Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft wyłącza się?

AnaKura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na serwerze wieloosobowym, zazwyczaj na creative, których do wyboru są 2. Głównie grałam na pierwszym, bo najwięcej ludzi było, ale niedawno po 5 minutach grania mc mi się wyłączył. I tak cały czas, co wejdę. Sprawdziłam, czy na 2 creativie też tak jest, ale było normalnie. Zainstalowałam mc jeszcze raz i to samo.

Proszę o pomoc i szybką odpowiedź. 
PS. Mam Minecraft By Zyczu i nie mówcie mi, abym kupiła orginał.

Opublikowano

Po pierwsze jak piszesz tutaj prośbę to nie kopiuj posta z innej strony (przy kopiowaniu pojawia się te białe tło co powoduje że słabo widać tekst). Widać że uzyskujesz odpowiedzi jeszcze gdzie indziej :)

Co do tematu. Jakie posiadasz parametry komputera? Możliwe że zaczyna brakować ram i windows wyłącza gre. Wówczas musisz zmienić grafikę na FAST i dystans na minimum oraz ewentualnie wyłączyć niektóre animacje.

.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Pamięć ram: 4,00, 64 bity. Nie wiem, czy o to chodziło :3 Zobaczę z tą grafiką i dystansem.

I mc mi się zaciął, po czym nie chciał w ogóle odpalić. Instaluję go znów.

Opublikowano

Pamięć ram: 4,00, 64 bity. Nie wiem, czy o to chodziło :3 Zobaczę z tą grafiką i dystansem.

I mc mi się zaciął, po czym nie chciał w ogóle odpalić. Instaluję go znów.

A procesor?

I jaką masz zainstalowaną javę? Na 32 czy 64 bit? Jeśli nadal będą te problemy to polecam optifine wgrać. 

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Kiedyś też tak miałem. Jak chodziłem po mapie i było coś lagującego to mi się też wyłączała. Zmień launcher i optifine. Oczywiście jave też zainstaluj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...