Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Żółtych i Czerwonych Kartek, Vastia.eu Co wy na to?

Erox.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy userzy forum Mpcforum, jeżeli ktoś z was gra w Metina pewnie będzie wiedział o co chodzi, przejdźmy do sedna propozycji.

Robię serwer Easy/Medium start gdzieś początek Lipca na Wakacje, gdyż mam prawie skończony projekt chciał bym was zapytać o małą dogodność którą wymyśliłem do serwera.

System Żółtych i Czerwonych Kartek czyli jak w piłce nożnej, pamiętacie na każdym serwerze za Wulgaryzmy, WH, NinjaHacki, I inne typu Cheaty oprócz BS, zostajecie banowani odrazu na Perma, na moim serwerze chcę wprowadzić system żółtych i czerwonych kartek czyli, jeżeli ktoś użyję Cheatu lub innego typu wspomagaczy, lub łamania regulaminu dostanie Żółtą kartkę wszystkim co dam te kartki zapiszę sobie będę pamiętał takie przewinienie lub ostrzeżęnie, jeżeli znów ta osoba użyję tego dostaję czerwoną kartkę i bana na jakiś tam czas, napiszcie czy jest to fajny system takiego czegoś czy będzie to sprawiedliwe, możecie też dać swoje propozycję.

Żółta Kartka = Ostrzeżenie przed administrację.

84853095789217649679.png

Czerwona Kartka = Ban czasowy lub Perm.

00061460263852745824.png

Dzięki za uwagę.

Opublikowano

Witajcie drodzy userzy forum Mpcforum, jeżeli ktoś z was gra w Metina pewnie będzie wiedział o co chodzi, przejdźmy do sedna propozycji.

Robię serwer Easy/Medium start gdzieś początek Lipca na Wakacje, gdyż mam prawie skończony projekt chciał bym was zapytać o małą dogodność którą wymyśliłem do serwera.

System Żółtych i Czerwonych Kartek czyli jak w piłce nożnej, pamiętacie na każdym serwerze za Wulgaryzmy, WH, NinjaHacki, I inne typu Cheaty oprócz BS, zostajecie banowani odrazu na Perma, na moim serwerze chcę wprowadzić system żółtych i czerwonych kartek czyli, jeżeli ktoś użyję Cheatu lub innego typu wspomagaczy, lub łamania regulaminu dostanie Żółtą kartkę wszystkim co dam te kartki zapiszę sobie będę pamiętał takie przewinienie lub ostrzeżęnie, jeżeli znów ta osoba użyję tego dostaję czerwoną kartkę i bana na jakiś tam czas, napiszcie czy jest to fajny system takiego czegoś czy będzie to sprawiedliwe, możecie też dać swoje propozycję.

Żółta Kartka = Ostrzeżenie przed administrację.

84853095789217649679.png

Czerwona Kartka = Ban czasowy lub Perm.

00061460263852745824.png

Dzięki za uwagę.

Pomysł nie głupi, ale lepiej zrobić tak: jak ktoś np. Użyje WH to wyskakuje CI informacja, że "Wykryto WaitHack, otrzymujesz żółtą kartkę", i następnym razem jak ktoś uzyje takiego czegos jest czerwona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...