Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Formetin2

Gulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Mam problem z botem FORMETIN2 . Pobrałem go i wypakowałem do folderu z grą , a hs nie wykrywa żadnego cheata . Jak się zaloguje do bota podam dane klikne start , to odpala się okienko na sek metina i wyskakuję error "Traceback: Error 'module' object has no attribute 'Set01aseWindow' . Co jest nie tak ? Czemu bocik nie chce normalnie ruszyć ? proszę o jakieś wskazówki .

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Siema . Mam problem z botem FORMETIN2 . Pobrałem go i wypakowałem do folderu z grą , a hs nie wykrywa żadnego cheata . Jak się zaloguje do bota podam dane klikne start , to odpala się okienko na sek metina i wyskakuję error "Traceback: Error 'module' object has no attribute 'Set01aseWindow' . Co jest nie tak ? Czemu bocik nie chce normalnie ruszyć ? proszę o jakieś wskazówki .

Podaj link do bota.

Gdzie wrzucasz tego bota?

Grzebałeś coś w folderze pack w cliencie?

Opublikowano

http://formetin2.net/

bota pobrałem z tej strony. Nie grzebałem nic w plikach z metinem , po prostu wypakowałem do głownego folderu z metkiem i odpaliłem jako admin ustawiłem program i dupa.

Opublikowano

a co napisałem , uruchomiłem jako administrator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...