Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DdoSowanie przez kali linux

rolexjebacbiede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mając ip typa mogę go zDdoSować? Przy pomocy programu kali linux? Chcę mu wyłączyć internet na 15 minut. Czy może on mnie jakoś namierzyć? I czy będę mógł mu z powrotem włączyć internet?

Opublikowano

Zacznijmy może od tego że zaczniesz od przeczytania co to jest 'DDoS' nawet w Wikipedii. Następnie wyłączysz przeglądarkę, wyłączysz komputer i pójdziesz się pobawić na dworze.

Srs. Cóż, do zrobienia ataku DDoS potrzeba mieć mocnego neta a wątpie aby 'przeciętny użytkownik' taki posiadał. Już taniej Cię wyniesie BootNet czy coś.

PS. jak już tak typa nie lubisz to przynajmniej miej jaja i mu przypierdol w realu a nie neta odcinasz : )

graphic.png
Opublikowano

Po pierwsze i najważniejsze - DDoS to atak z wielu źródeł jednocześnie. Po drugie - Kali Linux to nie program. Po trzecie - tak, może Cie namierzyć (policja).

Opublikowano

Zacznijmy może od tego że zaczniesz od przeczytania co to jest 'DDoS' nawet w Wikipedii. Następnie wyłączysz przeglądarkę, wyłączysz komputer i pójdziesz się pobawić na dworze.

Srs. Cóż, do zrobienia ataku DDoS potrzeba mieć mocnego neta a wątpie aby 'przeciętny użytkownik' taki posiadał. Już taniej Cię wyniesie BootNet czy coś.

PS. jak już tak typa nie lubisz to przynajmniej miej jaja i mu przypierdol w realu a nie neta odcinasz : )

Nie chce mu wyjebac, nic do niego nie mam, chciałem sie tylko pobawic : 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...