Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie tak jak w temacie Poszukuje technika do stworzenia serwera mt2 nie musi byc to gotowy projekt.

mam 24 lata jestem z Olsztyna interesuje sie metinem od jakiegos roku i chcialbym otworzyc serwer dedykowany jako ze ja sie nie znam na plikach poszukuje technika do wspolpracy wykupie vps do testow i dedyka do ogolnej rozgrywki i oczywiscie  hosting od siebie moge tyle zaoferowac no i mila atmosfere :)

Oczekuje

Zaangazowania

dobrego kontaktu

18+ lat.

W razie pytan piszcie pw albo gg.

Opublikowano

Czyli strone, ts3, forum mają sobie załatwić sami? Jeśli bierzesz się już za "sponsorowanie" to chociaż porządnie, nie polecam, oferta dla osób inwalidzkich, powiedz jeszcze co wymagasz..

Opublikowano

Skoro oferta dla osob inwalidzkich to po co ci wiedziec czego oczekuje? znasz mnie czy cos ze nie polecasz? bo nie rozumiem tego wbijasz piszesz ze nie zasponsoruje tego i tego a w gruncie rzeczy nawet nie zapytales czy zasponsoruje... wiec nie wiem czemu odrazu atakujesz mnie... ale spoko

a wymagam Dobrego kontaktu zaangazowania i 18+ wiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...