Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<Nowy Serwer Dedykowany> Zapowiedź, Wybór, Ankieta ! Zapraszam.

ShiveroN

Wasz wybór, moja praca!  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera najbardziej wam odpowiada.

• Zostawiamy wszystko jak było w roku 2003 -2005 .
    • Zmieniamy staty do poziomu hard/medium/easy (wasz wybór) w połączeniu z powyższą opcją (pliki 2003-2005)
    • Serwer stawiamy na najnowszych możliwych plikach i modyfikujemy każdą z opcjii tak, aby grało się przyjemnie, wygodnie oraz aby zadowolony był każdy gracz.
    • Serwer na najnowszych plikach, bez nowej szaty graficznej ze zmianą stat hard/medium/easy (wasz wybór).
    • Robimy jebitny serwer 4fun z pełną prędkością, totalna zadyma i zostawiamy limit szlachciców tak, aby każdy miał szansę się wybić.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu mam zamiar postawić serwer prywatny plemion, dopracowany oraz bez żadnych błędów. Planowane są dwie opcje. Albo postawić serwer w starym stylu (Chodzi mi o lata 2003 - 2005) lub całkiem nowy styl ze zmienioną grafiką oraz skryptami, w stylu starego rzymianskiego klimatu, nad którym będe pracował około 2-3 miesiące aby dopiąć wszystko na ostatni guzik.

Wszystkie wasze pomysły będą głęboko rozpatrywane oraz notowane, bowiem chcę je połączyć w jedną sensowną całość tak, aby każdy widział na serwerze coś, co będzie go zachwycało podczas gry!

Jeżeli wypali projekt serwera na plikach pierwszej edycjii plemion, planuję również postawić serwer na plikach TribalWars2.

Zapraszam was do oddawania swoich opinii oraz o głosy w ankiecie bo owe głosy będe brał pod swoją uwagę najbardziej, lecz zaakceptuję też pomysły na serwer zawarte w waszych komentarzach!

Opublikowano

Proszę, tylko nie kolejny 4fun. -,- Nie na widzę takich serwerów i szczerze mówiąc są lipne. Co to za zabawa gdy wbijasz na serwer, wszystko masz na 30 lv a dookoła ciebie jest tylko jeden gość który gdy tylko znów się zaloguje to cie przejmie?  <_<

Opublikowano

Taki z prędkością w przedziale 10-50 byłbym w kit. A resztę to już jak tam się innym podoba :]

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Proszę, tylko nie kolejny 4fun. -,- Nie na widzę takich serwerów i szczerze mówiąc są lipne. Co to za zabawa gdy wbijasz na serwer, wszystko masz na 30 lv a dookoła ciebie jest tylko jeden gość który gdy tylko znów się zaloguje to cie przejmie?  <_<

Okej, okej tylko, że to zależy od was co jak ma być :P

Opublikowano

Jeśli będzie kilka serwerów to nie mam nic przeciwko aby jeden był 4fun. Jednak moim zdaniem lepsze są takie z prędkością -/ 50, bo większe to też już nie dobrze. ;) 

Opublikowano

Zrób kilka światów w stylu infernal-wars.com jaki istniał pare ładnych lat temu z 5 czy 6 do tyłu.

Jeden świat war-MPCforum prędkość 5000 i starczy taki i kilka wolniejszych by każdy znalazł coś dla siebie.

Ciekawe czy wyjdzie ci stworzenie takiego archaicznego serwera jak to kiedyś , a chętnie bym pograł.

PS:Coś ala Paladini z masową rekrutacją usprawnioną jak na pl'u brak odznaczeń... i bez bugów itp.

Opublikowano

Moim zdaniem zrób serwer oparty na najnowszych plikach i skryptach. Coś w podobnie Medium.  Gracze oczekują czegoś nowego, i oczywiście bez lagów, na dobrej maszynie. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

@SeterN

Nowe serwery (Pliki gry) są nie powiem do czego , bo na prawdę mulą niesamowicie.

Jestem za starą przyjemną wersją na której nie było trzeba czekać po pół minuty lub lepiej , aż odpowiedź serwera wróci do użytkownika.

Ale cóż to zależy od autora już.

Opublikowano

Powiem krótko, Jeśli ma być na starych plikach serwer bedzie chodził płynnie. Jśli na nowych serwer bedzie mulił jak bagno gdyż ma bardzo dużo badziewia.

Opublikowano

Oby autor miał rozsądek i zrobił płynny serwer na starych plikach wtedy będzie cudownie się grało :D

Na nowych nie ma szans postawienia czegoś bez zamuły , bo potem jeszcze i tak maszyna bardzo dobra by była potrzebna nie wspominając o czasie jaki potrzebny na naprawienie i skrócenie klas w nowych silnikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...