Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, mam problem od jakiegoś czasu, gdy gram w minecraft, gram sobie gram tak ok. 5-15 min po czym wyłancza/crashuje mi sie komputer. Ekran robi sie czarny zaden Crlt+Alt+Delete ani Esc nie pomaga, nic kurde nie moge zrobic. Tylko wylaczenie awaryjne komputera. Koledzy mowia ze to moze byc wina i mowia ze karty graficznej i jakis reinstal i format. pomozcie co mam zrobisz zebym mogl normalnie grac w minecraft! wakacje sa a mi sie bd nudzic JA LUBIE MINECRAFT pomozcie!

Opublikowano

Zdejmij kartę graficzą radiator (takie metalowe coś)masz zahaczone na 2-4 śrubkach zdejmujesz radiator i nakładasz troszkę pasty na radiator i przykręcasz spowrotem.

Opublikowano

@topic

Jeżeli się nie znasz to nie rób tego co pisał @radex324 bo łatwo o późniejsze nieprzyjemności. U informatyka dasz maksymalnie 30 zł i masz pewność, że zrobił to prawidłowo.

Tak btw. to nie koniecznie musi pomóc. Rozwiązań przynajmniej teoretycznych może być multum.

Opublikowano

Kocham takich ludzi sami nie umia ,to zawsze informatyk zarobi kilkadziesiąt zł za 5min roboty.

Sam jestem informatykiem i sory, ale rynek się właśnie tak napędza. Dla mnie 5 minut roboty ale dla kogoś kto się nie zna i jeszcze może coś popsuć lepszym rozwiązaniem jest zapłacić te kilkadziesiąt złotych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...