Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asterius2 - Poszukujemy Reklamy / Wybij się własnie tutaj !

SynBogdana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też polecam i powodzenia :)

WeeZy jest spoko,ale jak mu palma jebnie to ojojo :)

Serwer to nie przedszkole więc od czasu kiedy ruszy pełna powaga na całej linii ;

Oczywiście polecam ze względu na Venomsa, wiem co potrafi i wiem jakie zaangażowanie płynie z jego strony w serwer. Na pewno się nie zawiedziecie.

Zobaczymy na starcie jak to będzie :)

Nie prawda :D A co do tematu, to polecam ze względu na Weeziego. Kto wie, może sam coś wrzucę :P

No dobra , ty masz 500 widzów to wiesz tez inaczej ^^

Niestety niektóre , rzeczy jak właśnie te tekstury np: w zbrojkach są spowodowane tym iż przepaliły mi się 4x Dyski z Danymi - Niestety nieodwracalnie. Te rzeczy mam powrzucane na różne pendrive'y oraz inne dyski więc to chwila czasu i wszystko będzie porobione :)

Tak samo z nazwami jak i bonami w bazie wszystko jest dobrze tylko po stronie clienta jest zwalone gdyż nie zrobiłem kopii nowego clienta gdyż nie wiedziałem, że taki incydent się wydarzy.

Damy radę nie takie rzeczy się robiło

-)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie polecam :)

Widzę zaangażowanie w reklamę jak i w serwer :)

Czekam tylko na wersję końcową wszystkiego żeby móc obejrzeć wszystko na filmikach :D

Opublikowano

Informacja dla Youtuberów którzy piszą mi ile dam im sm za odcinek

NIE ROZDAJEMY SM ! NIE CHCEMY PSUĆ GOSPODARKI SERWERA !

KAZDY YOUTUBER JAK WYZEJ DOSTAJE OKREŚLONE ITEMY KTÓRYMI NIE DA SIĘ HANDLOWAC !

Opublikowano

Polecam, bo mnie zmuszono. A i żeby nie dostać znowu warna od jakiegoś *cenzura* to polecam ponieważ weezy jest:

Summieny, nie leci na hajs, dyma kolegow w dupe, piecze ciastka, skacze z dywanu itp.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Weezyego czy jak on tam ma . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Czuję smy dla gildii od Weezego ;)

PS:Nie polecam, ale wbije i bugami się pobawię :)

Pozdro 

Tutaj właśnie cię zaskoczę :)

YouTuber'owie dostają specjalną paczkę Youtuber'a zależnie od ilości Subów na koncie biorą pod uwagę około 40% Death Subów. Nie zniszczy mi nikt gospodarki serwerowej :)

SM'y będę dawać dopiero po nagraniu paru filmików jak jest w opisie jednakowoż będzie to wyliczona suma aby nikt nie wykupił całego Item-Shop'u :)

Opublikowano

Czuję smy dla gildii od Weezego ;)

PS:Nie polecam, ale wbije i bugami się pobawię :)

Pozdro 

Bugami się pobawisz ?

Dzieciaczku a może postraszysz mnie jeszcze ddosami ?

Jakoś ostatnio groziłeś mi ze swoją PRO gildia ddosami i Sithowi ale mineło 2 miesiące i nic nie widze :<

To przykre.

Bugami się pobawisz ? jak ty nic nie umiesz :)

-------

Pomysł ze skrzynkami to był mój pomysł aby nie rozjebała się gospodarka serwera ;-)

Wyjdź z tego tematu i nie wracaj , adios

Nie polecam ze względu na Weezyego czy jak on tam ma . 

Podaj powód pogadamy ;-)

Opublikowano

Weezy ciesz się że nie widzisz ;) Dla Twojego dobra:) 

+ zobaczysz kto ile potrafi :) Dużo się kolego zmieniło ;) 

Tak więc trzymaj się. :) 

Opublikowano

Weezy ciesz się że nie widzisz ;) Dla Twojego dobra:) 

+ zobaczysz kto ile potrafi :) Dużo się kolego zmieniło ;)

Tak więc trzymaj się. :)

Proszę baw się bugami.

Takie coś mnie rozwala :)

Jak jakiś znajdziesz to mi daj znać, ale trochę ci to zajmie. Bo ich nie ma <3

Chciałeś się pochwalić doświadczeniem i ci nie wyszło. Pochwal się swoimi umiejętnościami - zerowymi , chłopie jak ty Hamaka nie umiesz postawić co dopiero zabawa z bugami ...

Proszę cię wyjdź ...

Opublikowano

Venoms zobaczymy :) A hamaka nie umie postawić Twój kolega Weezy :) On  tylko umie rozdawać itemy dla gildii na lewo :)

Racja , nie umiem ale potrafię wiecej niż ty :)

Ja nie zajmuje się od strony technicznej serwerem bo robi to venoms , on jest doświadczony i wie co robi :)

Ja zajmuje się reklamą , nadzoruje grę , kontakt z graczami :)

Wyjdź już z tego tematu bo szkoda Ci odpisywać :)

Opublikowano

Nie umiesz zrobić hamaka ale potrafisz więcej ode mnie hmm ok :)

Ty zajmujesz się reklamą ok :) masz te 4k widzów z tego 200 aktywnych paru graczy będzie ;) Ale jakich ;) Chłopie Ciebie ogląda sama dziecinada :).

+ ja Ciebie jako GM nie widzę :) Będzie porażka tego roku :) 

Tyle w temacie ;) 

Ale... 

Powodzenia ;) "mam nadzieje" że Wam się przyda ;) 

Opublikowano

Nie umiesz zrobić hamaka ale potrafisz więcej ode mnie hmm ok :)

Ty zajmujesz się reklamą ok :) masz te 4k widzów z tego 200 aktywnych paru graczy będzie ;) Ale jakich ;) Chłopie Ciebie ogląda sama dziecinada :).

+ ja Ciebie jako GM nie widzę :) Będzie porażka tego roku :)

Tyle w temacie ;)

Ale... 

Powodzenia ;) "mam nadzieje" że Wam się przyda ;)

Dobrze, a teraz kliknij tutaj:                                                                                                                                 V Tu Niżej

mozilla-firefox-5-33.jpg

W prawym górnym rogu masz magiczny X. Kliknij go a twoje życie się zmieni :)

I Przestań się spinać jak dziecko z podstawówki bo to świadczy o twoim doświadczeniu i wieku.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, weezy jak i venoms spoko ziomuś ;). Kiedy Weezy nagrasz odcineczek z mapkami i systemem ulepszania u szamana i szamanki ;p .

Opublikowano

Takie małe info.

Proszę was nie spamcie mi na GG takimi wiadomościami jak tutaj niżej pokażę napisał do mnie pewien osobnik. Bo nie będę nawet odpisywał.

Wiadomość nadesłana od Wojtka B.

- Witam, czy mogę zostać GM'em na serverze ? Umjem robić ewenty oraz być dobrym GM'em, byłem na Polskim Metine około 2 miesiące ale zwolniłem się bo nie lubię tam pracować. Mam 14 lat i jestem bardzo doświadczony. Pozdrawiam.

Błagam oszczędźcie mi tego ...

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, weezy jak i venoms spoko ziomuś ;). Kiedy Weezy nagrasz odcineczek z mapkami i systemem ulepszania u szamana i szamanki ;p .

Pytaj się venomsa kiedy wgra nowe pety etc , spaliły mu się dyski i robi to od nowa :)

Dziś prawdopodobnie skończy więc jutro jakiś film z petów , wierzchowców się ukaże

co do szamana eq to nie wiem :P

COś na pewno się pojawi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...