Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC - 3500

x.x.NeXt.x.x121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Postanowiłem zakupić nowego pc do streamowania i do nagrywania, renderowania filmów ponieważ mój stary pc miał jedynie 50 fpsów podczas streamu co zaczeło mnie irytować gdyż mój poziom gry w league of legends spadł katastrofalnie jak na challenger. Mam 2 monitory do obsługi zależy mi na mocnej karcie graficznej przede wszystkim i jakimś 4-rdzeniowym tak do 700 zł procesorku intela ;)

Z góry dziękuje za pomoc 

Opublikowano

Ogólnie podoba mi się ale do ramu bym dodał jednak i kupił goodrama, a co do płyty głównej to da rade spokojnie udzwignąć wszystko ? B ja na swoim obecnym pc miałem problem ten że podczas streamowania mi 3 razy płyta główna padła (streamowałem w ciągu 4 miesięcy ok. 4 h dziennie ) i nie wiem co było tego winą a chciałbym tego uniknąć :)

Opublikowano

Do zestawu wyżej jest ok, ale ta płyta, kiepsko ;/. Nie da sie włożyc lepszej w tym budżecie. Fajnie jakby było coś na chociażby B85. H81M to budżetowy chipset, do tego na mATX, ta płyta zginie w obudowie, która jest w pełnym ATX. Jak znajdziesz ~60zł wolne to daj coś typu AsRock B85 Pro4,  wg. mnie o wiele lepsza płyta, więcej  slotów na ram.

Do renderowania zawsze ram sie przyda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...