Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GameForge Live

JPajdzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie wiem czy dobrze trafiłem ale dzisiaj wszedłem na stronę Metina.

Chciałem sobie pobrać.. ale oczywiście trzeba to coś też pobrać.

Okej, wszystko ładnie - instaluje się i pokazuję "Szukanie patchów", i po chwili znika i nic.

Nic się nie dzieję - nie wiem co jest grane.

Zapora wyłączona, antywirus też.

System Windows 8.1

Opublikowano

Też tak miałem, ściągnij od nowa i wybierz język UK przy instalacji, później zmień na polski. A jak na UK nie działa to kliknij prawym na to okienko (jest w trayu, przywróć sobie) i daj RELOAD. ;]

Opublikowano

Użyj opcji "rozwiąż problemy ze zgodnością" (klikając prawym na patcher), a jeśli to nie pomoże:

Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> System -> Zaawansowane ustawienia systemu -> Zakładka Zaawansowane -> Ustawienia wydajności -> Zapobieganie wykonywaniu danych -> Włącz funkcję DEP dla... -> Dodaj... i tu wyszukaj launcher.exe (nie pamiętam jak nazywa się ten plik, Gameforgelive.exe?).

Też mam win8 i żadne cuda nie pomagały z uruchomieniem niektórych programów, dopiero sposób opisany wyżej zadziałał.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Użyj opcji "rozwiąż problemy ze zgodnością" (klikając prawym na patcher), a jeśli to nie pomoże:

Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> System -> Zaawansowane ustawienia systemu -> Zakładka Zaawansowane -> Ustawienia wydajności -> Zapobieganie wykonywaniu danych -> Włącz funkcję DEP dla... -> Dodaj... i tu wyszukaj launcher.exe (nie pamiętam jak nazywa się ten plik, Gameforgelive.exe?).

Też mam win8 i żadne cuda nie pomagały z uruchomieniem niektórych programów, dopiero sposób opisany wyżej zadziałał.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...