Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

matisek7890

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też go dostałem

ale mam już nowe konto ;]

nie dam za wygraną ;]

i radze ostroznie uzywac hacki

Opublikowano

Heh witaj w moim swiecie :D ja mialem nick RAZORxVx a teraz RAZORxVx2 ;) , dostalem bana za " FLY HACK" jak spadalem z wiezy :D no ale <_< zakladaj nowe konto i jak juz chcesz na cheatach jechac to moja rada : tylko chams i te pudelka i ewentualnie czasem modzik ;)B)

Opublikowano

Ja raz dostałem bana, jak miałem blaszkę II stopnia :(

@up

Lol 2 takie same avatary

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

ej mam pytanko ale dalczego musimy ostrożnie używać hacków mnie zbanowali już 3 ray i nic czały czas nowe konto

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

własnie zrobiłem range 2lth a jakis kretyn puscił na mnie reporta na nexona bo miałem za wysokie combo na firetimie i ban,takze

Je**ć wszystkich banerów

jak chcecie grac na hakach to kupcie sobie vipa i wnerwiajcie ludzi na nowo zrobionych kontach,a bez haków grajcie tylko na głównym...

ja kupiłem vipa i za kazdego bana bede codziennie wnerwiał ludzi przynajmniej godzine...

Opublikowano

Ja [byc może] dostałem swojego banna za fly ale szkoda mi starasznie tego kąta bo 2 srebne sztabki i 2 przy nich troszke NX na nim i Szukam sposobu aby je odzyskać :mellow:

Opublikowano

Ja używałem tylko boxów i hamsa tak jak mój brat..

a ja dostałem bana a on nie...

przecież nie włączałem nawet innych opcji..

Ale mówi się trudno ;]

Pozdro dla wszystkich zbanowanych ;]

Opublikowano

Dziwne ja również dostałem wczoraj bana co oni jakoś masowe banowanie zrobili? o.O

Opublikowano

Ludzie też dostałem wczoraj bana... za Co ? Za hacki wysłali mi filmik jak "hackuje" bo miałem multi kill same heady na Rattlesnake -_- Jebać nexon :P zbanowali mi piąte konto ... I dziś na nowym koncie kolejny noobek : Report to nexon you hack !!! Dlaczego ? Fantastic z m4a1 -.-

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Mi moje pierwsze konto zbanowali, tylko że najlepsze jest to że nigdy na nim nie używałem hacków. Dla mnie to bez sensu, grasz kilka miesięcy, zdobywasz rangę jadąc noobów, którzy z powodu że dostali od ciebie heada wysyłają raporty że masz hacki. Dla mnie to śmieszne, dlatego teraz gram w to rzadko nie używam już hackow a mimo wszystko słysze że mam hacki. Dla mnie powinni bamować noobów, którzy grać nie potrafią eh

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...