Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muli sie metek

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Jak bije spora grupe mobow i mam zalogowanego bufa to mam lagi. Jeszcze zeby to bylo na slabym komputerze to ok ale mam dobry komputer na ktorym powinno wszystko dobrze smigac  i ludzie o podobnych komputerach wlaczaja 5 metkow i nie maja  lagow.

Komputer oczyscilem programami , mam antywirusa. Nic nie pobieram w tle ani nie mam wlaczonych innych rzeczy oprocz metina.

Co jest *** nie tak z ta gra ze sie tnie niczym emo.

a zeby nie bylo to tez nie wina neta bo  testuje wczesniej  czy wszystko z nim ok

u1lc.png
Opublikowano

Podaj parametry kompa. Powiem Ci że moze wyłącz niepotrzebne programy, zmień w ustawieniach karty graficznej synchronizacje pionową na wyłączoną

Opublikowano

Podaj parametry . Najprawdopodobniej brakuje Ci RAM'u. Przy kostkach sumując mam 16 gb i przy 6 metinach mam jedynie czarny ekran gdy są one na pasku przez dłuższy czas. Tak to daje rade, na starym kompie, przy 4gb odpalone miałem zawsze 2-4 metiny i też dawało rade. Więc tu wada już moim zdaniem małej ilości RAM

Opublikowano

Ram tutaj .. da, on daje tylko parę fpsów w grach z tego co słyszałem, jak dla mnie to karta graficzna by była bardziej podejrzana, ale na 90% to nie od tego. Jakaś zła konfiguracja systemu. Pomyliłem się, właczyć trzeba synchronizację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...