Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dt Metki Po Kowalu, Odlurowanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec prosze was o pomoc, poniewaz wiem ze mozna odlurowac moooby na chyba 7 pietrze (pietro po kowalu czyli metki) i po zbiciu wszystkich metkow smierci ukazuje sie resp z noobami i metkiem morderstwa... Chdzi mi o to, jak dobrze odlurowac te mooby i je zbugowac aby sie nie ruszaly i nie podchodzily do mnie do metka... Wiem ze takie cos istnieje tylko nie wiem jak to zrobic dlatego moja prosba... Za kazda pomoc leci 5* + !!!

Opublikowano

Hmm zle to rozumujecie ;/ ;> najpierw trzeba nakupic pelerynek mestwa z IS .-,-

pod zadnym pozorem nie mozesz nawet walnac moba na7pietrze (przyczyna 2x /3x resp tego mooba ze zwiękrzonym deffem )

ZAKLADASZ PELERYNKE , jezdzisz i lurujesz. wjezdzasz na PRZECIWKO metka jak metin stoi 0 <- tu 000<- to lurujesz tu

Dajesz sie zabic. Czekasz 2minuty. one sie do sciany zbliza. Wstajesz i teraz podchodzisz jeszcze dalej do sciany i dedasz i tak az beda all .

Jak uciec? Najlepiej niech odlurowywuje to sura WP ze strachem conajmniej G5.

Sura wstaje odrazu wlacza strach i ucieka nie tykaja jej moboy

inne postacie? Mozesz dac miasto nie uciekniesz:)

jak dobrze pamietam to najpierw lurujesz je i idziesz pod sciane jak najdalej od metka tam gdzie nikt nie stoi i odpalasz flage i wtedy uciekasz do kumpli :P

@

biale pelerynki ?

zeby pol mapki uciec przed nimi bez pokazu potrzeba z 40pelerynek :)

Opublikowano

@up wlasnie o takie cos chodzi... Tylko podobno jest taki sposob tez se lurujesz je wszystkie i szybko uciekasz(albo cos w tym stylu) i nawet potem jak od nich podejdziesz to one do ciebie nie przyjda... Wiem bo sam to widzialem ale jak to zrobic to nie wiem i chce sie wlasnie tutaj tego dowiedziec. Ale Thx przyda sie :)

@Edit: + for You :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...