Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIX SMITE.

MalpaXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dopisz we właściwościach " game=300 product=17   i wtedy spróbuj a jak nie to reinstal spróbuj.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Może dopisz we właściwościach " game=300 product=17   i wtedy spróbuj a jak nie to reinstal spróbuj.

mam wpisane to i reinstal zrobilem i dalej nic

Opublikowano

wejdź w troubleshot i diagnostic jakoś tak i tam jest opcja validate/reprair kliknij i poczekaj u mnie jak smite nie chciał działać to zawsze pomagało 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

musisz nacisnąć to koło zębate i nacisnąć truble and diagnostics czy jakoś tak nie chce mi się słów przepisywać poczekaj aż taka kreska przestanie się poruszać jeżeli cały tekst jaki się pokaże będzie na czerwono to naciśniesz restart servise  włączy się pewne okno (coś w rodzaju okna poleceń chyba) powinno pisać że restart się udał naciskasz ok oraz naciskasz X żeby wyjść z truble and diagnostics gra powinna się sama włączyć i działa.(ja tak robię i zawsze działa)

░.░░░.░.░▄▀░.▀▀░
░.░░░.░.▀░░░.▀░░

░.▄▄░.░.░▀▄░.▄▄░

Tiermonster skin ward free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...