Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowa klasa w Metin2? (podobno)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię żeby "5" postać to był jakiś zwierzak..

Już predzej jakiegoś kunk fu wpierdolą niż zwierzaka.

Ogólnie wątpię w 5 postać

jak bardziej prawdopodobne jest to że wprowadzą 3 profesje dla każdej postaci niż nową postać .

Nie ma szans, nie było o tym nigdy wspomniane, a zauważ, że prawie wszystkie plany z:

http://liquiron.com/13279-YMIR_Slides_Reveal_Many_Future_Updates.html

Zostały zrobione, więc ta 5 postać jest bardzo prawdopodobna. ;)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma szans, nie było o tym nigdy wspomniane, a zauważ, że prawie wszystkie plany z:

http://liquiron.com/13279-YMIR_Slides_Reveal_Many_Future_Updates.html

Zostały zrobione, więc ta 5 postać jest bardzo prawdopodobna. ;)

W tym linku co dałeś jest opisane o 5 postaci lecz jest tam pokazany jakiś elf a nie wilkołak mimo tego ja wolałbym już tego elfa może grałoby się bardziej ciekawie bo ten wilkołak jakoś do mnie nie przemawia mimo tego że wszystko wygląda dosyć fajnie :P

Opublikowano

W tym linku co dałeś jest opisane o 5 postaci lecz jest tam pokazany jakiś elf a nie wilkołak mimo tego ja wolałbym już tego elfa może grałoby się bardziej ciekawie bo ten wilkołak jakoś do mnie nie przemawia mimo tego że wszystko wygląda dosyć fajnie :P

Myślę, że to był tylko przykład jakiejśtam postaci - tego, że ona w ogóle będzie dodana, a poza tym, elf czy wilkołak, oba teoretycznie nie pasują do gry.

Opublikowano

Bardzo słabo wygląda ta nowa postać. Jest to ninja z głową wilka w metinie to co miało być zrobione już jest.

Bardziej to podchodzi pod wojownika z głową wilka. Postać posiada jakby połączenie skilli mentala i ninnji dagg..

Moim zdaniem postać zupełnie nie pasuje do metina.

Opublikowano

Przekombinowane :x Wszystkie postaci to jakby nie patrzeć ludzie, a to? Nie pasuje do reszty i do klimatu metina, przynajmniej takie jest moje zdanie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Postać z innej gierki ;_) Taki wolfman nie pasuje do metina. Chociaż muszę przyznać, że spodobały mi się jego skille ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Jakoś mi to nie pasuje..

2.jpg

qsgdng.jpg

całkiem inne proporcje, styl poruszania. Wygląda jak postać z zupełnie innej gry.

Może dlatego, że stare modele mają ok. 8-10 lat?

Opublikowano

Myślę, że to był tylko przykład jakiejśtam postaci - tego, że ona w ogóle będzie dodana, a poza tym, elf czy wilkołak, oba teoretycznie nie pasują do gry.

Różnica jest taka że ten "elf" bardziej wygląda jak człowiek i że właśnie takiego elfa prędzej by dodali ale tam nie wiem co będzie to będzie zobaczy się wtedy jak będzie coś napisane na forum globalnych serwerów :D 

Opublikowano

Może dlatego, że stare modele mają ok. 8-10 lat?

Nie chodzi o to, dziwnie by wyglądał ten okrąg gdzie są cztery postacie, gdyby pojawiła się piąta to by było tak niesymetrycznie ;\

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Ymir na pewno by takiego gówna nie wypuścił. Ktoś po prostu zrobił tą postać dodał skille ninji i wielka afera.. Sama animacja wybrania postaci jest skillem wojennym ninji :)

^^

Opublikowano

Nie chodzi o to, dziwnie by wyglądał ten okrąg gdzie są cztery postacie, gdyby pojawiła się piąta to by było tak niesymetrycznie ;\

xD, to musieliby zmienić.

A co to ma do rzeczy? Jak już jest jakiś styl nadany w grze to trzeba się go trzymać. 

Wiesz, gra, która ma już tyle lat powinna być ulepszana, moim zdaniem powinni też poprawić stare modele postaci.

Opublikowano

Wiesz, gra, która ma już tyle lat powinna być ulepszana, moim zdaniem powinni też poprawić stare modele postaci.

No tutaj mogę się zgodzić, tylko żeby nie powstała grafika i animacja z World of Warcraft (MMO) gdyż wtedy nie da się grać. I gdyby faktycznie była nowa postać to pewnie wielu z Was by powróciło do Metina xD Ja pewnie ta. Pare godzin i już bym się znudził ;p

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Boże co za gówno.

jeszcze dodajcie wampiry itp itd.

Według mnie niepotrzebnie sołrc jest dostępny tylko to psuje całą grę.

Ależ mądra wypowiedź. Jest niepotrzebne? Psuje całą grę? Jak możesz o tym mówić nie znając C. Zaraz... to przez to jest dla Ciebie niepotrzebne, że ktoś potrafi coś z tego zrobić a Ty nie? Serio?

Opublikowano

Moim zdaniem jest to ciekawe. Nowa postać, nowe itemki. Gra stanie się jeszcze bardziej ciekawa i wciągająca :D

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Dość ciekawa klasa postaci, i fajne Skile, ale tu pokazana jest Jedna profesja xD

ciekawe jak druga bedzie wyglądać.

Będzie rzucać różowymi dildo w pieski :)

Opublikowano

Szczerze, nie podoba mi się. Nie pasuje do metina wcale.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie ta postać nie pasuje do klimatu metina samym wyglądem oraz ruchami, ale zawsze to coś nowego i pograłbym nią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...