Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asterius2 - Poszukujemy Reklamy / Wybij się własnie tutaj !

SynBogdana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie ;-)

Tak więc jak w temacie serwer Asterius2 poszukuje reklamy.
Serwer startuje 28 czerwca w godzinach wieczornych.

Serwer typu MEDIUM z minimalną nutką harda.

Na serwerze wiele nowości oraz innowacji.

Gwarantujemy stabilność oraz zainteresowanie serwerem ! ( nie tak jak u innych ! )

Szukamy Youtuberów :

- Minimalnie 500 widzów

- Fanpage minimum 2.000 like !

Oferujemy :

Na naszym serwerze chcemy zachować dobro gospodarki.

Każdy z youtuberów w przedziale poniższym otrzyma szkatułkę z której wypadną następujące itemy ( NIE MOŻESZ NIMI HANDLOWAĆ ABY NIE PSUC GOSPODARKI SERWERA )

500-1000 widzów ( zapowiedź + gameplay , szkata wierzchowca )
1001 - 2500 ( zapowiedź + Game Play , Szkata wierzchowca + PD )
2501 -3500 ( zapowiedx + Game play szkata wierzchowca , pd , pet )
3500 + ( zapowiedź + GamePlay szkata wierzchowca pd , pet , + sm wartość 10 zl )

Po kolejnych nagranych 5'ciu odcinkach otrzymujecie kolejną szkatułkę.
500-1000 ( pd 7 dni + kostium YT)

1001 - 2500 ( pet + kostium YT + nowy pd 7 dni )

2501-3500 ( fryzura + kostium + nowy pd )

3500 + ( kostium yt + nowy pd + kostium + fryzura  + lizak ) 

Po nagranych 10'sieciu 

500-1000 ( przed nick YT + indywidualne potrzeby )

1001 - 2500 ( YT przed nick + indywidualne potrzeby )

2501 - 3500 ( YT przed nick + indywidualne potrzeby )

3500 + ( YT przed nick + Dodanie nad głowa znaczka YT + indywidualne potrzeby )

ŻADNYM ITEMEM NIE DA SIĘ HANDLOWAC ABY NIE PSUĆ GOSPODARKI SERWERA !

DODATKOWO OFERUJEMY REKLAMĘ WASZEGO KANAŁU NA NASZYM FACEBOOKU + NA MOIM FB !

GWARANTUJEMY WAM IŻ WASZ KANAŁ BĘDZIE PROMOWANY W 100% ! 

DODATKOWO NA NASZYM TEAMSPEAKU OTRZYMACIE SPECJALNĄ RANGĘ " YOUTUBER " KTÓRA DAJE DODATKOWE MOŻLIWOŚCI TAKIE JAK :

STWORZENIE KANŁU VIP ( MIN5 OSÓB - BEZ NIEGO MINIMUM 10 ! )

ORAZ KILKA INNYCH RZECZY :)

Jesteś zainteresowany ?

Zgłoś się już teraz !

GG / [HA]WEEZY : 47987217

GG / [HA]VENOMS : 435820

--------------------

ZA WSZYSTKIE BŁĘDY PRZEPRASZAM :)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Weeziego, może mu wyjść i Venomsowi dobry serwerek.

Jeszcze raz polecam powodzenia i czekamy na start serwera. ^_^

Opublikowano

Polecam, bo zarabia hajsy na frezarkę kosmetyczną dla mnie <3 A tak na poważnie, polecam, ponieważ można mu zaufać.

Opublikowano

Polecam ze względu na Venomsa. Serwer pewnie będzie bardzo dobry i wystartuję bez problemów. Reklama też się duża szykuję, ponieważ Weezy ma swój kanał, a chce jeszcze tą reklamę powiększyć. Nie pozostaję mi nic więcej, niż życzyć powodzenia w reklamie i w serwerze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Polecam ze względu na Venomsa. Serwer pewnie będzie bardzo dobry i wystartuję bez problemów. Reklama też się duża szykuję, ponieważ Weezy ma swój kanał, a chce jeszcze tą reklamę powiększyć. Nie pozostaję mi nic więcej, niż życzyć powodzenia w reklamie i w serwerze.

Chce powiększyć oo tyle ile się da.

W chwili obecnej mam swój kanał 4.2k + fb 820 + fb serwerowy 350 

+ ugadaną sprawe z Adasiem + Hotovskym + Mateo 

Opublikowano

Nie polecam ze względu na venomsa. Cycu team :)

Ale ja wypraszam sobie :)

To, że z kimś współpracuję/współpracowałem to znaczy, że przez tą daną osobę odrazu "Nie polecam" ?

Przykro mi - Ale dla mnie powód typu : "Cycu team" jest nie uzasadniony :)

Podaj mi powód dla czego mnie nie polecasz, a nie bo z kimś pracowałem i ze względu na osoby trzecie ja coś tracę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na venomsa. Cycu team :)

Twoje zdanie nas najmniej obchodzi.

Venoms nie wspolpracuje z cycem tak samo cycu nie jes tu Nas w teamie.

# Twoje serwer tam akurat z tego co wiem maja po 50 graczy więc jak możesz wypowiadać się w taki sposób :< ?

Dodatkowo zapraszamy na naszego FB , codziennie od jutra będą konkursy co wygrania 23 zl w smach :)

https://www.facebook.com/Asteriusmt2

Dziękujemy również za zainteresowanie i mile opinie :)

Opublikowano

Twoje zdanie nas najmniej obchodzi.

Venoms nie wspolpracuje z cycem tak samo cycu nie jes tu Nas w teamie.

# Twoje serwer tam akurat z tego co wiem maja po 50 graczy więc jak możesz wypowiadać się w taki sposób :< ?

Dodatkowo zapraszamy na naszego FB , codziennie od jutra będą konkursy co wygrania 23 zl w smach :)

https://www.facebook.com/Asteriusmt2

Dziękujemy również za zainteresowanie i mile opinie :)

Btw. Nie mam serwera, Ty zaś nagrywasz filmiki za hajs, jak nie płacą co do sekundy, dowidzenia. Nagrasz 2 filmiki z serwera i zrobisz konkurs na sm które dostałeś od administracji. Potem dalej lecisz po sm na inne serwery i nowe konkursy. 

Dalej nie polecam. Serwer pewnie na plikach piekarzyliusa? :(

#benk pozdro

@Edit

Ale ja wypraszam sobie  :)

To, że z kimś współpracuję/współpracowałem to znaczy, że przez tą daną osobę odrazu "Nie polecam" ?

Przykro mi - Ale dla mnie powód typu : "Cycu team" jest nie uzasadniony  :)

Podaj mi powód dla czego mnie nie polecasz, a nie bo z kimś pracowałem i ze względu na osoby trzecie ja coś tracę.

Pozdrawiam  :)

Rozmawialiśmy już gdy cycu nas wyruchał na kasę, pytałeś mnie gdzie siedzi na ts. Po godzinie gdy już z nim pogadałeś,w temacie gdzie wyjawiliśmy całą prawdę z cycem, broniłeś go i oczerniałeś mnie wraz z tym czymś gdzie zdanek był i noresta (do nich nic nie mam).

@Edit2 Dalej nie polecam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Btw. Nie mam serwera, Ty zaś nagrywasz filmiki za hajs, jak nie płacą co do sekundy, dowidzenia. Nagrasz 2 filmiki z serwera i zrobisz konkurs na sm które dostałeś od administracji. Potem dalej lecisz po sm na inne serwery i nowe konkursy. 

#benk pozdro

Jak nie płacą co do sekundy ? yhym.

Pokaz mi proszę serię z której dostawałem HAJS :)

Ups , :(

Ja wyczuwam u Ciebie placz bo nie chcialem nagrywac hehe :)

Ale ja wypraszam sobie :)

To, że z kimś współpracuję/współpracowałem to znaczy, że przez tą daną osobę odrazu "Nie polecam" ?

Przykro mi - Ale dla mnie powód typu : "Cycu team" jest nie uzasadniony :)

Pozdrawiam :)

Nie ma się co z nim kłócić , ktoś kto ma problem z głową niech go ma ;)

Polecam czasem mnie wkurwia ale mogę smiało polecic ^^

Ktoś musi :)

Polecam .

Wezzy Się zmienił a True Dobry sponsor.

Wezzy Kiedy Prezka?

Jeszcze nie wiemy na 100% czy True bedzie naszym sponsorem ;-)

Opublikowano

#benk pozdro

Haha dobra wyjdź lepiej z tego temaciku :)

Wracaj na swoje serwery, bo widać gówno wiesz, a próbujesz mnie na siłę oczerniać :)

Kamil do moich plików akurat nawet nie miał dostępu, tylko ja je robię sam  i nie są to żadnego jego pliki.

Dowidzenia.

Opublikowano

#benk pozdro

Nie znasz nie oceniaj. Od Nas nie wziął ani złotówki nawet gdy mu proponowaliśmy więc nie pisz że nagrywa za hajs bo tak nie jest.

POLECAM :)

logo.png

Opublikowano

Polecam serdecznie , ogarnięta ekipa miejmy nadzieje ze zaiwta odpowiednia ilośc graczy na serwerze i bez bugów
No i weezy reklamuje

Opublikowano

Nie znasz nie oceniaj. Od Nas nie wziął ani złotówki nawet gdy mu proponowaliśmy więc nie pisz że nagrywa za hajs bo tak nie jest.

POLECAM :)

HAHAHHAHA <3

Chyba jako jedyny z listy 15 jutuberów chciałem u Was za SM nagrywać :)

Oczywiście polecam, Weezy dobry ziomuś podobnie jak Venoms.

Dzięki wielkie ;-)

Polecam serdecznie , ogarnięta ekipa miejmy nadzieje ze zaiwta odpowiednia ilośc graczy na serwerze i bez bugów

No i weezy reklamuje

Dzięki ;-)

Haha dobra wyjdź lepiej z tego temaciku :)

Wracaj na swoje serwery, bo widać gówno wiesz, a próbujesz mnie na siłę oczerniać :)

Kamil do moich plików akurat nawet nie miał dostępu, tylko ja je robię sam  i nie są to żadnego jego pliki.

Dowidzenia.

Venoms nie ma co się z nim kłócić , on niech idzie na swoje serwery na któych gra po 50 osób.

Raz na wozie raz pod wozem :)

Opublikowano

Jeżeli ktoś nadal nie wierzy iż ten serwer powstanie zapraszam do spoglądnięcia film.

Jeżeli macie jakieś wątpliwości przedstawiam w nim system ulepszeń , nowe miasta więc możecie spojrzeć od strony technicznej na serwer jak to wszystko się prezentuje i na sam koniec jednak przekonać się co do naszego serwera :)

Tak jak mówiłem jestem w kontakcie z Adasie,  Hotovskym , Mateo + KozakE :)

https://www.youtube.com/watch?v=cZPeX20woBg&feature=youtu.be

Opublikowano

Jeżeli ktoś nadal nie wierzy iż ten serwer powstanie zapraszam do spoglądnięcia film.

Jeżeli macie jakieś wątpliwości przedstawiam w nim system ulepszeń , nowe miasta więc możecie spojrzeć od strony technicznej na serwer jak to wszystko się prezentuje i na sam koniec jednak przekonać się co do naszego serwera :)

Tak jak mówiłem jestem w kontakcie z Adasie,  Hotovskym , Mateo + KozakE :)

https://www.youtube.com/watch?v=cZPeX20woBg&feature=youtu.be

Niestety niektóre , rzeczy jak właśnie te tekstury np: w zbrojkach są spowodowane tym iż przepaliły mi się 4x Dyski z Danymi - Niestety nieodwracalnie. Te rzeczy mam powrzucane na różne pendrive'y oraz inne dyski więc to chwila czasu i wszystko będzie porobione :)

Tak samo z nazwami jak i bonami w bazie wszystko jest dobrze tylko po stronie clienta jest zwalone gdyż nie zrobiłem kopii nowego clienta gdyż nie wiedziałem, że taki incydent się wydarzy.

Opublikowano

HAHAHHAHA  <3

Chyba jako jedyny z listy 15 jutuberów chciałem u Was za SM nagrywać  :)

Nie prawda :D A co do tematu, to polecam ze względu na Weeziego. Kto wie, może sam coś wrzucę :P

Opublikowano

Oczywiście polecam ze względu na Venomsa, wiem co potrafi i wiem jakie zaangażowanie płynie z jego strony w serwer. Na pewno się nie zawiedziecie.

Opublikowano

Też polecam i powodzenia :)

WeeZy jest spoko,ale jak mu palma jebnie to ojojo :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...