Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno yang z innego kraju.

AntiHero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Ostatnio mnie naszła ochota żeby wrócić na pl'a. Jednak nie chce za dużo w IS pakować więc zamierzam kupić yang. 

Mam jednak pewien problem. Mieszkam w Holandii i za zagraniczne przelewy trzeba płacić około 12 euro ekstra. Za 12 euro bym sobie też troche yang mógł kupić, więc to szkoda kupować yang za powiedzmy 50 euro i 12 euro tylko za przelew placic. Znacie może jakieś sposoby na kupno yang z Holandii?? Paysafe nie wchodzi w gre bo mnie już raz ktoś okradł po podaniu kodu.

Dzięki z góry i pozdrawiam

2eg8h3a.jpg

Opublikowano

Może masz kogoś z rodziny lub bliższych znajomych w Polsce, którzy mogliby zapłacić za te sm, a Ty im byś zwrócił?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Przez allegro nie wiem, ale np. jak ktoś w aukcji ma dużo pozytywnych komentarzy, a podał swoje gg to możesz się z nim skontaktować i np. zapłacić mu paypalem lub doładować np. rp w lolu.

9bylOWE.png

Opublikowano

Wlasnie tak mi ktos ukradl psc, a mial duzo pozytywnych komentarzy. Czy ktoś zna może jakiś sposób?? :)

2eg8h3a.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz ja mogę ci sprzedać ekwipunek na pl na weaterze: smiertelna 9 1,5khp i riba 23 sr żelaka 9 i eq z hp :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Możesz masz konto internetowe w polskim banku i z tego mógłbyś robić przelewy w złotówkach? Ew zostaje wymiana waluty ;)

8536a44dbfa38.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...