mnie zbanował na prośbę Ziomusia bez jakiegokolwiek dowodu. Powód? Wyzwiska, permamentalnie. Olałem sb tego ts'a bo i tak na niego nigdy nie wchodziłem, ale Ziomusiowi już nie odpuściłem i reszcie jego bandy. Zacząłem pisać na shoutboxie, i na pw do Siela o tym co wydarzyło się na tsie, ten po jakimś czasie wbił na innego ts'a wyjaśniłem mu sytuację, jak to jego admini faworyzują i banują za nic, a za groźby lizusom nic nie dają. Sielu po obejrzeniu dowodów (ten z ss z groźbą i ss z forum za który dostałem gaga i do tego 2 karę za tego ssa i tego z cytatem  "Ja jestem miszczem...". Po czym Ziomus za próbę wyjaśnienia bana na tsie - dla niego to była "dyskusja" (mimo iż za to niczego nie ma) przedłużył mi bana z 1 dnia na tydzień, po czym powiedział że jak bd dalej się kłócił to mi wlepi perma. (to jest po prostu żenada :P) Sielu mnie odbanował, lecz z adminami nic nie zrobił. Pograłem sobię 1h po czym znowu dostałem bana i tym razem perma, na 1 konto po czym Weexer chciał zbanować 2 (w regulaminie jest że ban nie jest na ip i konta powiązane tylko na 1 konto za obrazę itp) wymyślili sb powód (trójka rozbójników podanych na początku) lecz po tym jak napisałem to na shoutboxie zmienił zdanie. Jeszcze przed wyjaśnieniem mi za co mam bana (w grze) celowo ukrywał się ale udało mi się go znaleźć, nw jak z resztą ale raczej tez byli online. Olewała mnie cała trójka, lecz znalazłem Weexera jak stoi sb w m1 i przygląda się (najprawdopodobniej mi) [znalazłem go bo bm latał z duszkiem i w niego trafiło, lecz przedtem nie mogłem wejśc w dane miejscie gdzie normalnie można wejść] Zacząłem pisać na wołaju "Admin nie olewaj mnie, widzę że jesteś" (z caps lockiem) no i postanowił sie pojawić. Wcześniej widziałem także jego wiadomości na zwykłym czacie (chyba mu się chaty pomyliły rozmawiał sb na pw z kimś, a mojego bana wyjaśnić nie chciał. Co jest ważniejsze ban, czy sprawa prywatna? No chyba ban). Chciałem się dowiedzieć za co mam bana a ten mi pisze że za oszustwo H@ i za całokształt (ten całokształt to chyba mu chodziło za to że domgam się unbana, bo nie ma dowodów na moją obraze - nigdzie nie wymieniłem nicku, ani niczego charakterystycznego dla danej osoby) Oszustwo H@  nie wiem jakie, kolejne kity wciśnięte przez trójkę rozbójników H@, który im we wszystko wierzy. Pomyślałem pewnie H@ nie wie nic o sprawie mojego perma, ale gdy nie mogłem się z nim skontaktować (nie chciał odpisać na pw na forum) mimo iż na forum siedział cały czas i czasami pisał coś na Shoutboxie. Dzisiaj wyszło na jaw jakim osobami są ZIomus i Weexer, jedyny który uszedł z tego bez jakichkolwiek "wpadek" to Visual... Zapomniałem dodać że Weexer po napisaniu na niego zgłoszenia w dziale "zgłoszenia" na forum, usuwał moje tematy do kosza, bo niestety ale ma takie funkcję na forum...

Jeśli komuś się czytanie nie znudziło powiem coś o JaramTHC i Haze, czyli dwóch podlizuchach, którzy robiąc poradniki typu "Jak włączyć bs'a?" i podlizywaniu się na ts'ie adminom oraz administracji dostawali przywileje, ten pierwszy w postaci przymróżania oka na jego przewinienia, a ten drugi w postaci rangi [TuT] dzięki której mógł m.in. pisać na szepcie mimo iż blokowałeś go i pewnie dostawali itemki od adminów. Do tego na forum nie byli karani za spam, obrazę itp. tylko ja dostawałem kary przez co zablokowano mi konto.

SS daje na koniec ze względu na to iż nw czy można robić więcej niż 1 spoiler w poście.

Groźba karana kodeksem prawnym gracza JaramTHC - brak kary w postaci perma (tak jest w regulaminie serwera)

fbx6af.jpg

SS z moją obrazą za co dostałem 2 kary, 1 dnia gaga i drugiego dnia bana na tydzień.

2eujwuv.jpg

Ignoracja przez admina mimo iż nic nie robił, pisał sb z kimś na PW dopiero po pisaniu na wołaju "Admin za co mam bana odpisz" i następnie odnalezieniu go i pisaniu "Widzę że jesteś" odpisał ...

2pske4y.jpg2rf4pd3.jpg

Tutaj możemy zauważyc zachowanie GM'a serwera! Obraza + szydercze "powodzenia w wbiciu od nowa 200 lvla"

5lpc0y.jpg
33k9kx2.jpg

Rozdawanie eq przez GA Ziomusia (nie mam ss'a potwierdzającego ale w najbliższym czasie postaram się zdobyć od gracza Warzyw)

97r050.jpg

2z8ruhi.jpg

2lmmfwl.jpg

Obraza Admina = 0 konsekwencji

692i34.jpg

Samowolka admina (usuwanie zgłoszeń na niego) = 0 konsekwencji

xnc9c8.jpg

10xvc40.jpg

6r6eiq.jpg

Próba założenia 2 tematu, tak aby osądził go jakiś ogarnięty admin (Ziomus, Visual i Weexer do nich nie należą)

v5l7bc.jpg

Niestety nie bd potwierdzenia jak to GM daje redki (600) na handlu, bo nie chce tego zrobić autor fotki. Chyba że znajdę w ciasteczkach temat, przed jego utajnieniem.

5mlpu9.jpg

Przepraszam za wielkość ss'ów ale chciałem zrobić ich jak najmniej (z forum) lecz utraciły one jakość ze względu na zmniejszenie strony :/

Moderatorów prosze o nagradzanie % osoby, które hejtują bezpodstawnie i bez podania argumentów.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, jeżeli chodzi o sam serwer to wydawał się dosyć fajny. Jednak pograłem na nim tydzień po czym sprzedałem konto.

Co do serwera:
- niedopasowany drop,
- brak sensu robienia niektórych dungeonów,
- niewyrównane klasy,
- niedopasowany EXP
- praktycznie brak handlu na serwerze
- no i bugi, typu: - niedziałający NPC w WW, problem ze zmianą maila, niedziałający pierścień anty-exp i wiele, wiele innych. Nie wiem co prawda jak jest na dzień dzisiejszy, ale piszę o tym co nakłoniło mnie do opuszczenia serwera. Możliwe, że już niektóre rzeczy poprawili, jednak moim zdaniem nie powinni w ogóle startować.
- nieogarnięta i niekonsekwentna administracja oraz lizodupstwo o którym wspomniałeś było kolejnym powodem opuszczenia przeze mnie serwera.
- używanie WH na tym serwie było na porządku dziennym, o czym wspomina nawet obecny GM. Swoją drogę śmieszne trochę, że taka osoba jest w teamie.

LL2P25o.png

Reasumując:

jeżeli na prawdę nie macie co robić i szukacie serwera na max tydzien to polecam,
w przeciwnym wypadku odradzam, bo szkoda czasu.

niedopasowany drop ? nie wiem gdzie i co i kiedy , łoot, wszystko jest okej o.O Na tym serwerze jedynym przedmiotem, którym jako tako można było handlować była red perła. Grając od 1lv do 200lv nie kupiłem ani jednego przedmiotu, bo drop był tak wysoki, że ulepszacze walały mi się w depo po 100/200 szt.

wszystkie dungeony mają sens, na każdym zarobisz zawsze pare perełek. Bez komentarza.

exp jest dopasowany, nie wiem o co Ci w tym chodzi. Maxymalny lv. w 3 dni, to dla Ciebie dopasowany exp? Na mapie 180 expi się lepiej i szybciej, niż na mapie 130...

klasy - cały czas sielu pracuje nad wyrównaniem ich Ciesze się niezmiernie, może skończy przed nowym rokiem.

brak handlu ? CO KU*wa ? jaki brak handlu ? 24/7 spam na wołaczu że ktoś coś kupi/sprzeda itd. j/w

NPC w WW ? chodziłem dziesiątki razy paroma kontami, nigdy mi się nie zdarzyło aby coś niedziałało. Zmiana maila ? działa. Nie działa anty pd ? WHAT ?! ?!?!

Przeczytaj jeszcze raz chłopcze co napisałem wyżej. Nie wiem jak jest teraz, ale moim zdaniem z serwerem na którym było(?) tyle błędów nie powinni startować. Tym bardziej śmieszne jest to, że miał on rzekomo jakieś beta testy.

używanie WH? codziennie bany lecą za to

No, no, no.. Jestem pod wrażeniem, ale przypuszczam, że niedługo z 200-300 osób online(?) (czy ilu Was tam teraz gra;d) zrobi się o połowę mniej.

Człowieku, jeżeli gówno wiesz, nie wypowiadaj się, bo aż coś mnie strzela, jak czytam tego typu posty .. żałosne

Jest to forum dyskusyjne i będę się wypowiadał gdzie i kiedy mi się podoba i żaden frytek69(?) nie będzie tego negował.

A żałosny to jest tutaj Twój "gimbusiarski" i chaotyczny styl pisania. 

cya.

## EDIT

co do rozdawania perełek, oni nie mają dostępu do komend , więc perełki albo są z prywatnych postaci, albo z isu :) więc żadne 'pomaganie'

Opublikowano

Powiem tak, jeżeli chodzi o sam serwer to wydawał się dosyć fajny. Jednak pograłem na nim tydzień po czym sprzedałem konto.

Co do serwera:

- niedopasowany drop,

- niewyrównane klasy,

- niedopasowany EXP

- no i bugi, typu: - niedziałający NPC w WW, problem ze zmianą maila, niedziałający pierścień anty-exp i wiele, wiele innych. Nie wiem co prawda jak jest na dzień dzisiejszy, ale piszę o tym co nakłoniło mnie do opuszczenia serwera. Możliwe, że już niektóre rzeczy poprawili, jednak moim zdaniem nie powinni w ogóle startować.

- nieogarnięta i niekonsekwentna administracja oraz lizodupstwo o którym wspomniałeś było kolejnym powodem opuszczenia przeze mnie serwera.

- używanie WH na tym serwie było na porządku dziennym, o czym wspomina nawet obecny GM. Swoją drogę śmieszne trochę, że taka osoba jest w teamie.

LL2P25o.png

Reasumując:

jeżeli na prawdę nie macie co robić i szukacie serwera na max tydzien to polecam,

Owszem napisałem tak ale byłem pod presją szczególnie do jednego gracza. Ale dużo się zmieniło i zapraszam gorąco na serwer oraz na TS3 i możecie sie przekonać jaka naprawdę jest prawda :)

Pozdrawiam [GM]Ziomus

Opublikowano

Co do serwera:

- niedopasowany drop,

- niewyrównane klasy,

- niedopasowany EXP

LL2P25o.png

Reasumując:

te bugi które podaŁEŚ już dawno naprawione prócz balansu.

ja serwer polecam.

@ co do bana mamuto : należał Ci się :) choć zachowanie weexera nie jest dobre.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie żałosny typie, nabiłem 50 postów...

Człowieku, nikt Cie nie słucha na forum metinka, to przerzucasz się na mpc ?

jesteś skończonym zerem, kłapiesz tą jadaczką i oczerniasz wszystkich jakbyś nie miał nic innego do roboty. Ile Ty masz lat ? jak Ty się w ogóle zachowujesz.

następny gówno wiedzący : 

Co do serwera:
- niedopasowany drop,
- niewyrównane klasy,
- niedopasowany EXP

Reasumując:

niedopasowany drop ? nie wiem gdzie i co i kiedy , łoot, wszystko jest okej o.O

wszystkie dungeony mają sens, na każdym zarobisz zawsze pare perełek.

exp jest dopasowany, nie wiem o co Ci w tym chodzi.

klasy - cały czas sielu pracuje nad wyrównaniem ich

brak handlu ? CO KU*wa ? jaki brak handlu ? 24/7 spam na wołaczu że ktoś coś kupi/sprzeda itd.

NPC w WW ? chodziłem dziesiątki razy paroma kontami, nigdy mi się nie zdarzyło aby coś niedziałało. Zmiana maila ? działa. Nie działa anty pd ? WHAT ?! ?!?!

używanie WH? codziennie bany lecą za to

Człowieku, jeżeli gówno wiesz, nie wypowiadaj się, bo aż coś mnie strzela, jak czytam tego typu posty .. żałosne

cya.

## EDIT

co do rozdawania perełek, oni nie mają dostępu do komend , więc perełki albo są z prywatnych postaci, albo z isu :) więc żadne 'pomaganie'.

## 2 EDT

Człowieku, patrz co Ty robisz :

Zakładasz tematy w których zaczynasz od wyzwisk. Myślisz, że dlaczego administracja oraz graczy metinka mają Cię daleko w poważaniu i nie chcą Cię tam ?

A dlaczego zostałeś wydalony z forum (mamuto - ban) ?
min powód :

oraz wiele innych. Spamujesz, wyzywasz. Nie dziwie się. Powinno być na ip i blokada na tworzenie następnych kont.
Opublikowano

wedlug mnie mamuto to takie yebane dziecko ktore wiec za co dostanie bana a nadal wkurfia admino bo go dostal stara sie kazdego wyprowadzic z rownowagi nie patrzac na konsekwensje i teraz juz przestan plakac dzieciaku ze masz tego bana bo ne dostalbys go nie slusznie a jezeli nie slusznie go dostales to czemu inni nie dostali ;D? 

a te bzdury co pisales na czacie to byl spam idioto nie na temat gry to sie nie dziw ze dostales :]

Nowicjusz
Opublikowano

mamuto ty tego tak nie zostawiaj

masz jeszcze glowne wydanie dziennika no i TVN

moze jeszcze jakas ruska telewizja to kupi

nie osmieszaj sie, to tylko gra

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

''Serwer wspaniały ale ludzie k***y''

Btw. Serwer dobry i do pogrania na max tydzień bo potem nie ma się nawet z kim bić. MOIM zdaniem Sielu nie ma już pomysłów na serwer skoro zakłada u siebie na forum temat aby gracze podali swoje propozycje . Proponuję mu nie brać (jak to nazwałeś autorze tematów ''dupolizów'') bo to się źle dla niego skończy a skoro nie ma czasu na serwer to po jakiego grzyba myślał w ogóle o własnym projekcie?

A jak masz dziecko zamiar Hejtować to idź na dwór tam cię napewno wysłuchają. 

Wyrażanie opinii różni się od 'hejtowania' panie dorosły,dzieckiem możesz nazywać kolegów z gimnazjum. Nie odpisuj mi na ten post bo szkoda mi na Ciebie czasu. Nie pozdrawiam.

#rein

Opublikowano

''Serwer wspaniały ale ludzie k***y''

Btw. Serwer dobry i do pogrania na max tydzień bo potem nie ma się nawet z kim bić. MOIM zdaniem Sielu nie ma już pomysłów na serwer skoro zakłada u siebie na forum temat aby gracze podali swoje propozycje . Proponuję mu nie brać (jak to nazwałeś autorze tematów ''dupolizów'') bo to się źle dla niego skończy a skoro nie ma czasu na serwer to po jakiego grzyba myślał w ogóle o własnym projekcie?

Właśnie kolego jesteś w błędzie sielu ma dużo pomysłów a zapytał graczy bo też chciał ich opinie i może jakieś pomysły :)

A jak masz dziecko zamiar Hejtować to idź na dwór tam cię napewno wysłuchają , mamy masę pomysłów na serwer ale też mamy życie prywatne jak każdy z nas i nie siedzimy na metku 24/7 na spokojnie po mału ogarniemy serwer i będzie malinka jak masz plecieć bzdury to idz w inny temat bo mało wiesz ;d

Serdecznie zapraszam na serwer jak i na TS3 :D

Opublikowano

zauważ, że sielu tworzy serwer DLA GRACZY, nie dla siebie :)

Opublikowano

wedlug mnie mamuto to takie yebane dziecko ktore wiec za co dostanie bana a nadal wkurfia admino bo go dostal stara sie kazdego wyprowadzic z rownowagi nie patrzac na konsekwensje i teraz juz przestan plakac dzieciaku ze masz tego bana bo ne dostalbys go nie slusznie a jezeli nie slusznie go dostales to czemu inni nie dostali ;D? 

a te bzdury co pisales na czacie to byl spam idioto nie na temat gry to sie nie dziw ze dostales :]

mamuto ty tego tak nie zostawiaj

masz jeszcze glowne wydanie dziennika no i TVN

moze jeszcze jakas ruska telewizja to kupi

nie osmieszaj sie, to tylko gra

Na serwerze nie grałem bo wybrałem inny privek który wtedy startował , ale sądząc po poziomie wypowiedzi pod względem gramatycznym to dokonałem dobrego wyboru :)

Opublikowano

Co do mnie, powiem tylko tyle że ten post był dla beki.

Jak widać dużo gram tam dzieci, dupolizów itp. jedym z głównych przykładów jest Ziomusek i frytek. Bronią tego serwera jak własnej matki, ale takie życie no lajfa.

Już mówiłem że hejty będą, bo oczerniam ich ukochany serwerek, na którym panuje chaos.

Wyjaśnie mój powód bana na forum, tak obrażałem gości dokładniej lizodupów (czytaj. Haze i JaramTHC) i wszystkie ostrzeżenia dostałem właśnie za obraze, któregoś z nich, niestety ale już nie wytrzymałem, wystarczy przejrzeć tamto żałosne forum. Poradniki typu "Jak włączyć bs'a?"...

@Ola ty masz jakiś problem? Założyłem dyskusję, bo zobaczyłem jaki g... jest tamten serwer i chciałem dać ostrzeżenie ludziom myślącym o grze na nim. Tak jak użytkownik wyżej powiedział. Exp jest żałosny, na 125 lvlu do 130 jest ciężej expić niż na lvl'ach 150-160, 160 -180 jest tak samo trudno jak na 125 - 130, i na 180 bardzo łatwo leci exp do 197, a od 197 nie da się expić na spocie, bo 0,03 za moobka na serwerze easy. Jakaś kpina. Dodam jeszcze że mapki są od 100 lvl'u, 130, 160, i 180.

@frytek Ciebie nawet szkoda komentować, bo się kopromitujesz swoich zachowaniem. Tak jak Ziomus :)

Kinow to samo co frytek i Ziomus, piszcie komentarze tylko po to by mnie skrytykować mimo iż g... wiecie (Ziomus coś tam wie, ale wciska kity typu "wyzywał mnie na tsie poszedłem po admina ts'a i go zbanował, nie chciał mnie słuchać. A prawda jest taka że nawet do głosu nie mogłem dojść )

Zresztą dowody mówią same za siebie, ich argumenty są wysnute z palca, poza tym że dostałem bana na tamtym forum za obrazę i wyzwiska, ale tych 2 lizodupów, które od początku mnie denerwowały swoich lizaniem dupy władzom serwera)

@Moderator - Ostrzeżenie słowne

Nie zmieniam tematu, ciągle dyskutuję o serwerze przeczytaj zdanie np do Oli tam jest zawartę coś o serwerze.

Opublikowano

poprostu sie teraz okazalo jakim gownem jestem i tyle :] dostales bana i bardzo dobrze ci tak bo najwidoczniej nalezalo sie a na ts nie mogles dojsc do slowa bo masz swoj swiat zachowujesz sie jak gimba bo pewnie nim jestem ale mniejsza o to ten metin to chujstwo ci z mozgu zrobil dostajesz bana placzesz na forum wyzywasz administracje i mylisz ze cie odbanuja to chyba pojebany jestes pozdrawiam i gratuluje takiego myslenia ;] 

zapraszam serdecznie na serwer chociaz i tak dostane warna za napisanie prawdy ;] 

Opublikowano

Serwer nudny, gra opiera się na dropieniu redek i pvp.

Btw. z tego co widze to lvli dalej nie zwiększyli :)

Stay Trippin.

Opublikowano

zauważ, że sielu tworzy serwer DLA GRACZY, nie dla siebie :)

K***a, jak ja nie mogę takiego pisania... Serwer dla graczy, ta kurwa oczywiście...

Serwery robione są dla KASY a nie dla graczy.

Teksty typu serwer robiony dla graczy to zwykły chwyt marketingowy na prostaków którzy naprawdę myślą ze ktoś wydaje pieniądze i poświęca czas by oni mieli gdzie grać.

Co do metinka to:

"C**j, dupa i kamieni kupa" Ten serwer to jedna wielka obietnica.

Sielu pisze że coś robi i na tym się kończy (Balans robi od staru a od jakiegoś tygodnia pisze że już go kończy)

Pvp - Słabe

Exp - 2-3 dni max lvl bez is

Dungeony - 2 opłacalne

Ulepszanie - To jest kurwa parodia, od 70 do 195 trzeba redki (reszta ulepek to śmieci)

Trzeba też dodać ciekawy fakt beta testów, niby były ale chyba ludzie na becie tylko stali w m1 bo na starcie większość była źle ustawiona lub nie działała.

Ps: Niech nikt mi nie pierdoli że nie wiem jak jest. Mam 200lvl, full biologa, full wojenne i klasowe więc trochę wiem na temat tego serwera.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

@Taurinek Co do expa powiem tylko tyle że to jest easy to jak na easy i tak ciężko :p. Grałem np na Lomaxmt2 i tam w 1 dzień wbijałeś 250 lvl. Co do reszty się zgadzam.

Opublikowano

@Taurinek Co do expa powiem tylko tyle że to jest easy to jak na easy i tak ciężko :P. Grałem np na Lomaxmt2 i tam w 1 dzień wbijałeś 250 lvl. Co do reszty się zgadzam.

@mamuto trochę mylisz pojęcia "EASY" nie znaczy, że maksymalny level wbijesz wciągu 24h na postaci.... 2 sprawa jest taka, że ja nie wiem po co wy się obrzucacie mięsem na MPC forum w dziale dyskusji o jakiś serwer -.-. Jest prezentacja i moim zdaniem najlepiej jest tam napisać, ponieważ to tam zagląda 3/4 przyszłych graczy serwera. Po za tym dowiedziałem się tylko  w  dyskusji na temat waszych wojen słownych i banów to nic konkretnego o serwerze z tej dyskusji nie wynika. Co do balansu klas to fakt Sielu o tym już długo trąbi itp. jednak ciekawe jakie będą tego efekty końcowe. Proszę także "WAS" graczy nie wyzywajcie się/obrażajcie wzajemnie w tematach tylko piszcie takie rzeczy na PW lub na ts3 sobie wejdźcie i pogadajcie bo tylko niepotrzebne rzucanie mięsem tu robicie.

Użytkownik i  zapewne gracz @Kinow piszę "poprostu sie teraz okazalo jakim gownem jestem i tyle :] dostales bana i bardzo dobrze ci tak bo najwidoczniej nalezalo sie a na ts nie mogles dojsc do slowa bo masz swoj swiat zachowujesz sie jak gimba bo pewnie nim jestem ale mniejsza o to ten metin to chujstwo ci z mozgu zrobil dostajesz bana placzesz na forum wyzywasz administracje i mylisz ze cie odbanuja to chyba pojebany jestes pozdrawiam i gratuluje takiego myslenia ;] 

zapraszam serdecznie na serwer chociaz i tak dostane warna za napisanie prawdy ;] 

"
Nie wiem co to zdanie wnosi ogólnie do tematu serwera jak dla mnie @Moderator tego działu powinien nadać "Warna" za obelgi i odbieganie w ogóle od jakiejkolwiek dyskusji na temat serwera.. Moim zdaniem, pewnie jak i wielu normalnych ludzi jest to wojna - "Zbanowany gracz" kontra "Ludzie, którzy powinni mieć bana na serwerze, ale go nie mają" -Tyle z mojej strony i proszę aby @Moderator w końcu tu zajrzał.

@Edit co do ciebie [GM] Ziomus z tym zdaniem "..... i możecie się przekonać jaka naprawdę jest prawda." - wybacz, ale prawdy to my się nigdy nie doszukamy bo jednak @mamuto ma kilka ss'ów i czytając je mam wrażenie, że ADMINISTRACJA traktuje gracza jak śmiecia za przeproszeniem bowiem "Ręka, rękę myje" i jak nawet jak były na ADMINISTRACJE dowody to z Waszą rangą, "Zwykłego gracza" mogliście po prostu zrównać z ziemia i nawet jak jest dzieckiem bo nie ma 18 lat(nie wnikam ile ma lat twórca tematu).
Opublikowano

Serwer nudny, gra opiera się na dropieniu redek i pvp.

Btw. z tego co widze to lvli dalej nie zwiększyli :)

yyy hm a na czym ma się serwer nie opierać jak nie na pvp? staniu w kole?

Taurinek nie tobie dane wiedzieć co robili betatesterzy;p jak by na obietnicach się konczyło to do teraz miałbys nie działajacy bs pelerynke itd itp a pół klasa to nie klasa zapisz to.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

yyy hm a na czym ma się serwer nie opierać jak nie na pvp? staniu w kole?

Taurinek nie tobie dane wiedzieć co robili betatesterzy;p jak by na obietnicach się konczyło to do teraz miałbys nie działajacy bs pelerynke itd itp a pół klasa to nie klasa zapisz to.

Bs? Trzeba resetować klienta by działał. Czyli nie jest naprawiony

Pelerynka? No to jest mistrzostwo świata.

"pół klasa to nie klasa" do czego to było?

Z Twojego posta rozumiem że na becie nikt nie robil pvp, nie chodził na dungeony, i nie dropił ulepszaczy tak?

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Bs? Trzeba resetować klienta by działał. Czyli nie jest naprawiony

Pelerynka? No to jest mistrzostwo świata.

"pół klasa to nie klasa" do czego to było?

Z Twojego posta rozumiem że na becie nikt nie robil pvp, nie chodził na dungeony, i nie dropił ulepszaczy tak?

Jakiś ty pusty xD..., wiesz co to pół klasa? np 2kd ninja woj/ i np kryta, nasior np, hp 2x abs kryt omdl, Pustaku.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

@mamuto trochę mylisz pojęcia "EASY" nie znaczy, że maksymalny level wbijesz wciągu 24h na postaci.... 2 sprawa jest taka, że ja nie wiem po co wy się obrzucacie mięsem na MPC forum w dziale dyskusji o jakiś serwer -.-. Jest prezentacja i moim zdaniem najlepiej jest tam napisać, ponieważ to tam zagląda 3/4 przyszłych graczy serwera. Po za tym dowiedziałem się tylko  w  dyskusji na temat waszych wojen słownych i banów to nic konkretnego o serwerze z tej dyskusji nie wynika. Co do balansu klas to fakt Sielu o tym już długo trąbi itp. jednak ciekawe jakie będą tego efekty końcowe. Proszę także "WAS" graczy nie wyzywajcie się/obrażajcie wzajemnie w tematach tylko piszcie takie rzeczy na PW lub na ts3 sobie wejdźcie i pogadajcie bo tylko niepotrzebne rzucanie mięsem tu robicie.

Użytkownik i  zapewne gracz @Kinow piszę "poprostu sie teraz okazalo jakim gownem jestem i tyle :] dostales bana i bardzo dobrze ci tak bo najwidoczniej nalezalo sie a na ts nie mogles dojsc do slowa bo masz swoj swiat zachowujesz sie jak gimba bo pewnie nim jestem ale mniejsza o to ten metin to chujstwo ci z mozgu zrobil dostajesz bana placzesz na forum wyzywasz administracje i mylisz ze cie odbanuja to chyba pojebany jestes pozdrawiam i gratuluje takiego myslenia ;] 

"
Nie wiem co to zdanie wnosi ogólnie do tematu serwera jak dla mnie @Moderator tego działu powinien nadać "Warna" za obelgi i odbieganie w ogóle od jakiejkolwiek dyskusji na temat serwera.. Moim zdaniem, pewnie jak i wielu normalnych ludzi jest to wojna - "Zbanowany gracz" kontra "Ludzie, którzy powinni mieć bana na serwerze, ale go nie mają" -Tyle z mojej strony i proszę aby @Moderator w końcu tu zajrzał.

@Edit co do ciebie [GM] Ziomus z tym zdaniem "..... i możecie się przekonać jaka naprawdę jest prawda." - wybacz, ale prawdy to my się nigdy nie doszukamy bo jednak @mamuto ma kilka ss'ów i czytając je mam wrażenie, że ADMINISTRACJA traktuje gracza jak śmiecia za przeproszeniem bowiem "Ręka, rękę myje" i jak nawet jak były na ADMINISTRACJE dowody to z Waszą rangą, "Zwykłego gracza" mogliście po prostu zrównać z ziemia i nawet jak jest dzieckiem bo nie ma 18 lat(nie wnikam ile ma lat twórca tematu).

jak ja powinienem warna dostac to ty tym bardziej :] a jak chcesz sie przekonac jak bylo to wbij na ts bo ss zalozyciel tematu dal akurat takie bo mieliscie tylko te zobaczyc ale jak oczernial administracje wyzywal grozil tego juz nie dal :( ale coz takie sa dzieci i nic tego nie zmieni i lepiej zeby temat juz zamknac niz spamowac w nim dalej i plakac zeby dawali warny ;] 

Opublikowano

jak ja powinienem warna dostac to ty tym bardziej :] a jak chcesz sie przekonac jak bylo to wbij na ts bo ss zalozyciel tematu dal akurat takie bo mieliscie tylko te zobaczyc ale jak oczernial administracje wyzywal grozil tego juz nie dal :( ale coz takie sa dzieci i nic tego nie zmieni i lepiej zeby temat juz zamknac niz spamowac w nim dalej i plakac zeby dawali warny ;] 

A czy ktoś tu płacze :? Z tego co widzę na ss'ach to jest niejasność po stronie administracji. 2 sprawa jeżeli chcesz mi pokazać, że jest inaczej daj mi konkretne dowody, bo jak na razie widzę tylko ssy twórcy tematu. Co do tego kto powinien mieć warna jest to bardzo proste i @Moderator jest na tyle bystry, żeby wiedzieć komu je dawać.Dziwi mnie fakt, że twórca się odgrażał administracji skoro od SIelu dostał unbana :?Sam bym się pokłócił z GM serwera jeżeli dałby mi bana za freeko na mojej postaci -.-. Co do serwera to jest on spoko i fajnie można na nim pograć, widać także, że SIelu jako założyciel serwera bardzo się stara pomimo spraw prywatnych..

@Edit - @Kinow po twojej wypowiedzi "Po prostu się teraz okazało jakim gownem jestem i tyle" - to nie wiem czy sam się obrażasz czy się przejęzyczyłeś :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...