Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy takie mapy będą pod serwer PvP ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak.

Grunt to dużo przeszkód (np. jakieś doły z lawą, pajęczyną itp).

Aby utrudnić trochę grę.

Ok czekam na inne odpowiedzi

PS: Zaraz do kanionu wyleje lawę :D

Opublikowano

Troszkę dziwacznie, bo tło zlewa się z podłogą [tło - ściany]. Może dodaj trochę kontrastu... Bo to naprawdę nie wygląda zachęcająco. A tak ogólnie to 7/10 :)

Opublikowano

Troszkę dziwacznie, bo tło zlewa się z podłogą [tło - ściany]. Może dodaj trochę kontrastu... Bo to naprawdę nie wygląda zachęcająco. A tak ogólnie to 7/10 :)

Pomyśle

A i jeszcze jedna arena:

post-737852-0-16828000-1403122560_thumb.png

Opublikowano

szczerze to nie jestem nawet w stanie tego ocenić bo to wszystko jest takie oczojebne ale jak na generator do worldedita to nie jest tak źle (choć mogło by być lepiej)

ja tam bym wolał zobaczyć jakąś ładną mapę w stylu ruiny zamku i zamiast budować wszystko w blockBox postarał bym się ograniczyć arenę w inny sposób np. mury zamkowe, urwiska /góry no ale polska scena minecraft jest malo wymagająca więc sądzę że to co zrobiłeś nie bedzie takie złe

Opublikowano

szczerze to nie jestem nawet w stanie tego ocenić bo to wszystko jest takie oczojebne ale jak na generator do worldedita to nie jest tak źle (choć mogło by być lepiej)

ja tam bym wolał zobaczyć jakąś ładną mapę w stylu ruiny zamku i zamiast budować wszystko w blockBox postarał bym się ograniczyć arenę w inny sposób np. mury zamkowe, urwiska /góry no ale polska scena minecraft jest malo wymagająca więc sądzę że to co zrobiłeś nie bedzie takie złe

@damianq20 przekaże budowlańcom i to przerobimy

Mapa zrobiona inaczej: (jaskinie)

post-737852-0-02571200-1403161438_thumb.pngpost-737852-0-58562600-1403161442_thumb.pngpost-737852-0-28672600-1403161446_thumb.pngpost-737852-0-20268400-1403161451_thumb.png

Opublikowano

Mi się ani trochę nie podobają. Prawdziwa mapa pvp powinna być duża. 1000x1000 kratek przynajmniej (oczywiście zależy na sloty), Powinna być naturalnia, jakaś pustynia, duże góry, mały spawn, port, przełęcz z mostami nad kanionami z wodą na samym dole itd.

MPC Love<3

Opublikowano

Trudno powiedzieć czy nadawałoby się to na serwer PvP, na pewno TAK, ale

trzeba byłoby trochę zmienić tak jak powiedział @KoEj

Ja i tak jestem zwolennikiem bardziej realistycznych map,

typu areny starożytne itp.

No, ale cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. ;)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Trudno powiedzieć czy nadawałoby się to na serwer PvP, na pewno TAK, ale

trzeba byłoby trochę zmienić tak jak powiedział @KoEj

Ja i tak jestem zwolennikiem bardziej realistycznych map,

typu areny starożytne itp.

No, ale cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. ;)

@1361622928-U485574.pngSynthio teraz mapa będzie jako zamek może się spodoba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...