Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO/Steam

Piotreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Posiadam grę CS:GO (zakupiona na allegro) nie mogę sprzedawać i kupować itemów (posiadam grę 2 miesiące(Mogę się wymieniać)) Gdy doładuje portfel Steam to będę mógł normalnie sprzedawać i kupować itemy ? czy muszę zakupić jakąś grę na Steamie ?

Opublikowano

Bo musisz kupić coś na steam bezposredniu i dopiero po 1 msc bedzisz mogl bo jak kupiles cs na allegro to jako klucz lub gift a to sie nie liczy. Jak doladujesz to nic nie da musisz cos kupic np premium w tf gre lub item.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Chyba tak po 1msc. Musisz cos przez steam kupic.Tak czy tak musisz za 5 euro doladowac steam zeby item kupic xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

aha czyli doładuję np za 10 euro kupie item za 4 euro i po miesiącu będę mógł sprzedawać ?

Sory że tak pytam ale jestem zielony w tym temacie xD

Opublikowano

@Piotreg
Jest dokładnie tak jak napisałeś. Jeżeli doładujesz konto steam i kupisz item to będzie odblokowane tak jak mówisz.

Natomiast jeżeli kupisz to tutaj możesz sprawdzić za ile zostanie odblokowany u ciebie rynek steam: http://www.mpcforum.pl/topic/1220261-minitut-jak-sprawdzic-za-ile-zostanie-odblokowany-rynek-steam/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...