Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie ramu.

KondziouPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

słyszałem że do vpsa można podłączyć ram z komputera. Szukałem w internecie, ale nic nie znalazłem na ten temat. Wie ktoś czy coś takiego jest możliwe? Ewentualnie, czy można "podłączyć" jedną maszynę pod drugą, żeby dodać więcej RAMu i pamięci?

Opublikowano

Nie można bo jak to chcesz zrobić?? Ram się dokupuje do konta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie, nie da się. VPS to maszyna wirtualna zainstalowana na komputerze który ma z rzędu ramy o taktowaniu 1600MHz, czyli musiałbyś mieć Internet o połączeniu 102 Gb/s, i do tego symetryczny.

Dodatkowo polecam przeczytać coś o ramie na Wikipedii:

http://pl.wikipedia.org/wiki/DDR3

Jednoznacznie zadając to pytanie prawdopodobnie nie masz pojęcia o VPS i idąc tym tropem, go nie posiadasz, więc po co Ci to pytanie? Jak nie wygoglujesz takiego czegoś, to na forum tymbardziej nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie.

Opublikowano

Jednoznacznie zadając to pytanie prawdopodobnie nie masz pojęcia o VPS i idąc tym tropem, go nie posiadasz, więc po co Ci to pytanie? Jak nie wygoglujesz takiego czegoś, to na forum tymbardziej nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie.

Dosyć słaba dedukcja, Sherlockiem to ty nie będziesz. :) Ale dziękuję wszyskim za odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...