Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Spolszczone Factions 95%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

factions.png

Przedstawiam wam w 95% Spolszczone Factions!

Jako, że jest tego bardzo mało postanowiłem zrobić coś takiego!

Wersja: 1.7.2

Skan i Download poniżej!

Download!

http://paprota7.pl/Factions_PL_by_paprota7.zip

Skan!

https://www.virustotal.com/pl/file/b3fa5419f300a71fa2768f505d587e127ba5bee71a472585c5b1784593a42947/analysis/1403027033/
Jeżeli znalazłeś jakieś błędy w spolszczeniu to napisz w komentarzu, postaram się naprawić :D
Opublikowano

Można wiedzieć co nie jest spolszczone?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Jeżeli chodzi o to czy ja to robiłem czy ktoś inny to od razu mówię, że Ja. Mogę dać screeny z Eclipse, oraz siedziałem 2 dni szukając takiego tłumaczenia i nie znalazłem.

Można wiedzieć co nie jest spolszczone?

Głównie ekonomi. Nie potrzebowałem tego na swój serwer, więc nie robiłem. Jak znajdę więcej czasu to zrobię :D

Opublikowano

Dobra robota, niestety nie mam jak sprawdzić aktualnie.
Ale + na zachęte i czekamy na kolejne prace. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Hmm... spolszczenie bardzo dobre... błędów ortograficznych też nie znalazłem. Ciekawią mnie tylko 2 rzeczy - w czym spolszczyłeś (jakiego programu używałeś) oraz w jaki sposób spolszczyłeś komendę /f na /frakcja. (nie myślałeś o zmienieniu jej na /gildia + polecam zmienić /frakcja stworz na /frakcja zaloz, lepiej wygląda :P)

Pozdrawiam, na razie za chęci masz lajka :)

Opublikowano

Hmm... spolszczenie bardzo dobre... błędów ortograficznych też nie znalazłem. Ciekawią mnie tylko 2 rzeczy - w czym spolszczyłeś (jakiego programu używałeś) oraz w jaki sposób spolszczyłeś komendę /f na /frakcja. (nie myślałeś o zmienieniu jej na /gildia + polecam zmienić /frakcja stworz na /frakcja zaloz, lepiej wygląda :P)

Pozdrawiam, na razie za chęci masz lajka :)

Komendy spolszczyłem w eclipse (Program do programowania w Javie). Jeżeli umiesz obsługiwać się tym programem i choć trochę ogarniasz programowanie w javie to zrobienie takiego czegoś to pestka. Jeżeli chodzi o tą zmianę komendy na gildia to możesz zrobić to sam w configu :D

Opublikowano

Super robota, na pewno przyda się na nie jednym polskim serwerze, ode mnie masz like ;) Kontynuuj to co robisz, na pewno jeszcze bardziej przyda się w pełni spolszczony plugin, do tego ładnie wyglądające komunikaty, proste i przejrzyste, mmmm :3

Opublikowano

Trochę jest błędów w spolszczeniu, ale nie kują zbytnio w oczy. Like za pracę.

Jak masz błędy to pokaż. Poprawię. Zawsze mogłem coś przeoczyć. Tyle tego tam jest...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...