Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metinek.eu

mamuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mamuto trochę mylisz pojęcia "EASY" nie znaczy, że maksymalny level wbijesz wciągu 24h na postaci.... 2 sprawa jest taka, że ja nie wiem po co wy się obrzucacie mięsem na MPC forum w dziale dyskusji o jakiś serwer -.-. Jest prezentacja i moim zdaniem najlepiej jest tam napisać, ponieważ to tam zagląda 3/4 przyszłych graczy serwera. Po za tym dowiedziałem się tylko  w  dyskusji na temat waszych wojen słownych i banów to nic konkretnego o serwerze z tej dyskusji nie wynika. Co do balansu klas to fakt Sielu o tym już długo trąbi itp. jednak ciekawe jakie będą tego efekty końcowe. Proszę także "WAS" graczy nie wyzywajcie się/obrażajcie wzajemnie w tematach tylko piszcie takie rzeczy na PW lub na ts3 sobie wejdźcie i pogadajcie bo tylko niepotrzebne rzucanie mięsem tu robicie.

Użytkownik i  zapewne gracz @Kinow piszę "poprostu sie teraz okazalo jakim gownem jestem i tyle :] dostales bana i bardzo dobrze ci tak bo najwidoczniej nalezalo sie a na ts nie mogles dojsc do slowa bo masz swoj swiat zachowujesz sie jak gimba bo pewnie nim jestem ale mniejsza o to ten metin to chujstwo ci z mozgu zrobil dostajesz bana placzesz na forum wyzywasz administracje i mylisz ze cie odbanuja to chyba pojebany jestes pozdrawiam i gratuluje takiego myslenia ;] 

zapraszam serdecznie na serwer chociaz i tak dostane warna za napisanie prawdy ;] 

"
Nie wiem co to zdanie wnosi ogólnie do tematu serwera jak dla mnie @Moderator tego działu powinien nadać "Warna" za obelgi i odbieganie w ogóle od jakiejkolwiek dyskusji na temat serwera.. Moim zdaniem, pewnie jak i wielu normalnych ludzi jest to wojna - "Zbanowany gracz" kontra "Ludzie, którzy powinni mieć bana na serwerze, ale go nie mają" -Tyle z mojej strony i proszę aby @Moderator w końcu tu zajrzał.

@Edit co do ciebie [GM] Ziomus z tym zdaniem "..... i możecie się przekonać jaka naprawdę jest prawda." - wybacz, ale prawdy to my się nigdy nie doszukamy bo jednak @mamuto ma kilka ss'ów i czytając je mam wrażenie, że ADMINISTRACJA traktuje gracza jak śmiecia za przeproszeniem bowiem "Ręka, rękę myje" i jak nawet jak były na ADMINISTRACJE dowody to z Waszą rangą, "Zwykłego gracza" mogliście po prostu zrównać z ziemia i nawet jak jest dzieckiem bo nie ma 18 lat(nie wnikam ile ma lat twórca tematu).

Ja nikogo mięsem nie obrzucam, i zawsze w moim poście jest coś zwiazane z serwerem więc nie odbiegam od tematu.

Chodzi mi o to ze na easy myślałem że exp jest łatwiejszy niz na medium, a nie tylko łatwiej wbić bony do eq ;x. ten serwer jest bardziej easy/medium a w prezentacji (tej 1) było easy. Nie wiedziałem że prezka dalej jest otwarta dlatego stworzyłem temat do dyskusji, bo sam się na serwerze baardzo przejechałem, i chcę pokazać innym jeśli by mieli tu zaczynać, niech lepiej nie zaczynają, bo nie ma sensu jak i tak pograją jakiś czas, podpadną podlizuchom i już perm murowany niestety.

Co do ts'a opisałem w 1 poście. Wbiłem na ts'a, nawet mi do głosu dojść nie dali, i podobno ich "wyzywałem" mimo iż nawet nie miałem kiedy, bo zacząłem mówić, a Admini (Visual, Weexer, Ziomus) już mnie zagłuszali i wtrącali swoje zdanie. Brak totalny kultury, do tego przyleciał SA ts'a i dał mi perma za wyzwiska, na które nie ma jakichkolwiek dowodów, bo ich nie wyzywałem po prostu...

Jeszczem dodam, że właśnie chciałem pogadać z Sielem, też napisałem to w tym opowiadaniu w 1 poście, ale niestety się nie dało. Na początku jak dostałem bana na tydzie i perma na tsie wbiłem na forum i na shoutboxie próbowałem się skontaktować z Sielu, udało mi się na pw po paru minutach, pogadaliśmy pokazałem ss'y za co dostałem bana  + zacytowałem tekst z jeszcze jednego ss'a (którego niestety nie miałem, bo nawet nie był wrzucony w zgłoszeniach) później pokazałem że typ mi groził za co ewidentnie powinen być perm, a go nie dostał i Sielu dał mi unbana. Pograłem godzinę (w czasie gry ktoś mnie kickał, ale na to dowodów nie mam) i znowu dostałem bana tym razem perma, za to że podobno oszukałem h@ na tsie i za cołokształt (tu chodzi pewnie o to że się kłóciłem o niesłusznego bana - to nazywają całokształtem) jeszcze nawet dokładnie nie wiem za co w końcu ten perm, bo mi tak wyjaśnili, że uciekali od dokładniejszego powiedzenia za co perm. Gdy pytałem "jakie oszukiwanie h@, bo jakoś nie przypominam sb żebym go oszukał?" zaczęli mnie olewać dokładniej Weexer. Wiec po 1 jak mam wbić na ts'a jak mam na tym serwie perma, można by było na inny ale to szczegół. I dwa jak mam z nimi porozmawiać na tsie jak od razu mi w zdanie się wpieprzają i nawet do głosu dojść nie dadzą jak małe dziecko, które nie chce usłyszeć prawdy.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tym spokoadmin to od zawsze były jaja, pamiętam jak rok temu byłam modem na jego forum serwera, który wgl nie wystartował, typ 20+lat startował z zalotami do 12 latki XDDDDDDDD
jakies teksty typu kocham Cie na ts przy wszystkich ludziach, jakies kanaly na tsie 'adi i lavely' XDDDDDD no sikam xD
widze, ze dalej nie znalazl swojego mozgu biedny kucharzyk xD

Opublikowano

Ja nikogo mięsem nie obrzucam, i zawsze w moim poście jest coś zwiazane z serwerem więc nie odbiegam od tematu.

Chodzi mi o to ze na easy myślałem że exp jest łatwiejszy niz na medium, a nie tylko łatwiej wbić bony do eq ;x. ten serwer jest bardziej easy/medium a w prezentacji (tej 1) było easy. Nie wiedziałem że prezka dalej jest otwarta dlatego stworzyłem temat do dyskusji, bo sam się na serwerze baardzo przejechałem, i chcę pokazać innym jeśli by mieli tu zaczynać, niech lepiej nie zaczynają, bo nie ma sensu jak i tak pograją jakiś czas, podpadną podlizuchom i już perm murowany niestety.

Co do ts'a opisałem w 1 poście. Wbiłem na ts'a, nawet mi do głosu dojść nie dali, i podobno ich "wyzywałem" mimo iż nawet nie miałem kiedy, bo zacząłem mówić, a Admini (Visual, Weexer, Ziomus) już mnie zagłuszali i wtrącali swoje zdanie. Brak totalny kultury, do tego przyleciał SA ts'a i dał mi perma za wyzwiska, na które nie ma jakichkolwiek dowodów, bo ich nie wyzywałem po prostu...

Jeszczem dodam, że właśnie chciałem pogadać z Sielem, też napisałem to w tym opowiadaniu w 1 poście, ale niestety się nie dało. Na początku jak dostałem bana na tydzie i perma na tsie wbiłem na forum i na shoutboxie próbowałem się skontaktować z Sielu, udało mi się na pw po paru minutach, pogadaliśmy pokazałem ss'y za co dostałem bana  + zacytowałem tekst z jeszcze jednego ss'a (którego niestety nie miałem, bo nawet nie był wrzucony w zgłoszeniach) później pokazałem że typ mi groził za co ewidentnie powinen być perm, a go nie dostał i Sielu dał mi unbana. Pograłem godzinę (w czasie gry ktoś mnie kickał, ale na to dowodów nie mam) i znowu dostałem bana tym razem perma, za to że podobno oszukałem h@ na tsie i za cołokształt (tu chodzi pewnie o to że się kłóciłem o niesłusznego bana - to nazywają całokształtem) jeszcze nawet dokładnie nie wiem za co w końcu ten perm, bo mi tak wyjaśnili, że uciekali od dokładniejszego powiedzenia za co perm. Gdy pytałem "jakie oszukiwanie h@, bo jakoś nie przypominam sb żebym go oszukał?" zaczęli mnie olewać dokładniej Weexer. Wiec po 1 jak mam wbić na ts'a jak mam na tym serwie perma, można by było na inny ale to szczegół. I dwa jak mam z nimi porozmawiać na tsie jak od razu mi w zdanie się wpieprzają i nawet do głosu dojść nie dadzą jak małe dziecko, które nie chce usłyszeć prawdy.

Co do tego obrzucania mięsem to mówiłem ogólnie do wszystkich. 2 sprawa jest taka, że serwer ogólnie jest spoko a byłby jeszcz lepszy gdyby w plikach sielu miał zaufanego pomocnika. Dlatego sytuacja dot. rozgrywki wygląda jak wygląda.

Z tym spokoadmin to od zawsze były jaja, pamiętam jak rok temu byłam modem na jego forum serwera, który wgl nie wystartował, typ 20+lat startował z zalotami do 12 latki XDDDDDDDD

jakies teksty typu kocham Cie na ts przy wszystkich ludziach, jakies kanaly na tsie 'adi i lavely' XDDDDDD no sikam xD

widze, ze dalej nie znalazl swojego mozgu biedny kucharzyk xD

Nie wiem o czym Pani tutaj pisze... Kompletnie nie mam pojęcia jakby z archiwum X wyjęte. Nikt tu nie piszę o "Adminie 20 latku ,który na tsie mówi ,że kocha 12 latke ..." . Chyba nie ten temat :? My tu dyskutujemy o metinku a Pani to nie wiem o czym/kim :?

Opublikowano

Jakiś ty pusty xD..., wiesz co to pół klasa? np 2kd ninja woj/ i np kryta, nasior np, hp 2x abs kryt omdl, Pustaku.

Nigdy nie robiłem eq w ten sposób więc mam prawo nie znać takich określeń.

Wydaje mi się że to Ty jesteś pustakiem skoro nie potrafisz wytłumaczyć czegoś bez obelgi.

Drugą sprawą jest to że po ch*j się wpierd*lasz skoro nie piszę do Ciebie ani nawet o Tobie?

@Ich Bin KaC :P

Ten serwer był fajny, druga osoba w plikach nic tu nie zmieni.

Ludzie stracili zaufanie do serwera przez zachowanie adminów (@mamuto pokazał wystarczające dowody na to że GM'i nadużywają swojej władzy i są chamscy w stosunku do graczy) no i te obietnice Siela.

Prawdę mówiąc sam myślałem że Sielu faktycznie mówi prawdę że kończy już ten balans ale jakoś nadal go nie widać.

Jedyne co może naprawić ten serwer to balans, 220lvl i duża reklama ale nie za 2 tygodnie tylko teraz bo za 2 tygodnie może już tam nikt nie grać.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

A czy ktoś tu płacze :? Z tego co widzę na ss'ach to jest niejasność po stronie administracji. 2 sprawa jeżeli chcesz mi pokazać, że jest inaczej daj mi konkretne dowody, bo jak na razie widzę tylko ssy twórcy tematu. Co do tego kto powinien mieć warna jest to bardzo proste i @Moderator jest na tyle bystry, żeby wiedzieć komu je dawać.Dziwi mnie fakt, że twórca się odgrażał administracji skoro od SIelu dostał unbana :?Sam bym się pokłócił z GM serwera jeżeli dałby mi bana za freeko na mojej postaci -.-. Co do serwera to jest on spoko i fajnie można na nim pograć, widać także, że SIelu jako założyciel serwera bardzo się stara pomimo spraw prywatnych..

@Edit - @Kinow po twojej wypowiedzi "Po prostu się teraz okazało jakim gownem jestem i tyle" - to nie wiem czy sam się obrażasz czy się przejęzyczyłeś :?

jak bys byl na forum metinka to bys widzial o co chodzi a nie wierzyc dziecku  ktore przezywa rostanie z metinem i chce tylko zaszkodzic oczerniac innych  chyba sie uzaleznil od tego serwer nie wnikam a skoro szukasz dowodow na forum  je znajdziesz ;] a serwer bardzo fajny tylko sa drobne usterki z balansem klas ale to staraja sie naprawic ;] 

Opublikowano

Nigdy nie robiłem eq w ten sposób więc mam prawo nie znać takich określeń.

Wydaje mi się że to Ty jesteś pustakiem skoro nie potrafisz wytłumaczyć czegoś bez obelgi.

Drugą sprawą jest to że po ch*j się wpierd*lasz skoro nie piszę do Ciebie ani nawet o Tobie?

@Ich Bin KaC :P

Ten serwer był fajny, druga osoba w plikach nic tu nie zmieni.

Ludzie stracili zaufanie do serwera przez zachowanie adminów (@mamuto pokazał wystarczające dowody na to że GM'i nadużywają swojej władzy i są chamscy w stosunku do graczy) no i te obietnice Siela.

Prawdę mówiąc sam myślałem że Sielu faktycznie mówi prawdę że kończy już ten balans ale jakoś nadal go nie widać.

Jedyne co może naprawić ten serwer to balans, 220lvl i duża reklama ale nie za 2 tygodnie tylko teraz bo za 2 tygodnie może już tam nikt nie grać.

Obietnice tak? Dla twojej wiadomości już to skończyłem, ale czekam na coś gdzie będzie można to przetestować.

Jakbyś kolego nie wiedział to siedzę prawie cały dzień przy pc żeby metinka ogarnąć a ty pierdzielisz głupoty że obietnice.

Gdybym tylko obiecał to bym nie siedział tyle żeby ogarnąć ten serwer, tylko bym miał wyrypane i nawet na forum nie wchodził.

Myślisz że serwer opiera się tylko na wyrównaniu itp? Tak owszem dla gracza, ale jest 1000 innych spraw gdy masz serwer.

Co do dyskusji na faworyzację, kolego drogi założycielu tematu już ci tłumaczyłem. Wyzywałeś graczy, a w chwili bana wystarczyło wejść na ts i pogadać jak człowiek z człowiekiem.

Co do pereł od gm: Była to wymiana, GM miał służyć w pomocy do wymiany i dano mu perły aby jeden z graczy nie oszukał drugiego. Haze, Warzyw i coś jeszcze to te same IP. Więc nie skomentuje tego.

Gm będzie 4 więcej już nie przewiduję. 

Opublikowano

Obietnice tak? Dla twojej wiadomości już to skończyłem, ale czekam na coś gdzie będzie można to przetestować.

Jakbyś kolego nie wiedział to siedzę prawie cały dzień przy pc żeby metinka ogarnąć a ty pierdzielisz głupoty że obietnice.

Gdybym tylko obiecał to bym nie siedział tyle żeby ogarnąć ten serwer, tylko bym miał wyrypane i nawet na forum nie wchodził.

Myślisz że serwer opiera się tylko na wyrównaniu itp? Tak owszem dla gracza, ale jest 1000 innych spraw gdy masz serwer.

Co do dyskusji na faworyzację, kolego drogi założycielu tematu już ci tłumaczyłem. Wyzywałeś graczy, a w chwili bana wystarczyło wejść na ts i pogadać jak człowiek z człowiekiem.

Co do pereł od gm: Była to wymiana, GM miał służyć w pomocy do wymiany i dano mu perły aby jeden z graczy nie oszukał drugiego. Haze, Warzyw i coś jeszcze to te same IP. Więc nie skomentuje tego.

Powtarzałem to już nw który raz, na tsie dostałem perma... Chciałem pogadać z tb jak człowiek, ale jak mi wlepił któryś z trójki rozbójników perma, to nie raczyłeś odpisać na pw, na forum. Niestety, ale mniejsza stym mam gdzieś tego perma, nie bd powtarzał jak to olewacie graczy. Dla cb liczą się tylko update, po co startowałeś serwer skoro tyle bugów na nim jest? Ten serwer przypomina MemorialMT2... To z eq jak rozdaje Ziomus mogliście sb wymyśleć na ts'ie podczas zebrania żeby gracze od was nie odchodzili...

@dół Umiesz czytać ze zrozumieniem? Wgl przeczytałeś 1 post? Pisałem tam, że na początku wszystko spoko, ale po odbanowaniu dostałem perma, od twojej trójki rozbójników, od razu napisałem do cb bo pisał mi Weexer że mam bana za oszustwo h@ - pytałem go jakie oszusto a ten mnie olał i uciekał, bo najwidoczniej nie wiedział co powiedzieć. Sądziłem na początku że nawet o tym nic nie wiesz, ale po tym jak na shoutboxie cię zauważyłem i tym jak odczytałeś pw, a nie raczyłeś odpisać, stwierdziłem, że ty też masz gdzieś żeby mi wyjaśnić bana... I wszystko wiesz co robią twoi pracownicy. Dlatego założyłem ten temat, gdybyś zareagował, bym odpuścił, ale nie raczyłeś ukarać swoich pracowników, bo jak widać to twoi koledzi, bronisz ich jak własną matkę...

Dostałem bana na forum, z nieznanego powodu. Serwer 2 z najgorszych (przez administrację) tuż za Memorialem

Opublikowano

Powtarzałem to już nw który raz, na tsie dostałem perma... Chciałem pogadać z tb jak człowiek, ale jak mi wlepił któryś z trójki rozbójników perma, to nie raczyłeś odpisać na pw, na forum. Niestety, ale mniejsza stym mam gdzieś tego perma, nie bd powtarzał jak to olewacie graczy. Dla cb liczą się tylko update, po co startowałeś serwer skoro tyle bugów na nim jest? Ten serwer przypomina MemorialMT2... To z eq jak rozdaje Ziomus mogliście sb wymyśleć na ts'ie podczas zebrania żeby gracze od was nie odchodzili...

Stary po co gadasz głupoty. Ja cie zlałem? Człowieku wbiłem nawet na ts innego żeby z tobą pogdać już zapomniałeś? Krótką pamięć masz, o ile pamiętam cię od banowałem więc nie siej fermentu. 

Nowicjusz
Opublikowano

Stary po co gadasz głupoty. Ja cie zlałem? Człowieku wbiłem nawet na ts innego żeby z tobą pogdać już zapomniałeś? Krótką pamięć masz, o ile pamiętam cię od banowałem więc nie siej fermentu. 

dziwi mnie to, ze robisz mu ten zaszczyt i odpowiadasz w tym smiesznym poscie

to woda na jego mlyn

tak jak powiedziales Sielu na forum, " zycie dla niego stracilo juz sens "

zaklada coraz to nowe konta na forum bida

trzeba to gonic z metinka i tyle

pograzyl siebie i chce pograzyc innych

tyle, ze kazdy to to zna i tylko beka z niego

wyzebral na forum, czego bylam swiadkiem ss-y od ludzi na dowod tutaj...

...tylko dowod czego?

jego desperacji i glupoty

zamiast poprosic o unbana, napisac post jak wszyscy to on wzial sie za oczernianie i ublizanie wszystkiim

a potem zdziwiony, ze nie dostal unbana

dziwny czlowieczek

najlepiej zignorowac lachudre i tyle

niech sam tu sobie siedzi i placze bo na forum i do gry wejscia juz nie ma

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli nadal są to słowa bez pokrycia.

@1361622928-U485574.pngMetinek-Sielu zrozum że gracza nie interesuje to ile czasu Ty to robisz, gracza interesuje tylko efekt.

Takim pisaniem już kończę itd. tylko pogarszasz sytuację, w momencie gdy widzę że piszesz że już kończysz spodziewam się że za chwilę będzie to wprowadzone.

Twoim błędem jest też to że za dużo chcesz zrobić na raz jakieś zmiany map itd. narazie głównym problemem jak dla mnie jest pvp i za szybki exp.

Tym się zajmij a później możesz bawić się mapami.

Opublikowano

Nie ma to jak krytykować mnie bezpodstawnie, ale wiadomo zawsze się tacy znajdą. SS'y sa w 90% moje, 1 ss dokładnie obraza mojego autorstwa nie jest moja. Poza tym dostałem perma na forum, za nic od Sielu i płaczą że robię nowe konta. Już mówiłem na tamtym forum że się od nich nie odczepie za chamskie zachowanie, i tak jestem litościwy bo nie spamie im w tematach. Powiedzie że jestem człowiek sk... ale (jak ktoś nie czytał 1 posta) nie wiecie co oni zrobili na tsie...

Ola jak masz dalej pieprzyć głupoty, bo grasz na metinku to mówi się trudno, pisz mnie to nie rusza.

Metinek najgorszy serwer metin2 na którym grałem zaraz po Memorialu :). Powiecie ze jestem idiotom, bo nie chce "iść" z tamtego forum. Nie pójdę ze względu za to chamstwo na tsie i ban na forum za nic (nick Szad)

Opublikowano

Bs? Trzeba resetować klienta by działał. Czyli nie jest naprawiony

Pelerynka? No to jest mistrzostwo świata.

"pół klasa to nie klasa" do czego to było?

Z Twojego posta rozumiem że na becie nikt nie robil pvp, nie chodził na dungeony, i nie dropił ulepszaczy tak?

ym ściagnij clijenta nowego a nie pisesz pierdoły że nic nie działa.... no kretyn ciśnie na starym clijencie i się dziwi ze nie działa

ty w ogóle czytasz forum? ja pier*ole

co do beta:> nikt nie musi ci sie tłumaczyć;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Nie potrzebny na tym serwie jest " pierścień expa " bo on zamiast pomagać w expie to pomaga bardzo znacząco w pvp dla WP , BODEGO i ARCHERA w głównej mierze , dzięki + 30 % średnie obrażenia . Przyznam dla bm`a ten pierścien pomaga w expie bo tam zwięszka mu hity ale zważywszy na to jak duży wpływ ma na pvp dla tych trzech klas to powinien dawno być zlikwidowany. Kolejna sprawa to taka , mianowicie często postać blokuje się na sekunde lub dwie podczas pvp , po prostu stoi a taki wp czy body no albo wspomniany wy zej archer nawala hitami i kończy pvp. Osobiście nie spotkałem się na żadnym serwerze , gdzie sura bm i szaman miał tak mało do powiedzenia w pvp w stosunku do innych klas a przecież to oni są klasami głównie w pvp. Na tym serwie WP ma 100 razy lepiej w expie i 2 razy lepiej w pvp , tutaj nie dość że BM`em człowiek się męczy to i tak nie ma żadnych  z tego korzysci , bo lekko go bodziak , archer i wp kładzie . Serwer dla zabicia nudy dobry  żeby się polać , chodź odstrasza te pvp .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie potrzebny na tym serwie jest " pierścień expa " bo on zamiast pomagać w expie to pomaga bardzo znacząco w pvp dla WP , BODEGO i ARCHERA w głównej mierze , dzięki + 30 % średnie obrażenia . Przyznam dla bm`a ten pierścien pomaga w expie bo tam zwięszka mu hity ale zważywszy na to jak duży wpływ ma na pvp dla tych trzech klas to powinien dawno być zlikwidowany. Kolejna sprawa to taka , mianowicie często postać blokuje się na sekunde lub dwie podczas pvp , po prostu stoi a taki wp czy body no albo wspomniany wy zej archer nawala hitami i kończy pvp. Osobiście nie spotkałem się na żadnym serwerze , gdzie sura bm i szaman miał tak mało do powiedzenia w pvp w stosunku do innych klas a przecież to oni są klasami głównie w pvp. Na tym serwie WP ma 100 razy lepiej w expie i 2 razy lepiej w pvp , tutaj nie dość że BM`em człowiek się męczy to i tak nie ma żadnych  z tego korzysci , bo lekko go bodziak , archer i wp kładzie . Serwer dla zabicia nudy dobry  żeby się polać , chodź odstrasza te pvp .

Pierścień expa został znacząco osłabiony jeżeli chodzi o bony.

Teraz zamiast średnich posiada dużo więcej na potwory.

Co do pvp eq wyrównałem niby, zobaczymy jak to bedzie na testach. 

Opublikowano

ym ściagnij clijenta nowego a nie pisesz pierdoły że nic nie działa.... no kretyn ciśnie na starym clijencie i się dziwi ze nie działa

ty w ogóle czytasz forum? ja pier*ole

co do beta:> nikt nie musi ci sie tłumaczyć;p

Spokojnie klapsie.

Nie gram tam więc nie wiem czy już jest naprawione...

Opublikowano

To jest serwer na max 3 dni ... Max lvl i full eq ^^ 

Tyle było z mojej gry na tym badziewiu ;s 

PvP opiera się na kto walnie pierwszy skilla -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Spokojnie klapsie.

Nie gram tam więc nie wiem czy już jest naprawione...

no i sam widzisz no i na ch*j potem pisesz pierdoły? zastanów się  o.O jeszcze jak nie grasz... 

To jest serwer na max 3 dni ... Max lvl i full eq ^^ 

Tyle było z mojej gry na tym badziewiu ;s 

PvP opiera się na kto walnie pierwszy skilla -.-

ch*ja prawda możesz se walnąć 1 skilla a ja Cię i tak pocisnę.  A tak przy okazji czego wy się spodziewacie na serwie EASY że będzie się eq miesiącami robiło i lvl wbijało?-.- EASY ma być ku*wa łatwo i tyle. Z tego co wiem to eq na 220 i exp  co wyjdzie będzie podchodzić już pod medium podobno.

Naprawde ludzie gdyby sielu nic tam nie robił to przecież nawet te 400 osób by nie grało w tym ja, tak samo to że obiecuje ten balans już długo no i co z tego? ważne chyba że zrobi a ja sam wiem że to wcale nie jest tak łatwo wyrównać klasy to nie jest kwestia obniżenia bma powiększenia szamana.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

no i sam widzisz no i na ch*j potem pisesz pierdoły? zastanów się  o.O jeszcze jak nie grasz... 

ch*ja prawda możesz se walnąć 1 skilla a ja Cię i tak pocisnę.  A tak przy okazji czego wy się spodziewacie na serwie EASY że będzie się eq miesiącami robiło i lvl wbijało? -.- EASY ma być ku*wa łatwo i tyle. Z tego co wiem to eq na 220 i exp  co wyjdzie będzie podchodzić już pod medium podobno.

Naprawde ludzie gdyby sielu nic tam nie robił to przecież nawet te 400 osób by nie grało w tym ja, tak samo to że obiecuje ten balans już długo no i co z tego? ważne chyba że zrobi a ja sam wiem że to wcale nie jest tak łatwo wyrównać klasy to nie jest kwestia obniżenia bma powiększenia szamana.

Jak się nie potrafi zrobić serwera to się nie zrobi też balansu niestety :/. Ten serwer wygląda jakby nie miał tych beta testów. Z tego co wiem to trwały one prawie miesiąc, i co? I g.. zrobili.

@down jedyne co tam jest fajnego to mapy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny serwer, dobrze się gra i co lepsza ciekawy. Polecam !! 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Więcej graczy nie dojdzie,trzeba mieć coś z głową,żeby zamykać prezentację serwera,no chyba,że Ga ma już w planach coś innego otworzyć a ten serwer osrywa.

Opublikowano

Więcej graczy nie dojdzie,trzeba mieć coś z głową,żeby zamykać prezentację serwera,no chyba,że Ga ma już w planach coś innego otworzyć a ten serwer osrywa.

Nie tak jak myślisz, to nie ja zamykam więc proszę nie zarzucać mi czegoś bez powodów ludzie...

3_1.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...