Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w SpinTires multiplayer?

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

u mnie to nie działa włączam steam i spintires daję graj wieloosobowy i pisze : wymagane połączenie z platformą steam? :(

pomużcie plis 

Opublikowano

Witam 

u mnie to nie działa włączam steam i spintires daję graj wieloosobowy i pisze : wymagane połączenie z platformą steam? :(

pomużcie plis 

Reinstall gry.

Opublikowano

Rozumiem że jak pobrałem sobie tą grę z neta (Spiraciłem, darujcie sobie już obelgi, wiele z was hackuje, piraci itd bla bla jestem w uj biedny) to o multi mogę sobie śnić?

Opublikowano

Witam 

to Samo u mnie :D

Opublikowano

A przypadkiem nie włączacie gry prze steam? Bo jak tak to zrozumiałe że nie działa

Flakor przy okazji powiedz mi czy będą wychodziły patche do tej gry kompatybilne z multi ( mówię tu o najnowszych fix lub innych pierdołach dodających coś w tej grze)

Jeszcze jedno sprawdzałeś czy wersja jest kompatybilna z modami ?

Opublikowano

Nie wiem czy wersja działa z modami.

Jeśli coś się więcej dowiem to napiszę.

Patche na pewno będą wychodziły, ale nie wiem jak to będzie. Będę was informował.

Opublikowano

Jezu nie spamujcie że nie działa link bo co ma biedny chłopak poradzic. A Jak coś to link działa tylko trzeba dużej cierpliwości bo sie długo ładuje i co najmniej kilku prób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...